JarJarBinx כתב:אני לא רואה עמדה 4. זה 3 קלאסי, ובעמדה 3 אין לו נחיתות פיזית. נראה שחקן נחמד ואקטיבי. במכבי של פעם היית אולי רואה אותו מגיע להיות הדווין סמית' החדש בשנה הבאה, אבל כרגע יש לנו את דווין סמית' סגור קדימה לשלוש שנים... נקווה שלא יתפרק לנו סופית באמצע.
זה נכון, אבל זה שחקן שכל הקריירה שלו משחק יותר כ-4 מ-3. גם בלו על פניו הרבה יותר 3 מ-4 והמיסמאץ׳ שהוא היה מצליח לייצר לצד התכונות שאפשרו לו לתפקד טוב כ-4 הפכו אותו לכלי הלא קונבנציונלי שהוא היה בשביל מכבי. בתכל׳ס בלו וסמית׳ הביאו הרבה דברים מקבילים למגרש.
מה שאני עוד מתרשם מווימס (מהמעט שראיתי, חייב לסייג) זה שיש לו איכויות אישיות גבוהות. ז״א- הוא לא סתם שחקן טוב, אלא שחקן באמת מהוקצע בכל תחומי המשחק, שחקן קבוצתי טוב ושחקן עם ביצים (מעיף שלשות קשות ובלי בעיית טווח).
בסדר, בעוד 3 שנים, כשהחוזה של סמית' יגמר, ניקח אותו...
אני חושב שהכי טוב ומתאים שיש בשוק זה ריאן הולינס. האסל פלייר, 2.15, שיפוצץ מכות. טיוס על עקבים. שהDNA של הקו הקדמי יהיה 100% אגרסיביות, ועיקר הכשרון יבוא מהקו האחורי.
MTA2311 כתב:גולדן סטייט לקחו אליפות בלי סנטר. גם מכבי יכולה.
שושלת הבולס! אני פשוט מתבייש שככה הבן אדם מתבטא. איזו יוהרה, כמה מעט כבוד לספורט הזה שאנחנו כל כך אוהבים.
מגלה חוסר מקצועיות מחפיר. אני באמת עצוב.
חשבתי שיש בו קצת הבנה בסיסית בכדורסל, בכל זאת, הוא בונה את הקבוצות מידי עונה. הבנאדם בטוח שאפשר לבנות חצי קבוצה ולהגיע להישגים. הוא בטוח שהוא המציא את משחק הכדורסל מחדש. לא צריך יותר גבוהים, רק גארדים. איזה הזוי. המועדון בדרך להתרסקות טוטאלית.
5 אמיתי. 2.13, גדולה, חזקה. אתה אולי מתבלבל עם ג׳ון שורנה שבא מדרושפאקה, גם הוא שחקן לבן עם יכולות קליעה מבחוץ. המילטון עשה התקדמות אמיתית בהגנה בדי-ליג (נבחר שם לחמישיית ההגנה, כשלאורך הקריירה נחשב לשחקן די רך), ונראה שהוא משחק כדורסל ולא מבזבז תזמן בזיוני מוח. רכש גדול של ולנסיה.
אגב, גם דיאן מוסלי הסרבי משחק מעולה (ביחס לעצמו...) בספרד. נבחר לMVP אוקטובר של הACB. אבל אני מתלהב מאוד מהמילטון. הוא יהיה חופשי בקיץ אבל אם ימשיך ככה- יהיו לו קונים.