המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:מכבי חייבת להשתדרג מקצועית, אין בכלל ספק. לא ברור עדיין הסכום המדוייק שנקבל, אבל גם זה יעזור קצת כלכלית.
אני חושב שמה שקורה עכשיו בקבוצה זו הזדמנות לתיקון וליציאה לדרך חדשה.
אפשר להתחיל בשבוע הבא בלהחתים מאמן בכיר לטווח ארוך ולבנות משהוא רציני.
רק שלא יפספסו את זה.
אחדשיודע כתב:אני גם לא אוהב. לא שהשיטה הנוכחית מרתקת, אבל עדיין.
שחף כתב:אפשר לבנות סגל בלי פאברנים בשנה הבאה? יהיה פדיחות לשחק מול ריאל, וצסק''א 6 פעמים בשנה עם הדבר הזה
MTA2311 כתב:שחף כתב:אפשר לבנות סגל בלי פאברנים בשנה הבאה? יהיה פדיחות לשחק מול ריאל, וצסק''א 6 פעמים בשנה עם הדבר הזה
נראה לך שיהיה כסף שנה הבאה לשים על פבראנים? פאקינג 750 אלף דולר הוא עולה.
חנו'ש כתב:יכול להיות שאני בעמדת מיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה.
אני אהבתי את זה שיש שלבים ביורוליג ושצריך לעבור שלב שלב ולהשתפר במהלך העונה כאשר כמעט כל משחק הוא קריטי.
בשיטה הזו יש פחות חשיבות לכל משחק בליגה כזו ארוכה וזה הופך למעט משעמם בשלב מסוים (קצת כמו בנ.ב.א)
my man כתב:החבר'ה האדומים עכשיו מדברים על להעיף את מכבי מהליגה הישראלית כי זה לא ספורטיבי שיהיה לנו מקום קבוע ביורוליג בעוד להם אין סיכוי להיכנס...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:יכול להיות שאני בעמדת מיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה.
אני אהבתי את זה שיש שלבים ביורוליג ושצריך לעבור שלב שלב ולהשתפר במהלך העונה כאשר כמעט כל משחק הוא קריטי.
בשיטה הזו יש פחות חשיבות לכל משחק בליגה כזו ארוכה וזה הופך למעט משעמם בשלב מסוים (קצת כמו בנ.ב.א)
גם אני לא בדיוק מתלהב מהשיטה הזאת. חסר לי משהו... לא יודע, לא מצליח לגבש דעה לגבי מה בדיוק חסר, אבל משהו חסר
אדגר פו כתב:my man כתב:החבר'ה האדומים עכשיו מדברים על להעיף את מכבי מהליגה הישראלית כי זה לא ספורטיבי שיהיה לנו מקום קבוע ביורוליג בעוד להם אין סיכוי להיכנס...
הסיכויים של ירושלים קטנים מאוד להיכנס לפורמט החדש .
ואם יעיפו אותנו מהליגה זה רק יחזק אותנו, נוכל להתרכז בעיקר ולא בשטויות.
אבל זה לא יקרה, אף אחד לא יזרוק אותנו מהליגה כי בלעדינו יהיה משעמם. יצטרכו גם לבטל את כל החוקים שחוקקו נגדנו ...
ankram כתב:אדגר פו כתב:my man כתב:החבר'ה האדומים עכשיו מדברים על להעיף את מכבי מהליגה הישראלית כי זה לא ספורטיבי שיהיה לנו מקום קבוע ביורוליג בעוד להם אין סיכוי להיכנס...
הסיכויים של ירושלים קטנים מאוד להיכנס לפורמט החדש .
ואם יעיפו אותנו מהליגה זה רק יחזק אותנו, נוכל להתרכז בעיקר ולא בשטויות.
אבל זה לא יקרה, אף אחד לא יזרוק אותנו מהליגה כי בלעדינו יהיה משעמם. יצטרכו גם לבטל את כל החוקים שחוקקו נגדנו ...
לא מסכים לגבי ירושליים , היא תוכל להכנס במידה והקבוצה שלה תהייה מספיק טובה לזכות באליפות בארץ ולהגיע למוקדמות , אם היא לא מסוגלת לעשות זאת , אז לא מגיע לה להיות ביורוליג.
מה עוד שהם יכולים להכנס לליגה האדריאטית , לזכות בה (לא מופרך) , ולהגיע דרכה ליורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־11 אורחים