Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:??
אני מתה על הדמות שלה..או יותר נכון את הפאנצ'ים שזה מספק לאל באנדי..אבל לצערי אנחנו ממש קרובים לסוף הסידרה ביס
אוףף, זה כבר הפרקים האחרונים??
האמת היא ממש מאוסה..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:??
אני מתה על הדמות שלה..או יותר נכון את הפאנצ'ים שזה מספק לאל באנדי..אבל לצערי אנחנו ממש קרובים לסוף הסידרה ביס
misha כתב:הם גם משאירים את הקבוצות הטובות ביותר אחרי המחזורים הראשונים. כמובן שככל שאתה בונה יותר קבוצות, סיכויים להצליח עולים. בליגה של צהבת יש אחד כזה - leo007 עם סביב 70 קבוצות, אבל עדיין בקבוצה הטובה ביותר שלו רק עם 161.
misha כתב:הם גם משאירים את הקבוצות הטובות ביותר אחרי המחזורים הראשונים. כמובן שככל שאתה בונה יותר קבוצות, סיכויים להצליח עולים. בליגה של צהבת יש אחד כזה - leo007 עם סביב 70 קבוצות, אבל עדיין בקבוצה הטובה ביותר שלו רק עם 161.
leon984 כתב:מישהו יודע אם פארמר אמור לשחק בחמישי??
leon984 כתב:misha כתב:הם גם משאירים את הקבוצות הטובות ביותר אחרי המחזורים הראשונים. כמובן שככל שאתה בונה יותר קבוצות, סיכויים להצליח עולים. בליגה של צהבת יש אחד כזה - leo007 עם סביב 70 קבוצות, אבל עדיין בקבוצה הטובה ביותר שלו רק עם 161.
חיחי סליחה אבל רק 60 ולאורך זמן זה משתלם,אם אתם זוכרים הייתי בתחרות מאוד צמוד עם פליקס בשנה שעברה ואז היו לי רק 15 קבוצות ובסוף זכיתי רק במקום 5 רק בגלל שלא היו לי הרבה קבוצות
misha כתב:leon984 כתב:misha כתב:הם גם משאירים את הקבוצות הטובות ביותר אחרי המחזורים הראשונים. כמובן שככל שאתה בונה יותר קבוצות, סיכויים להצליח עולים. בליגה של צהבת יש אחד כזה - leo007 עם סביב 70 קבוצות, אבל עדיין בקבוצה הטובה ביותר שלו רק עם 161.
חיחי סליחה אבל רק 60 ולאורך זמן זה משתלם,אם אתם זוכרים הייתי בתחרות מאוד צמוד עם פליקס בשנה שעברה ואז היו לי רק 15 קבוצות ובסוף זכיתי רק במקום 5 רק בגלל שלא היו לי הרבה קבוצות
או כי לא היית מספיק טוב בבחירות שלך. פליקס לא בונה כל כך הרבה קבוצות.
ברור שזה מעלה את הסיכויים, אבל זה מוגזם. אפשר להסתדר עם הרבה פחות אם אתה בונה בצורה נבונה.
rc4991 כתב:שמתי לב שאני במקום הראשון בפאנטזי של צבהתובניתי רק שתי קבוצות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, omerk ו־31 אורחים