בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 09:41

roy1000 כתב:
התנין כתב:ישנם מצבים בעולם הרפואה בהם נדרש לקטוע לאדם את הרגל על מנת למנוע מזיהום להתפשט אל שאר הגוף. ההליך כמובן שאינו נעים ולעתים אף כרוך בקטיעת חלק מהבשר החי. וכל זאת במטרה להציל את שאר הגוף. כך גם במקרה הזה - על מנת לגרום לאירופאים להבין לתוך איזו קלחת בוערת הם הכניסו את עצמם, עם קליטתם של מליוני מוסלמים במדינותיהם, נדרש שהם יחוו בצורה המוחשית ביותר (בדמות פיגועים כאלה ואף גדולים יותר) על בשרם מהם ההשלכות למעשיהם.
רק הבנת המצב לאשורו עשויה להביאם לחפש בקדחתנות פתרונות למצבם.

שום דבר טוב לא ייצא מהרציחות האלה. אתה חושב שהצרפתים עכשיו יבינו משהו? הרי ברור שרק יאשימו את ישראל וינקטו בעמדה עוד יותר קיצונית נגדנו.
לצרפת יש מסורת ארוכה של כניעה. התגובה היחידה שלהם תהיה נגדנו.

אז כנראה שהם צריכים עוד איזה פיגוע אחד, שניים או מאה. בסוף הם יבינו. מבחינתי שיקחו את הזמן, אני מקווה שהפיגוע הזה לא היה האחרון שם.
התנין

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2015, 10:14

קמתי ב-4 וראיתי מה קרה
מזעזע ואין ספק שמתוכנן ומחושב
העדויות שמגיעות מאלה שהיו בהופעה הן מפחידות ברמה אחרת
לא יכולה לתאר את עצמי נמצאת שם כשיורים בכולם כולל כולם במשך 10-15 דקות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2015, 10:17

נורא ואיום.

לא יודע על מה ואיך זה ישפיע, אבל באמת שהגיע הזמן שהעולם החופשי והנאור יכריז מלחמה על הטרור האיסלאמי.
אני חושב שכל מדינה בתוכה, יכולה לעשות המון בשביל לדכא את התנועות האיסלאמיסטיות בתוך השטח שלהן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 נובמבר 2015, 11:02

150 הרוגים, מתוכם כ- 118 בהופעת הרוק. צרפת בהלם.
דרך אגב, מדובר בלהקה אמריקאית אוהבת ישראל. חברי הלהקה נמלטו ללא פגע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 11:02

התנין כתב:אז כנראה שהם צריכים עוד איזה פיגוע אחד, שניים או מאה. בסוף הם יבינו. מבחינתי שיקחו את הזמן, אני מקווה שהפיגוע הזה לא היה האחרון שם.

לצרפת יש את פיגועי הירי האלה כבר 40 שנה. הם מעולם לא עשו כלום נגד זה. אז כן, הפעם מדובר בפיגוע בהיקף גדול יותר, אבל מה ההבדל המהותי בין זה לבין הפיגועים בעיתון ובמכולת היהודית לפני כמה חודשים?

הצרפתים מפחדים והדרך שלהם להתמודד זה לצאת נגד ישראל. מהר מאוד יצופו הקולות שמאשימים את ישראל וה"כיבוש" ושחייבים לנקוט בצעדים נגד ישראל. צפה לעוד חרמות וסנקציות בעתיד הקרוב.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 נובמבר 2015, 11:03

התנין כתב:
roy1000 כתב:
התנין כתב:ישנם מצבים בעולם הרפואה בהם נדרש לקטוע לאדם את הרגל על מנת למנוע מזיהום להתפשט אל שאר הגוף. ההליך כמובן שאינו נעים ולעתים אף כרוך בקטיעת חלק מהבשר החי. וכל זאת במטרה להציל את שאר הגוף. כך גם במקרה הזה - על מנת לגרום לאירופאים להבין לתוך איזו קלחת בוערת הם הכניסו את עצמם, עם קליטתם של מליוני מוסלמים במדינותיהם, נדרש שהם יחוו בצורה המוחשית ביותר (בדמות פיגועים כאלה ואף גדולים יותר) על בשרם מהם ההשלכות למעשיהם.

שום דבר טוב לא ייצא מהרציחות האלה. אתה חושב שהצרפתים עכשיו יבינו משהו? הרי ברור שרק יאשימו את ישראל וינקטו בעמדה עוד יותר קיצונית נגדנו.

אז כנראה שהם צריכים עוד איזה פיגוע אחד, שניים או מאה. בסוף הם יבינו. מבחינתי שיקחו את הזמן, אני מקווה שהפיגוע הזה לא היה האחרון שם.

תגיד לי אתה רציני? אתה קורא לפיגועים בצרפת? אתה לא מודע שההרוגים הם אנשים חפים מפשע?
זה בדיוק מה שאומרים הפלסטינים על הפיגועים בישראל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 11:33

שמואל1 כתב:
התנין כתב:
roy1000 כתב:

תגיד לי אתה רציני? אתה קורא לפיגועים בצרפת? אתה לא מודע שההרוגים הם אנשים חפים מפשע?
זה בדיוק מה שאומרים הפלסטינים על הפיגועים בישראל.

היחידה שאיכפת לי ממנה זו טובת המדינה, ומה לעשות, ככל שיש יותר פיגועי טרור איסלאמיים במדינות שבאופן מסורתי מגנות אותנו על מלחמתנו בטרור האסלאמי, כך מצבנו משתפר. מספיק שעוד כמה אלפי צרפתים יראו מה קורה אצלם ו-וואלה, יבינו שאולי צריך להחליף את הדיסק, והפיגוע כבר מיצב את מדינת ישראל במקום טוב יותר. הצרפתים עצמם מעניינים אותי פחות.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 11:38

roy1000 כתב:
התנין כתב:אז כנראה שהם צריכים עוד איזה פיגוע אחד, שניים או מאה. בסוף הם יבינו. מבחינתי שיקחו את הזמן, אני מקווה שהפיגוע הזה לא היה האחרון שם.

לצרפת יש את פיגועי הירי האלה כבר 40 שנה. הם מעולם לא עשו כלום נגד זה. אז כן, הפעם מדובר בפיגוע בהיקף גדול יותר, אבל מה ההבדל המהותי בין זה לבין הפיגועים בעיתון ובמכולת היהודית לפני כמה חודשים?

הצרפתים מפחדים והדרך שלהם להתמודד זה לצאת נגד ישראל. מהר מאוד יצופו הקולות שמאשימים את ישראל וה"כיבוש" ושחייבים לנקוט בצעדים נגד ישראל. צפה לעוד חרמות וסנקציות בעתיד הקרוב.

שוב, אז נדרשים עוד מאה פיגועים בסדר הגודל הזה. אם אחריי כל כך הרבה פיגועים הם ימשיכו בקו הנוכחי שלהם אז כנראה שפשוט מגיע להם, ושמחה לאיד היא גם משהו במקרה הזה. אני לא מוכן לקבל את זה שאנחנו סובלים באופן יומיומי מהטרור המוסלמי בעוד שבמדינות אירופה השלוות יחיו את חייהם ברוגע ובנחת ויטיפו לישראל השכם והערב. לפחות שגם הם יסבלו קצת, לא יקרה שום דבר.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 12:11

התנין כתב:שוב, אז נדרשים עוד מאה פיגועים בסדר הגודל הזה. אם אחריי כל כך הרבה פיגועים הם ימשיכו בקו הנוכחי שלהם אז כנראה שפשוט מגיע להם, ושמחה לאיד היא גם משהו במקרה הזה. אני לא מוכן לקבל את זה שאנחנו סובלים באופן יומיומי מהטרור המוסלמי בעוד שבמדינות אירופה השלוות יחיו את חייהם ברוגע ובנחת ויטיפו לישראל השכם והערב. לפחות שגם הם יסבלו קצת, לא יקרה שום דבר.

יש לך טעות חמורה בקונספציה. נסיון העבר נוכיח שהפיגועים רק מגבירים את העויינות כלפי ישראל. אין להם רצון או יכולת להתמודד עם המוסלמים ולכן הם ישר רצים להאשים את הסכסוך ואת ה"כיבוש" בפיגועים. זה מה שקרה אחרי הפיגועים בלונדון, ספרד, והפיגועים הקודמים בפריז. הפיגועים האלה לא משפרים את מצבנו בשום צורה, ואם יהיו 100 פיגועים ואלפי הרוגים, הדבר היחידי שזה יביא, זה חרם נגד ישראל.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 12:13

גם את הלוגיקה שאתה מציג פה אני לא כ"כ מצליח להבין למען האמת. נראה לי קונספירטיבי מידי.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 12:18

התנין כתב:גם את הלוגיקה שאתה מציג פה אני לא כ"כ מצליח להבין למען האמת. נראה לי קונספירטיבי מידי.

אין פה שום קונספירציות. היו כבר פיגועים גדולים יותר באירופה. ראיתי מדינה שהתעמתה עם המוסלמים? שניסתה להגביל הגירת מוסלמים באיזושהי צורה? אין למדינות אירופה יכולת או רצון להתעמת עם המוסלמים. מצד שני, אחרי כל פיגוע גדול, באים הקולות שבהכל אשם הכיבוש הישראלי ויש החמרה ביחס האירופאי לישראל. גם הפעם זה לא יהיה שונה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 12:20

עם כל הכבוד רוי, אף אחד מאיתנו עוד לא היה עד לטרור אסלאמי קונסיסטנטי על יבשת אירופה שמידי חודש מוצפת בעוד ועוד מהגרים מוסלמים (במידה שאין לה אח ורע בהיסטוריה), כדי לדעת ברמת וודאות מוחלטת מה יהיה. עד היום ראינו בעיקר טפטופים, ואני מניח שהתגובות לטרור יומיומי באירופה תהינה שונות.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 12:25

התנין כתב:עם כל הכבוד רוי, אף אחד מאיתנו עוד לא היה עד לטרור אסלאמי קונסיסטנטי על יבשת אירופה שמידי חודש מוצפת בעוד ועוד מהגרים מוסלמים (במידה שאין לה אח ורע בהיסטוריה), כדי לדעת ברמת וודאות מוחלטת מה יהיה. עד היום ראינו בעיקר טפטופים, ואני מניח שהתגובות לטרור יומיומי באירופה תהינה שונות.

אןי בעיה. בוא נחכה ונראה. ברגע שתהיה התגובה הכי קטנה נגד המוסלמים אני אודה שטעיתי. בינתיים, עוד לא היה הפיגוע ששינה כלום. להיפך, מפלגות השמאל באירופה רק מתחזקות.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 12:27

אז בגלל זה אני מייחל לעוד הרבה פיגועים כאלה בתקווה שהמצב כן ישתנה. כי הרי מבחינת ישראל, גם ככה המצב היום חרבנה, אז עוד כמה פיגועים באירופה לא יכולים להזיק לנו. אם תצא מכך תועלת, מה טוב.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 12:39

כישלון מודיעיני חסר תקדים של הצרפתים, שדווקא נחשבים למעצמה מודיעינית.
המצב בצרפת ישתנה מהותית עכשיו. ינקטו אמצעים מודיעיניים חסרי תקדים מול האזרחים במדינה. משהו סטייל ארצות הברית אחרי 9.11. מאוד יכול להיות שיצטרפו בצורה כזאת או אחרת למאבק בסוריה.

בכל מקרה, מגיע להם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2015, 12:44

MTA2311 כתב:בכל מקרה, מגיע להם.

:grin
התנין

הודעהעל ידי שחף » 14 נובמבר 2015, 12:45

לא מסוגל להבין מי שמאחל לחפים מפשע להיפגע, מצטער. אפשר לחשוב שכל הצרפתים הם שונאי ישראל. יש לי אנשים שאני עובד איתם שם(יהודים ולא יהודים). לא מתאים
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2015, 12:47

נזכרתי בבדיחה של אורי חזקיה, בת דודה שלו שאלה אותו מה כדאי לה ללמוד בבית ספר, צרפתית או ערבית, אז הוא ענה לה ״תראי, אם את רוצה לגור בצרפת אז ברור ש...ערבית״.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 12:53

שחף כתב:לא מסוגל להבין מי שמאחל לחפים מפשע להיפגע, מצטער. אפשר לחשוב שכל הצרפתים הם שונאי ישראל. יש לי אנשים שאני עובד איתם שם(יהודים ולא יהודים). לא מתאים

אחדד שנייה. אני לא מאחל לאף איש חף מפשע להיפגע. לא מגיע לאף אחד שם למות, ולא מגיע לאף אחת מהמשפחות שם המצב הזה.
מגיע לצרפת באופן כללי. לאירופה במאקרו. הם בישלו את הדייסה הזאת.

זה לחלוטין אירוני שבשבוע שמחליטים על סימון מוצרי ההתנחלויות, האסלאם מאכיל אותם בתחת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2015, 14:10

MTA2311 כתב:
שחף כתב:לא מסוגל להבין מי שמאחל לחפים מפשע להיפגע, מצטער. אפשר לחשוב שכל הצרפתים הם שונאי ישראל. יש לי אנשים שאני עובד איתם שם(יהודים ולא יהודים). לא מתאים

אחדד שנייה. אני לא מאחל לאף איש חף מפשע להיפגע. לא מגיע לאף אחד שם למות, ולא מגיע לאף אחת מהמשפחות שם המצב הזה.
מגיע לצרפת באופן כללי. לאירופה במאקרו. הם בישלו את הדייסה הזאת.

זה לחלוטין אירוני שבשבוע שמחליטים על סימון מוצרי ההתנחלויות, האסלאם מאכיל אותם בתחת.

אם זה היה בישראל בטח ה-BBC היו שמים כותרת ''8 ערבים נהרגו בישראל כש-120 ישראלים נשכבו על כדורי קלצ'ניקוב''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים