תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עוד מסמר בארון - טבק בדרך

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 16:55

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?

זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.

מה זאת אומרת לא יסכים? אז מציעים יותר כסף, ומבטיחים סמכויות. אתה מציג את המצב כאילו זאת גזרת גורל שאין שום דרך להתמודד איתה. ממש לא. המועדון הזה נמצא על סף חירוב טוטאלי, וזה אך ורק באשמת האנשים שמנהלים אותו. שיתעוררו, ישימו כסף ויוותרו על אגו.

כי אף מאמן בעל שם לא רוצה להכניס ראש בריא למיתה חולה. מה יש לקזלאוסקס (לדוגמא) לחפש צרות במכבי במצב הנוכחי? הוא לא מאזוכיסט! מילא, אם היו מבטיחים לו גם את העונה הבאה, אולי. אבל רק את העונה הזאת? בשביל מה? מה זה ייתן לו? מה הוא יכול להרוויח מזה? הוא יכול רק להרוס את המוניטין של עצמו.

רק מאמן פחות ידוע, שמחפש לעשות לעצמו שם בקבוצה גדולה, ולכן מוכן לקחת סיכונים גדולים בשביל ההזדמנות לאמן בקבוצה גדולה, יסכים לדבר כזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 16:59

קובי כתב:
felix_r כתב:
toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?

זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.

אבל לפי הפרסומים גם טבק אמור להגיע לעונה וחצי...

גם הוא וצה עונה וחצי, ובגלל זה כל העניין לוקח כל כך הרבה זמן, כי מכבי מנסה להחתים אותו עד סוף העונה + אופציה לעונה נוספת (רק אופציה, לא מובטח). אבל מאמן אלמוני כמוהו אפשר עוד לשכנע להסכים לאופציה. מאמן מפורסם יותר פשוט יגיד לך, שאם אין עונה וחצי מובטחות, אין על מה לדבר, ושפדרמן יכול לחפש מי ינענע אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 14 נובמבר 2015, 16:59

felix_r כתב:
er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.

רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!

יש מאמנים זרים, ויש מאמנים זרים שהם פח. זה הכל
er79

הודעהעל ידי קובי » 14 נובמבר 2015, 17:00

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 17:13

er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.

רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!

עזוב, אתה סתם מתרץ.
מה עשה המאמן של צסקא איטודיס חוץ מזה שהיה 13 שנים עוזר מאמן בפאו?
מה עשה המאמן של פאו סאשה ג'ורג'ביץ' חוץ מלאמן קצת באיטליה?

אם שאראס היה מסכים לבוא, הרי אתה הראשון שהיית קופץ משימחה, למרות שהוא לא עשה עדיין כלום ושום דבר כמאמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 17:18

felix_r כתב:
קובי כתב:
felix_r כתב:

אבל לפי הפרסומים גם טבק אמור להגיע לעונה וחצי...

גם הוא וצה עונה וחצי, ובגלל זה כל העניין לוקח כל כך הרבה זמן, כי מכבי מנסה להחתים אותו עד סוף העונה + אופציה לעונה נוספת (רק אופציה, לא מובטח). אבל מאמן אלמוני כמוהו אפשר עוד לשכנע להסכים לאופציה. מאמן מפורסם יותר פשוט יגיד לך, שאם אין עונה וחצי מובטחות, אין על מה לדבר, ושפדרמן יכול לחפש מי ינענע אותו.

כל הסיפור של מאמן לחצי עונה יכול עוד להישמע איכשהו הגיוני רק אם מכבי ממש נעולה על ארז לעונה הבאה. אם זה לא המקרה, אז אין שום דבר שמונע מהם כבר מעכשיו להחתים מאמן כמו קאסלאוסקאס. והסיפור עם טבאק יכול להישמע הגיוני זה רק אם הם מאמינים שהא יכול לחלץ אותם עוד העונה מהצרה שלהם. אבל באותה מידה גם קסלאוסקאס היה יכול לעשות זאת. ושוב , זה מסתכם רק אם מכבי ממש נעולה על ארז לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2015, 17:19

וואי, עוד מעט תצא השבת וכל הדתיים יראו את הכותרת
מהר, שמישהו ישנה אותה למשהו מפוצץ (אבל נכון)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 17:30

Holiday_Armadillo כתב:וואי, עוד מעט תצא השבת וכל הדתיים יראו את הכותרת
מהר, שמישהו ישנה אותה למשהו מפוצץ (אבל נכון)

רוצה באמת להפתיע אותם ושהם יאמינו למה שרשום בכותרת(בלי שהם בדקו קודם כל באתרי החדשות)? תרשמי שפיאנג'אני חתם במכבי לעונה וחצי. אבל בתור קורבן לבדיחות הכוזבות האלו שלכם בעבר אני חושב שעדיף שלא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 14 נובמבר 2015, 17:31

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:

עזוב, אתה סתם מתרץ.
מה עשה המאמן של צסקא איטודיס חוץ מזה שהיה 13 שנים עוזר מאמן בפאו?
מה עשה המאמן של פאו סאשה ג'ורג'ביץ' חוץ מלאמן קצת באיטליה?

אם שאראס היה מסכים לבוא, הרי אתה הראשון שהיית קופץ משימחה, למרות שהוא לא עשה עדיין כלום ושום דבר כמאמן.

אני הייתי קופץ משמחה? כנראה אתה לא מתעמק בפוסטים שלי. אני לא רוצה את שאראס, אני מעדיף בכלל מאמן ישראלי, אני בדעה שאם בא מאמן זר, שיבוא מאמן איכותי, לא פחון שבנוסף אתה צריך לפצות את הקבוצה שלו. קזלאוסקאס עשה הרבה יותר בקריירה מהנרגילה
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 17:40

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

מה זאת אומרת לא יסכים? אז מציעים יותר כסף, ומבטיחים סמכויות. אתה מציג את המצב כאילו זאת גזרת גורל שאין שום דרך להתמודד איתה. ממש לא. המועדון הזה נמצא על סף חירוב טוטאלי, וזה אך ורק באשמת האנשים שמנהלים אותו. שיתעוררו, ישימו כסף ויוותרו על אגו.

נו באמת. מאמן בכיר דורש תקציב ושחקנים. אין למכבי אפשרות להבטיח שינויים בסגל. לבעלים אין כסף. טבק זה המקסימום שהצליחו להשיג אחרי שכמעט כל מאמן פנוי סירב להם. זה מה יש ועם זה (לא) ננצח.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 17:45

אתה חושב שאתה מחדש לי משהו?
המצב ברור לחלוטין. זה לא הופך אותו ללגיטימי, או משהו שאנחנו צריכים לקבל בשוויון נפש.
אין כסף, עופו הביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 17:48

MTA2311 כתב:אתה חושב שאתה מחדש לי משהו?
המצב ברור לחלוטין. זה לא הופך אותו ללגיטימי, או משהו שאנחנו צריכים לקבל בשוויון נפש.
אין כסף, עופו הביתה.

אין כסף, אבל ייקח עוד קצת זמן עד שיעופו לדעתי. שנה אחת של כישלון לא מספיקה. נצטרך כמה שנים של דשדוש בתחתית בשביל שזה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 17:57

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

נו באמת. מאמן בכיר דורש תקציב ושחקנים. אין למכבי אפשרות להבטיח שינויים בסגל. לבעלים אין כסף. טבק זה המקסימום שהצליחו להשיג אחרי שכמעט כל מאמן פנוי סירב להם. זה מה יש ועם זה (לא) ננצח.

מכבי יכולה להבטיח שינויים בסגל אבל לא חייבת לממש את ההבטחה, זאת דרך אחת להתמודד עם הסיטואציה :cool
חוץ מזה השינויים בסגל זאת קרוב לוודאי דרישה לעונה הבאה. העונה גם המאמן לא ידרוש להחליף לו את כל הסגל. הבעיה עם קזלאסקאס לדעתי זה נטו השכר שלו ביחד עם הדרישות שלו לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 נובמבר 2015, 18:02

MTA2311 כתב:אתה חושב שאתה מחדש לי משהו?
אין כסף, עופו הביתה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 18:04

toja27 כתב:מכבי יכולה להבטיח שינויים בסגל אבל לא חייבת לממש את ההבטחה, זאת דרך אחת להתמודד עם הסיטואציה :cool
חוץ מזה השינויים בסגל זאת קרוב לוודאי דרישה לעונה הבאה. העונה גם המאמן לא ידרוש להחליף לו את כל הסגל. הבעיה עם קזלאסקאס לדעתי זה נטו השכר שלו ביחד עם הדרישות שלו לעונה הבאה.

זה לא פיני גרשון שאפשר להבטיח לו ולא לקיים... אני לא חושב שהשכר הוא הבעיה. אל תשכח שמאמן זר ממוסה רק ב- 25%, מה שהופך אותו למשמעותית יותר זול ממאמן ישראלי. גם אם מדובר על מליון דולר נטו לעונה, זה פחות ממה ששילמו לבלאט.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 18:08

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מכבי יכולה להבטיח שינויים בסגל אבל לא חייבת לממש את ההבטחה, זאת דרך אחת להתמודד עם הסיטואציה :cool

זה לא פיני גרשון שאפשר להבטיח לו ולא לקיים... אני לא חושב שהשכר הוא הבעיה. אל תשכח שמאמן זר ממוסה רק ב- 25%, מה שהופך אותו למשמעותית יותר זול ממאמן ישראלי. גם אם מדובר על מליון דולר נטו לעונה, זה פחות ממה ששילמו לבלאט.

אבל זה בטח הרבה יותר ממה שישלמו לטבאק או למאמן כמו ארז למשל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 18:08

אני רואה עכשיו את הקבוצה של ננו גינזבורג נגד קראסני. הם משחקים יפה ומאוד מאומנים. לא מבין למה הוא לא מועמד למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 18:10

toja27 כתב:אבל זה בטח הרבה יותר ממה שישלמו לטבאק או למאמן כמו ארז למשל.

אין לי מושג כמה משלמים לטבק, אבל בתהחשב בזה שאתה משלם גם בייאאוט, זה לא יכול להיות גרושים. גם לארז ישלמו מה שקיבל גודס. הפערים לא כאלה גדולים.
מצד שני, הדרישות לגבי הסגל יכולות להתבטא בפערים של מליונים.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 18:14

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אבל זה בטח הרבה יותר ממה שישלמו לטבאק או למאמן כמו ארז למשל.

אין לי מושג כמה משלמים לטבק, אבל בתהחשב בזה שאתה משלם גם בייאאוט, זה לא יכול להיות גרושים. גם לארז ישלמו מה שקיבל גודס. הפערים לא כאלה גדולים.
מצד שני, הדרישות לגבי הסגל יכולות להתבטא בפערים של מליונים.

די נו מה זה דרישות בסגל? מה מישהו מצפה ממכבי להפוך לצסקא? קזלאוסקאס לא מכיר את מכבי? אז הוא ידרוש סביר להניח תקציב ראוי, אולי כמו העונה אולי טיפה יותר. שום דבר מעבר לזה.
עם כל הכבוד, אנחנו לא מדברים על פופוביץ כאן שנתייחס אליו במין יראת כבוד כזאת. נכון להיום, גם הוא איש בלי עבודה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 18:17

toja27 כתב:די נו מה זה דרישות בסגל? מה מישהו מצפה ממכבי להפוך לצסקא? קזלאוסקאס לא מכיר את מכבי? אז הוא ידרוש סביר להניח תקציב ראוי, אולי כמו העונה אולי טיפה יותר. שום דבר מעבר לזה.
עם כל הכבוד, אנחנו לא מדברים על פופוביץ כאן שנתייחס אליו במין יראת כבוד כזאת. נכון להיום, גם הוא איש בלי עבודה.

הוא ירצה תקציב כדי שיוכל להצליח איתו. אני לא חושב שהוא יסכים לבוא למכבי בשביל להיכשל ולקבל מדני פדרמן הנחתות.
בשבילך הוא לא פופוביץ', אבל יכול מאוד להיות שהוא מעדיף להישאר בלי עבודה מלהכניס את עצמו לכישלון ידוע מראש.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־12 אורחים