פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד נס ציונה, שבת, 18:00

14 נובמבר 2015, 20:54

toja27 כתב:
קובי כתב:
my man כתב:
קובי כתב:שמעתם את ארז עכשיו? הקיא בפה מאבן ובוגאטין. גם אני.

מה? מה אמר?

הוא אמר שהוא לא אוהב את הזחיחות הזו בראיון איתו ואת כל הצחוקים של אבן ובוגאטין על הספסל. דיבר על צניעות ועל זה שעוזר מאמן לא יכול להחליף מאמן.

ארז פוחד שאבי יגנוב לו את הג'וב לעונה הבאה :bigsmile2

ארז וצ׳אק נוריס.

14 נובמבר 2015, 21:05

ארז מטומטם. במקום לזיין בשכל היה צריך להגיד i do. שלא ידבר לי על זחיחות

14 נובמבר 2015, 21:07

er79 כתב:ארז מטומטם. במקום לזיין בשכל היה צריך להגיד i do. שלא ידבר לי על זחיחות

אשכרה ככה.

14 נובמבר 2015, 21:08

ממש לא מטומטם.
אתם הייתם מכניסים את עצמכם למיטה החולה הזאת?

14 נובמבר 2015, 21:12

החציל האצטקי כתב:ממש לא מטומטם.
אתם הייתם מכניסים את עצמכם למיטה החולה הזאת?

המצב של מכבי גם ככה בקאנטים אז כמה כבר יכול להיות גרוע יותר. מכבי בטוח הייתה מבטיחה חוזה לעוד עונה לפחות כי היא רוצה אותה והיא מבינה שהוא לא בנה את הקבוצה. היה מתחיל להניח את היסודות כבר העונה. שלא יקשקש לי על איזה עקרונות של לא להחליף מאמנים באמצע העונה.

14 נובמבר 2015, 21:41

er79 כתב:ארז מטומטם. במקום לזיין בשכל היה צריך להגיד i do. שלא ידבר לי על זחיחות

ארז הוא אדום שונא מכבי. כל הסיפורים שלו לגבי להחליף מאמן באמצע העונה, זה שקרים, כי בעבר הוא כבר החליף מאמן באמצע העונה. הוא פשוט לא רוצה להגיד את זה בשידור ישיר, שהוא לא בא בגלל שהוא שונא מכבי

14 נובמבר 2015, 21:50

felix_r כתב:

ארז הוא אדום שונא מכבי. כל הסיפורים שלו לגבי להחליף מאמן באמצע העונה, זה שקרים, כי בעבר הוא כבר החליף מאמן באמצע העונה. הוא פשוט לא רוצה להגיד את זה בשידור ישיר, שהוא לא בא בגלל שהוא שונא מכבי

לפי דעתי זה לא קשור לזה. אני חושב שהוא הצהיר בעבר שהוא לא יחליף מאמנים באמצע העונה ועכשיו הוא לא רוצה שיראו שהוא לא עומד בהצהרות שלו. אני חושב שאם זה היה בתחילת העונה הוא היה מסכים.

14 נובמבר 2015, 22:02

felix_r כתב:

מזל טוב! זכית במקום הראשון בקשקוש היומי. נחיה ונראה בעונה הבאה.

14 נובמבר 2015, 22:11

לנצח את נס ציונה בלי שני הישראלים מהחמישיה שלה, כאשר הישראלים שמשחקים הם ברמה של תחתית ליגה לאומית, והם צמודים אלינו שלושה רבעים. הישג מצויין. ומה אם הזריקות הגרועות במחצית הראשונה משלוש לא היו נכנסות ב-70 אחוז?

ההנהלה החליטה במקום למצוא עוד שחקנים בשני גרוש בכל מיני חורים, להביא עכשיו מאמנים בשני גרוש בגלל שהם חברים של ניקולא.

14 נובמבר 2015, 22:56

goshimon כתב:לנצח את נס ציונה בלי שני הישראלים מהחמישיה שלה, כאשר הישראלים שמשחקים הם ברמה של תחתית ליגה לאומית, והם צמודים אלינו שלושה רבעים. הישג מצויין. ומה אם הזריקות הגרועות במחצית הראשונה משלוש לא היו נכנסות ב-70 אחוז?

ההנהלה החליטה במקום למצוא עוד שחקנים בשני גרוש בכל מיני חורים, להביא עכשיו מאמנים בשני גרוש בגלל שהם חברים של ניקולא.

גם מכבי שיחקה בלי שני ישראלים ששווים חמישייה

14 נובמבר 2015, 23:00

קצת נהנתי מהגארבג׳ טיים עם שגב ובנדר יחד על המגרש.
מקווה שייצא לנו מתישהו העונה לראות יותר.
פרסם תגובה