המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לאנדסברג לא נחשב כמתאזרח?
yzafrir כתב:toja27 כתב:לאנדסברג לא נחשב כמתאזרח?
ברור שכן... בגלל זה אני אומר שחוץ מאלו שכבר במכבי יש עוד שאולי מכבי יביאו בעתיד וזה מאוד בעייתי.
אם מכבי לא מצליחה לטרפד את זה , אין לה מה להישאר כי זה נועד אך ורק כדי להחליש אותה גם ביורוליג...
yzafrir כתב:טיוס , רוזפלט...יש עוד הרבה מתארחים שאולי יגיעו בעתיד...לכו תדעו אולי יחליטו שגם דאוסן מתאזרח...
אין מנוס מעזיבת הליגה !!!!
felix_r כתב:yzafrir כתב:טיוס , רוזפלט...יש עוד הרבה מתארחים שאולי יגיעו בעתיד...לכו תדעו אולי יחליטו שגם דאוסן מתאזרח...
דאוסון נולד בתל-אביב
toja27 כתב:זה שם את מכבי במצב בעייתי כי יש לה 2 מתאזרחים עם חוזי ארוכי טווח בזמן שהחוק של המתאזרח אחד בלבד יצא לפועל.
roy1000 כתב:toja27 כתב:זה שם את מכבי במצב בעייתי כי יש לה 2 מתאזרחים עם חוזי ארוכי טווח בזמן שהחוק של המתאזרח אחד בלבד יצא לפועל.
לא הבנתי מה הבעיה? אפשר לרשום את רוצ'סטי בתור זר אם הוא יישאר פה באמת לעונה שלישית.
כל הסיפור הזה הוא סערה בכוס תה.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:זה שם את מכבי במצב בעייתי כי יש לה 2 מתאזרחים עם חוזי ארוכי טווח בזמן שהחוק של המתאזרח אחד בלבד יצא לפועל.
לא הבנתי מה הבעיה? אפשר לרשום את רוצ'סטי בתור זר אם הוא יישאר פה באמת לעונה שלישית.
כל הסיפור הזה הוא סערה בכוס תה.
זה אפשרי להפוך מתאזרח פתאום לזר? חשבתי שזה לא אפשרי.
felix_r כתב:yzafrir כתב:טיוס , רוזפלט...יש עוד הרבה מתארחים שאולי יגיעו בעתיד...לכו תדעו אולי יחליטו שגם דאוסן מתאזרח...
דאוסון נולד בתל-אביב
roy1000 כתב:יש פה כל כך הרבה תגובות, אבל אני עדיין לא מבין איך זה פוגע במכבי? מי היה צריך את רוצ'סטי בתור ישראלי? כל סיפור המתאזרחים הוא קשקוש שמכבי בכלל לא צריכה. לא צריך לאזרח שחקנים בצורה מצחיקה. אין בזה שום תועלת.
my man כתב:roy1000 כתב:יש פה כל כך הרבה תגובות, אבל אני עדיין לא מבין איך זה פוגע במכבי? מי היה צריך את רוצ'סטי בתור ישראלי? כל סיפור המתאזרחים הוא קשקוש שמכבי בכלל לא צריכה. לא צריך לאזרח שחקנים בצורה מצחיקה. אין בזה שום תועלת.
לא הבנתי...איזה ישראלים תביא?
roy1000 כתב:יש פה כל כך הרבה תגובות, אבל אני עדיין לא מבין איך זה פוגע במכבי? מי היה צריך את רוצ'סטי בתור ישראלי? כל סיפור המתאזרחים הוא קשקוש שמכבי בכלל לא צריכה. לא צריך לאזרח שחקנים בצורה מצחיקה. אין בזה שום תועלת.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:יש פה כל כך הרבה תגובות, אבל אני עדיין לא מבין איך זה פוגע במכבי? מי היה צריך את רוצ'סטי בתור ישראלי? כל סיפור המתאזרחים הוא קשקוש שמכבי בכלל לא צריכה. לא צריך לאזרח שחקנים בצורה מצחיקה. אין בזה שום תועלת.
אני רוצה שתגיד את זה גם במקרה שמכבי תשחרר את פארמר במהלך העונה. ואני גם רוצה שתתייחס למתאזרחים מתקופות יפות יותר של מכבי - טל ברודי, אולסי פרי, לו סילבר, ארל וויליאמס דריק שארפ, מארק בריסקר, צו'רה, דיון תומאס, דיוויד בלו. ב-1977, 1981, 2001, 2004 ו-2014 שיחקו במכבי 3 מתאזרחים, ב-2005 שיחקו 2. אבל עזוב, גם אם "סיפור המתאזרחים" מיותר לדעתך, זה לא הסיפור שאנחנו מדברים עליו, רק חלק ממנו.
הסיפור הוא שהליגה הזאת עושה הכל, אבל הכל, כדי לפגוע במכבי (ודי מצליחים בשנים האחרונות)... בדרכים שהם הכל חוץ מספורטיביות (ובמקרה הזה אף ע"י חוק לא חוקתי).
למה לעזאזל האוהדים צריכים לקבל את הדבר הזה בשוויון נפש? ולמה אתה מנסה להשתיק את הדיון הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים