LIAV10 כתב:אני אומר איך שיוצאת השבת, רוני כותב משהו בסגנון של ״ואוו, רק עכשיו שמעתי, פשוט מזעזע״.
על הת׳רד של המשחק נגד נס ציונה.
חחחח מה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:תגידו, מה אתם אומרים על כוחות הביטחון של צרפת?
סוג של פאדיחה, לא?
ממש לא. זאת מדינה גדולה (לא ישראל) עם משהו כמו 8 מיליון מוסלמים (יש אומרים אפילו 14 מיליון כולל הבלתי חוקיים). בניגוד לישראל, הגבולות שלה עם המדינות השכנות פתוחים לחלוטין, וכל אחד יכול להכנס. בתנאים כאלה זה קשה מאוד לשמור על הבטחון. אני מתפלא שבתנאים כאלה אין להם פיצוצים כל יום בשנה.
ואיך זה קשור לזה שבמשך שעה וחצי הם חשבו שאולי הם ינהלו מו״ם עם מחבלים ונתנו להם לרצוח חפים מפשע אחד אחד על בודדת ולא בפזיזות שכל כך מוכרת עם פלאנגות על אוטומט.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:זה אמיתי מה שקורה בערוץ 2? פתחו אולפו בכיכר המרכזית בפריז
רציני?![]()
הם איבדו את זה לגמרי, חלאס עם הצביעות שלהם כאילו לנו אין את זה כל יום
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:זה אמיתי מה שקורה בערוץ 2? פתחו אולפו בכיכר המרכזית בפריז
רציני?![]()
הם איבדו את זה לגמרי, חלאס עם הצביעות שלהם כאילו לנו אין את זה כל יום
הזוי לחלוטין. הטיסו את דני קושמרו לפריז וממש בכיכר המרכזית (רואים את הפסל מאחורה ואנשים הולכים ועוברים) הם פתחו אולפן, אפילו עם שולחן![]()
בנוסף, את אוהד חמו הטיסו לבלגיה (לדווח מהמחוז המוסלמי).
איזו הגזמה.
חנו'ש כתב:מה אתם רוצים? עד שסוף סוף נתנו לאוהד חמו יעד נורמלי?
אחרי עזה וסוריה ואנאערף איזה חור של תחת ששלחו אותו, סוף סוף גם הוא מקבל קצת אירופה....
הכי הרוויח מכל הסיפור הזה
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מה אתם רוצים? עד שסוף סוף נתנו לאוהד חמו יעד נורמלי?
אחרי עזה וסוריה ואנאערף איזה חור של תחת ששלחו אותו, סוף סוף גם הוא מקבל קצת אירופה....
אני מכיר את אוהד חמו באופן אישי. אם יש משהו בעולם הזה שהוא אוהב, זה להסתובב בכל מני חורי תחת של ערבים מסכנים.
tzachMTA כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מה אתם רוצים? עד שסוף סוף נתנו לאוהד חמו יעד נורמלי?
אני מכיר את אוהד חמו באופן אישי. אם יש משהו בעולם הזה שהוא אוהב, זה להסתובב בכל מני חורי תחת של ערבים מסכנים.
חחח איך מכיר אותו? מהשירות?
אגב, בלגיה זה גם לא מציאה מדהימה, היו מטיסים אותו גם לפריז, היה נהנה.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מה אתם רוצים? עד שסוף סוף נתנו לאוהד חמו יעד נורמלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים