המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:my man כתב:אני התכוונתי שלא ננצח בקלות...ורוני אתה סתם אפס. אבל גם עם אפסים צריך לחיות!
אני אפס? תראה את החתימה שלך!
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:אני התכוונתי שלא ננצח בקלות...ורוני אתה סתם אפס. אבל גם עם אפסים צריך לחיות!
אני אפס? תראה את החתימה שלך!
יאללה יאללה לך תראיין את הנחש....
חשבתי שאתה חבר...
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:אחדשיודע כתב:לזכותו של אמבקווה צריך להגיד שהשופטים פשוט מתעלמים מכל המכות שנותנים לו.
אמבקווה היה מצוין , השופט לקח משהו לפני המשחק .
אחת מתצוגות השיפוט היותר מביכות שראיתי .
למה מכבי משחקים הפוך ... במקום שאוחיון יפעיל את סמית לשלוש , סמית מפעיל את אוחיון .
יש לך הודעה בהיסטוריה של הפורום שלא הזכרת בה את סמית'?
dod כתב:הזוי שמדברים על זה שדווקא אופייבו ייחתך.
http://sports.walla.co.il/item/2907338
גורם בקבוצה הסביר: "... נראה שאופייבו צפוי לא להמשיך, כי יש שם גורמים שלא רוצים אותו והתחילו לדבר על כך כבר בשבוע שעבר..."
roy1000 כתב:תקראו את הכתבה. אין כסף לשינויים בסגל. מעשית גם קשה לעשות שינויים לפני סוף השלב הראשון ביורוליג. אם חושבים על סיכוי למצוא לפארמר קבוצה, זו יכולה להיות רק קבוצת יורוליג לעלתה לטופ 16. זה כבר מאוחר מדי לליגה הסינית.
ankram כתב:roy1000 כתב:תקראו את הכתבה. אין כסף לשינויים בסגל. מעשית גם קשה לעשות שינויים לפני סוף השלב הראשון ביורוליג. אם חושבים על סיכוי למצוא לפארמר קבוצה, זו יכולה להיות רק קבוצת יורוליג לעלתה לטופ 16. זה כבר מאוחר מדי לליגה הסינית.
איך נתקענו עם הבובל הזה? למה תמיד אנחנו אלו שנותנים את החוזה הכי גדול לשחקנים שלא שווים אפילו רבע? (פארמר,רוצ'סטי,וויזנייבסקי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־11 אורחים