המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פשוט מזעזע
http://news.walla.co.il/item/2902815
אני בטוחה שהם לא יבינו גם מה הם עשו לא בסדר
התנין כתב:מישהו ראה את הראיון של נפטלי בנט בקונפליקט זון? מעבר לכך שהוא הגיב בצורה מעולה, לא יכולתי להתעלם מכך שהמראיין הבריטי לא הפסיק לצטט את השיקוץ המתועב והמרושע רובי ריבלין ימח שמו וזכרו, שתיאר את החברה הישראלית כחברה חולה וגזענית. כמה נזק הטיפש הזה עושה לנו.
התנין כתב:מישהו ראה את הראיון של נפטלי בנט בקונפליקט זון? מעבר לכך שהוא הגיב בצורה מעולה, לא יכולתי להתעלם מכך שהמראיין הבריטי לא הפסיק לצטט את השיקוץ המתועב והמרושע רובי ריבלין ימח שמו וזכרו, שתיאר את החברה הישראלית כחברה חולה וגזענית. כמה נזק הטיפש הזה עושה לנו.
roy1000 כתב:התנין כתב:מישהו ראה את הראיון של נפטלי בנט בקונפליקט זון? מעבר לכך שהוא הגיב בצורה מעולה, לא יכולתי להתעלם מכך שהמראיין הבריטי לא הפסיק לצטט את השיקוץ המתועב והמרושע רובי ריבלין ימח שמו וזכרו, שתיאר את החברה הישראלית כחברה חולה וגזענית. כמה נזק הטיפש הזה עושה לנו.
האמת שראיתי. המראיין היה גרוע. הוא לא היה בקיא בחומר וסתם הביא ציטוטים שלא קשורים לכלום. דווקא בנט היה די טוב בצורה מפתיעה. הדבר היחידי שהמראיין הצליח להכניס אותו למגננה היה נושא אפליית הערבים הישראלים. בנט "הודה" שיש אפלייה כלפי ערבים ישראלים והוא לא היה צריך ליפול לזה. הוא היה צריך להגיד שלהיפך, אין אפלייה, הם נהנים משוויון זכויות מלא, כולל הזכות להצביע ויש להם אינסוף תוכניות של אפליה מתקנת למרות שהם לא משרתים בצבא.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:השאלה היא מי יפקח על הדברים שעוברים שם.
על אלה שיוצאים לא צריך פיקוח...
אני מניח שאם המעבר ייפתח יהיו הרבה מאוד שיצאו ולא יחזרו. הם הרי יכולים לקבל מעמד של פליט באירופה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:השאלה היא מי יפקח על הדברים שעוברים שם.
אני מניח שאם המעבר ייפתח יהיו הרבה מאוד שיצאו ולא יחזרו. הם הרי יכולים לקבל מעמד של פליט באירופה.
אם הוא פתוח יהיה קשה מאוד לשמור שזה יהיה חד כיווני. זה מה שיצר את הבעיה בפעמים הקודמות.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:השאלה היא מי יפקח על הדברים שעוברים שם.
אם הוא פתוח יהיה קשה מאוד לשמור שזה יהיה חד כיווני. זה מה שיצר את הבעיה בפעמים הקודמות.
למה לא? ככה זה כל מחסום באיוש.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:השאלה היא מי יפקח על הדברים שעוברים שם.
למה לא? ככה זה כל מחסום באיוש.
במחסומים באיוש חיילים מסכנים כמוך עומדים. בעזה זה אנשי הרשות\חיילים מצרים שאין לך מושג מה האג'נדה שלהם. זה המו שחיתות.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אם הוא פתוח יהיה קשה מאוד לשמור שזה יהיה חד כיווני. זה מה שיצר את הבעיה בפעמים הקודמות.
עדיין נראה לי עדיף מהמצב הנוכחי. מי שבאמת רוצה להיכנס לרצועה מוצא את הדרך. כל מה שהמעבר עושה זה להשאיר את המסכנים שרוצים לצאת בפנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים