17 נובמבר 2015, 17:34
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.
סנטר יגיע, אני רק מאוד מקווה שזה יהיה במקום פבראני+ארינזה, ולא במקום אופייבו.
אני חושב שפארמר כרגע באמת עשוי להחתך.
חודש-חודשיים ביכולת הזאת ואין לו מה לחפש בקבוצה.
17 נובמבר 2015, 17:35
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.
ברור שהיכולת בעייתית. השאלה היא אם יש יכולת כלכלית לחתוך אותו.
17 נובמבר 2015, 17:36
17 נובמבר 2015, 17:36
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.
17 נובמבר 2015, 17:41
קובי כתב:אף לא ישוחרר עכשיו. מאמן חדש מגיע, יתנו לו צ'אנס להפיק ממה שיש (ותו לא) את המקסימום.
17 נובמבר 2015, 17:42
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.
עדיף שישב בבית וירוויח כסף מאשר שיעשה נזק לקבוצה עם נוכחות סרטנית.
17 נובמבר 2015, 17:47
החציל האצטקי כתב:קובי כתב:אף לא ישוחרר עכשיו. מאמן חדש מגיע, יתנו לו צ'אנס להפיק ממה שיש (ותו לא) את המקסימום.
ברור. בגלל זה אני אומר גם שיתנו לו לפחות חודש-חודשיים.
הלוואי שיחייה את פארמר.
אני לגמרי מסכים שצריך גארד שומר וגם סנטר. שניהם הכרחיים.
שחקנים כמו פניני וסילבן למשל- לא הכרחיים בכלל.
17 נובמבר 2015, 18:14
ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
אני כבר כמה שנים לא סובל את הראש דשא הזה , קונוס בהגנה,אנוכי, וקורס ברגעים טיפלה מלחיצים.
17 נובמבר 2015, 18:17
החציל האצטקי כתב:ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
אני כבר כמה שנים לא סובל את הראש דשא הזה , קונוס בהגנה,אנוכי, וקורס ברגעים טיפלה מלחיצים.
אני חושב שז׳אן טבק יכול לעשות לו טוב מאוד.
סילבן שובר שיוויון בליגה ובעצם כמעט כל הישראלים של מכבי הם כאלה.
בגלל זה לא הייתי רץ לשחרר אף אחד מהם כל כך מהר.
17 נובמבר 2015, 18:19
18 נובמבר 2015, 12:14
JarJarBinx כתב:משום מה לא נראה לי שדווקא לנדסברג יתחבר לסגנון של טבק...
18 נובמבר 2015, 12:41
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
זאן טבאק לא יכול לעשות לסילבן כלום. השחקן הזה לא יכול לשחק בקבוצה ברמה של מכבי והתחרותיות הנדרשת ברמות האלו, ואף מאמן לא יכול לשנות את המצב הזה.
18 נובמבר 2015, 12:45
18 נובמבר 2015, 12:46
MTA2311 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
זאן טבאק לא יכול לעשות לסילבן כלום. השחקן הזה לא יכול לשחק בקבוצה ברמה של מכבי והתחרותיות הנדרשת ברמות האלו, ואף מאמן לא יכול לשנות את המצב הזה.
אין ישראלי טוב ממנו.
18 נובמבר 2015, 12:47
החציל האצטקי כתב:אני אף פעם לא הבנתי למה האירופאים הרכים והחלשים מסוגלים לשמור חזק והשחקנים שלנו שמבורכים באתלטיות, סייז ואורך עדיפים לא.
אם לאמפה ובייליצה סתמו ת׳צבע אצל טבק, אולי (אמן!!!) הוא יצליח בשיטת הגנה פשוטה יותר למקסם את האיכויות של סילבן, סמית׳ ושות׳.
18 נובמבר 2015, 13:17
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אף פעם לא הבנתי למה האירופאים הרכים והחלשים מסוגלים לשמור חזק והשחקנים שלנו שמבורכים באתלטיות, סייז ואורך עדיפים לא.
אם לאמפה ובייליצה סתמו ת׳צבע אצל טבק, אולי (אמן!!!) הוא יצליח בשיטת הגנה פשוטה יותר למקסם את האיכויות של סילבן, סמית׳ ושות׳.
כי אף מאמן לא דרש מהם לעשות את זה.
18 נובמבר 2015, 16:15
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
18 נובמבר 2015, 16:23
18 נובמבר 2015, 16:28
ankram כתב:יוני , זה לא כ"כ פשוט , אתה חייב לצוות את סיל או טיילר עם שחקנים שיחסמו להם וישמקו עבורם , במכבי יש 2 וחצי שחקנים כאלו בכל הסגל.....
מלבד זאת זה לא אוטומט ף לאנסברג לא נותן רבע נקודה מול קבוצות טובות ופיסיות , הוא יכול לתת גם 30 , אבל בליגה שלנו , ביורוליג הוא ממש לא אינסטאנט אופנס.
בכל מקרה , סילבן נכנס ליישורת שז'אן הוא המאמן ה 3 שלו (לא סופר את הקדנציה המפוארת של בלטה) , בין המאמנים ועוזרי המאמנים שהוא עבר תחתיו נמנים פיני,בלאט וגודס , אצל אף אחד מהם הוא לא הראה ולו בדל של שיפור בכל הקשור להגנה שלו (לא מתרשם ה"נאסטיות" שלו כפי שהגדיר את זה האוזמן) , כך שנותר מצב שלאנסברג גורם יותר נזק על המגרש בכל הקשור למפגשים נגד קבוצות בינוניות + ומעלה.
19 נובמבר 2015, 23:12