Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהוא עושה מאז שהוא לא מנכ''ל יותר? מליילק? (כן, המצאתי הרגע מילה והיא תקפה)
את סתם מקנאה !

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהוא עושה מאז שהוא לא מנכ''ל יותר? מליילק? (כן, המצאתי הרגע מילה והיא תקפה)
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהוא עושה מאז שהוא לא מנכ''ל יותר? מליילק? (כן, המצאתי הרגע מילה והיא תקפה)
את סתם מקנאה !
MTA2311 כתב:כשדני פדרמן עושה לך לייק לפוסט, אתה יודע שעשית משהו לא בסדר.
yzafrir כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהוא עושה מאז שהוא לא מנכ''ל יותר? מליילק? (כן, המצאתי הרגע מילה והיא תקפה)
את סתם מקנאה !
עזוב מקנאה , סוף סוף יודעים את שם המשפחה שלך....
felix_r כתב:MTA2311 כתב:כשדני פדרמן עושה לך לייק לפוסט, אתה יודע שעשית משהו לא בסדר.
בפעם הקודמת הוא עשה לי לייק כאשר כתבתי שלמכבי כבר כמה שנים יש קוצר במספרי 4, וכנראה שלדני פדרמן יש סעיף נגד פאוור פורווארדים.
מה היה לא בסדר בזה?
MTA2311 כתב:כשדני פדרמן עושה לך לייק לפוסט, אתה יודע שעשית משהו לא בסדר.
itai7 כתב:מה אמר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תנו תקציר אחרי זה, תהיו אחים
MTA2311 כתב:ראיתי שני משחקים של פואנלברדה בשעות האחרונות, ודי התרשמתי מהשיטה שם. הגנה מסודרת ואגרסיבית, התקפה סיסטמית. כמו שאני אוהב.
אני גם רואה את ז'אן על הקווים עכשיו, ושומע אותו מדבר בראיונות, ואני מחזיק ממנו.
זה מטריף אותי כמובן. ממש לא רציתי להתרשם ממנו. זה מינוי לא נכון של ההנהלה בהתחשב בנסיבות, גם אם הוא יתברר כהצלחה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שני משחקים של פואנלברדה בשעות האחרונות, ודי התרשמתי מהשיטה שם. הגנה מסודרת ואגרסיבית, התקפה סיסטמית. כמו שאני אוהב.
אני גם רואה את ז'אן על הקווים עכשיו, ושומע אותו מדבר בראיונות, ואני מחזיק ממנו.
זה מטריף אותי כמובן. ממש לא רציתי להתרשם ממנו. זה מינוי לא נכון של ההנהלה בהתחשב בנסיבות, גם אם הוא יתברר כהצלחה.
אני אוהב את החיוביות שלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים