המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לקלוע לאנדסברג תמיד ידע. עכשיו הוא למד גם הגנה. מה שנשאר זה שילמד גם להוציא כדור החוצה, כאשר 3 שחקנים מנסים לעצור אותו מתחת לסל
בקיץ החלטתי לעבוד המון על הגוף שלי בזמן ההתאוששות מהפציעה. המטרה שלי היתה להיות השחקן ההגנתי הטוב ביותר. אחרי שבשנה שעברה רק השתלבתי ביורוליג, רציתי לשחק שם באופן עקבי. אני רוצה לקחת את המשחק שלי לשלב הבא, להיות יותר קשוח בהגנה, להיאבק ולעשות הכל כדי להשיג ניצחונות. זה חלק מהמשחק לרצות להיות טוב בהגנה זה חלק מהמשחק, אם אתה לא אוהב את זה אתה צריך ללכת לשחק טניס או תחום אחר. מול באמברג יהיה משחק קשה, בו נהיה חייבים לנצח. המטרה שלנו היא להחזיק את היריבה על מקסימום 67 נקודות, לא ביצענו את זה לחלוטין ואנחנו צריכים להשתפר בכך כקבוצה".
MTA2311 כתב:בקיץ החלטתי לעבוד המון על הגוף שלי בזמן ההתאוששות מהפציעה. המטרה שלי היתה להיות השחקן ההגנתי הטוב ביותר. אחרי שבשנה שעברה רק השתלבתי ביורוליג, רציתי לשחק שם באופן עקבי. אני רוצה לקחת את המשחק שלי לשלב הבא, להיות יותר קשוח בהגנה, להיאבק ולעשות הכל כדי להשיג ניצחונות. זה חלק מהמשחק לרצות להיות טוב בהגנה זה חלק מהמשחק, אם אתה לא אוהב את זה אתה צריך ללכת לשחק טניס או תחום אחר. מול באמברג יהיה משחק קשה, בו נהיה חייבים לנצח. המטרה שלנו היא להחזיק את היריבה על מקסימום 67 נקודות, לא ביצענו את זה לחלוטין ואנחנו צריכים להשתפר בכך כקבוצה".
תמיד אהבתי אותו. הוא מתחיל להפוך לשחק מרגש.
my man כתב:אני רוצה לראות אותו בשלב ראשון שומר על יציבות בתרומה שלו למשך כל שלב הבתים ואח"כ לקבל ממנו הגנה גם מול קבוצות בלבל היותר גבוה..
toja27 כתב:מתאים לו להיות איזה מלצר על רולרבליידס באיזה מלון פאר בקאריביים עם התספורת, החיוך התמידי והגישה השאנטית משהו. זה לא שחקן שמתאים להתמודד ברמות הלחץ שיש ביורוליג. למרות שכישרון בהתקפה יש לו, אבל זה לא יעזור לו. הוא נמצא פשוט במקום הלא נכון. וחבל שמכבי החתימו אותו לשלוש שנים עם חוזה של 400 אלף לעונה וזה עוד לפני התוספת של המס.
roy1000 כתב:toja27 כתב:מתאים לו להיות איזה מלצר על רולרבליידס באיזה מלון פאר בקאריביים עם התספורת, החיוך התמידי והגישה השאנטית משהו. זה לא שחקן שמתאים להתמודד ברמות הלחץ שיש ביורוליג. למרות שכישרון בהתקפה יש לו, אבל זה לא יעזור לו. הוא נמצא פשוט במקום הלא נכון. וחבל שמכבי החתימו אותו לשלוש שנים עם חוזה של 400 אלף לעונה וזה עוד לפני התוספת של המס.
הוא עדיין שחקן מאוד חשוב לליגה. הבעיה היא שלרמות של היורוליג הוא פשוט לא מתאים וזה כנראה לא ישתנה. הוא יכול להיות שחקן 9-10, לא יותר מזה. הבעיה של מכבי זו החולשה של סמית', לא של לנדסברג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים