סילבן לנדסברג - שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סילבן לנדסברג

הודעהעל ידי toja27 » 20 נובמבר 2015, 11:16

jol9 כתב:רוי, מה זאת אומרת הבעיה היא סמית' ולא לאנדסברג?
עזוב רגע את סמית' - הוא דיון אחר.
אני מדבר על סילבן, והוא בהחלט אחת הבעיות הגדולות של מכבי. אם הבן אדם היה מביא את יכולת הסקורינג שלו ליורוליג,
אני מניח שמכבי לפחות היתה עם ניצחון אחד נוסף, וזה מאוד משמעותי.

טוז'ה, אני מסכים שיש משהו לא טוב בגישה שלו. זה שהוא לא קילר כמו שארפ נניח, זה ברור (וגם שארפ היה תמיד עם חיוך ושאנטי באנטי כזה),
אבל יש בו משהו מאוד פריך, ברמות של יותם הלפרין. זאת האכזבה הגדולה שלי ממנו.

שארפ גם תמיד שידר משהו אחר, מחויבות ורוח קרב ביחד עם החיוך. לאנדסברג זה משהו אחר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 11:41

jol9 כתב:אני מדבר על סילבן, והוא בהחלט אחת הבעיות הגדולות של מכבי. אם הבן אדם היה מביא את יכולת הסקורינג שלו ליורוליג,
אני מניח שמכבי לפחות היתה עם ניצחון אחד נוסף, וזה מאוד משמעותי.

אבל הוא פשוט לא מספיק טוב לעשות את זה ביורוליג. אין מה לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2015, 12:08

תיאוריות קונספירציה הולכות פה טוב ... כרגיל .

הוא הגיע אתמול ללייאפים ושלשות פנויות לחלוטין והחטיא כי הוא בתקופת קליעה מחרידה וזה דופק למכבי את פתיחת העונה יחד עם הפאסיביות של פארמר והחיסרון בסנטר .

אבל למה לא לחזק תיאוריות ישנות ומופרכות .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 12:16

יוסי22 כתב:תיאוריות קונספירציה הולכות פה טוב ... כרגיל .

הוא הגיע אתמול ללייאפים ושלשות פנויות לחלוטין והחטיא כי הוא בתקופת קליעה מחרידה וזה דופק למכבי את פתיחת העונה יחד עם הפאסיביות של פארמר והחיסרון בסנטר .

למי שרוצה להבין איך המועדון הגיע למצב שבו הוא נמצא - הנה התשובה. שילוב של בטחון עצמי מופרז, והתעלמות מוחלטת מהמציאות. בעולם המציאות, סילבן לנדסברג כבר 4 שנים לא מצליח להיות שחקן אפקטיבי ביורוליג. אבל בעולם של "יוסי", זה רק "תקופת קליעה מחרידה" והוא אוטוטו הולך לקרוע את היורוליג. בעולם המציאות, מכבי לראשונה בתולדותיה פותחת את היורוליג במאזן של 1 - 5 (ומזל שיש ססארי). בעולם של "יוסי", זה בסך הכל "פאסיביות" של פארמר ומחסור בסנטר.

כל עוד האנשים שמנהלים את מכבי ימשיכו לחשוב שהם צודקים והמציאות טועה, נמשיך להגיע לאותם המקומות. אז למי שתוהה למה היינס נשאר פה שנה שלמה ולמה פאבריני עדיין פה ולמה גודס פתח את העונה, זו הסיבה. דני פדרמן צודק והעולם טועה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 12:44

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:תיאוריות קונספירציה הולכות פה טוב ... כרגיל .

למי שרוצה להבין איך המועדון הגיע למצב שבו הוא נמצא - הנה התשובה. שילוב של בטחון עצמי מופרז, והתעלמות מוחלטת מהמציאות. בעולם המציאות, סילבן לנדסברג כבר 4 שנים לא מצליח להיות שחקן אפקטיבי ביורוליג. אבל בעולם של "יוסי", זה רק "תקופת קליעה מחרידה" והוא אוטוטו הולך לקרוע את היורוליג. בעולם המציאות, מכבי לראשונה בתולדותיה פותחת את היורוליג במאזן של 1 - 5 (ומזל שיש ססארי). בעולם של "יוסי", זה בסך הכל "פאסיביות" של פארמר ומחסור בסנטר.

כל עוד האנשים שמנהלים את מכבי ימשיכו לחשוב שהם צודקים והמציאות טועה, נמשיך להגיע לאותם המקומות. אז למי שתוהה למה היינס נשאר פה שנה שלמה ולמה פאבריני עדיין פה ולמה גודס פתח את העונה, זו הסיבה. דני פדרמן צודק והעולם טועה.

+1000

גם לא הבנתי על איזו תאוריית קונספירציה מדובר בדיוק?
רוב האנשים כאן היו מאוד שמחים לראות את לאנדסברג קורע רשתות ביורוליג, כמו שהוא עושה בליגה.
זה לא ממש קורה אבל, כבר 4 שנים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2015, 14:58

לא יודע על איזה 4 שנים מדובר ...

בשנתיים הראשונות הוא נתן תצוגות הגנה מביכות שלא איפשרו את שילובו , שנה שעברה הוא השתפר מאוד והגיע לשיא בטופ 16 נהדר עד הפציעה שגמרה למכבי את העונה .

השנה הוא ממשיך לתת הגנה טובה ולשחק נכון אבל הוא מפספס שלשות פנויות ולייאפים , אפשר לדבר עד מחר על הגנות שונות ביורוליג ובליגה אבל הוא מפספס לייאפים ושלשות פנויות וזה כבר לא קשור להגנה .

ובעולם האמיתי מכבי היא אחת הקבוצות המצליחות בהיסטוריה לא בכדורסל האירופי אלא בכל העולם ובכל ענפי הספורט תחת ההנהלה הנוכחית בשילובים כאלו ואחרים .
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 20 נובמבר 2015, 15:45

יוסי, אני לא חושב שלאנדסברג יכול להיות שחקן תורם ביורוליג באופן קבוע. זה לא קרה ב-4 שנים שלו פה וגם לא יקרה השנה. יהיו לו משחקים טובים ומשחקים שהוא לא יפגע בכלום. עקומת השיפור שלו ממה שראיתי מאוד מאוד מינימלית. אם הוא לא היה ישראלי הוא כבר לא היה כאן. דרך אגב, מכבי תצטרך להיפרד מפניני לדעתי בשנה הבאה. האיש גמור
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 16:03

יוסי22 כתב:לא יודע על איזה 4 שנים מדובר ...

בשנתיים הראשונות הוא נתן תצוגות הגנה מביכות שלא איפשרו את שילובו , שנה שעברה הוא השתפר מאוד והגיע לשיא בטופ 16 נהדר עד הפציעה שגמרה למכבי את העונה .

השנה הוא ממשיך לתת הגנה טובה ולשחק נכון אבל הוא מפספס שלשות פנויות ולייאפים , אפשר לדבר עד מחר על הגנות שונות ביורוליג ובליגה אבל הוא מפספס לייאפים ושלשות פנויות וזה כבר לא קשור להגנה .

ובעולם האמיתי מכבי היא אחת הקבוצות המצליחות בהיסטוריה לא בכדורסל האירופי אלא בכל העולם ובכל ענפי הספורט תחת ההנהלה הנוכחית בשילובים כאלו ואחרים .

זאת העונה הרביעית שלו במכבי...
אני באמת מנסה להבין האם אתה לפעמים חושב שמשהו שחשבת בהתחלה, מתברר אח"כ כלא נכון.
זה יכול לקרות, אתה יודע...

בינתיים תביט במספרים של סיל ותגיד לי אם זה נראה לך מספרים כמו של שחקן שמתקדם ומשתפר, ובכלל שחקן שיכול להביא את השינוי למכבי.

ד"א גם את אותו הטופ 16 הנהדר שלו, הוא סיים בסה"כ עם 8-9 נק' ממוצע. למה? כי מתוך ה7-8 משחקים שהוא שיחק בטופ 16, הוא קלע
בכמה בדאבל פיגרס, ובאחרים קלע 0.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 20 נובמבר 2015, 16:59

כשאני רוצה לשכנע את עצמי שסילבן בכל זאת יכול לתת משהו אז אני מסתכל על האסיסטים שלו. בעונה השניה, ב 19 משחקים הוא נתן 2 אסיסטים. בעונה השלישית ב19 משחקים הוא חילק 7 אסיסטים. כי אני אומר לעצמי" הוא לא ממש נותן הגנה, וגם לא ממש הולך בהתקפה אבל היי..לפחות הוא שחקן קבוצתי".

יוסי, אתה מדבר על ההגנה המביכה בשתי העונות הראשונות שמנעה ממנו לשחק יותר כאילו עכשיו הוא שחקן הגנה טוב.. הוא בקושי סביר. אהבתי את המילה שיוני השתמש בה - פריך. מילה שמתארת טוב.כשלאנדסברג נותן משחק הגנה סביר או קרוב לזה, אנשים ממש מרוצים כי הם רגילים למשחקי הגנה רעים. הסיבה שלאנדסברג משחק יותר בשתי העונות אחרונות היא דיוויד בלאט הלך, גיא גודס נכנס. גודס אמר לפני העונה שעברה שהוא מתכנן לתת ללאנדסרג לשחק יותר. זאת אומרת שכבר מהתחלה לפני השיפור בהגנה לכאורה, גודס האמין בלאנדסברג. בלאט לא סמך על לאנדסברג והעדות לכך שהוא ישב בחוץ כל הפיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 20 נובמבר 2015, 18:15

הסתכלתי על הנתונים של דייויד בלו. 6 נקודות לערב בעונה השנייה שלו(עונת הפיינל פור בתל אביב). עונה שהוא התחיל על הספסל, כשבחמישייה יש אחד אנתוני פארקר בעמדה 3 ועמדה 4 עם אחד מייסאו באסטון. יותר גבוה ממוצע הקריירה של לאנדסברג. בעונה הרביעית שלו הוא עשה 16 נקודות למשחק בבולוניה. בלו הוא הארד וורקר, ברמה שבקבוצה הכי מוכשרת של מכבי אי פעם הוא טיפס מקצה הרוטציה. לאנדסברג כבר 4 שנים לא ממש שומר.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 23:57

שחף כתב:הסתכלתי על הנתונים של דייויד בלו. 6 נקודות לערב בעונה השנייה שלו(עונת הפיינל פור בתל אביב). עונה שהוא התחיל על הספסל, כשבחמישייה יש אחד אנתוני פארקר בעמדה 3 ועמדה 4 עם אחד מייסאו באסטון. יותר גבוה ממוצע הקריירה של לאנדסברג. בעונה הרביעית שלו הוא עשה 16 נקודות למשחק בבולוניה. בלו הוא הארד וורקר, ברמה שבקבוצה הכי מוכשרת של מכבי אי פעם הוא טיפס מקצה הרוטציה. לאנדסברג כבר 4 שנים לא ממש שומר.

בלו הוא כמאמר סמואל ג'קסון בספרות זולה - bad motherfucker. הוא לא רואה ממטר, לא את החברים שלו לקבוצה ולא את היריבים.
בהיותו בחור אינטלגנט פיקח, הוא למד עם הזמן, שזה לא הכל סביבו, אלא מה שחשוב זה הקבוצה, ובשנה-שנתיים האחרונות בהן שיחק כדורסל,
הוא פשוט הפך לteammate מושלם.
האליפות הגדולה בה מכבי זכתה, רשומה על שמו, לא פחות משום שחקן אחר במכבי, כולל רייס וטיוס, וכולל גם המאמן בלאט.
בלי בלו, זה לא היה קורה.

סיל רחוק משם מאוד. טוז'ה כתב את זה יפה, שהוא בשאנטי שלו, עם תספורת ה"הכל על ה*ין שלי" שלו... עם חוסר הנכונות לשחק
בהגנה, ועם הקליעה הלא יציבה.
הבעיה הגדולה שלו, היא שבמאני טיים, הוא פשוט לא קיים. הוא סוג כזה של שחקן. ממש שחזור של הלפרין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 21 נובמבר 2015, 18:37

אני אומר את זה פה כבר מלא מלא זמן הבן אדם לא קיים במאני טים הוא יחטיא לבד מול הסל אם זה משו חשוב ,בעיה מנטלית או לא יודע מה,אין שום יעילות או הבנה של המשחק כמו שהמשחק צריך להיות וכמו שהמשחק צריך להיות משוחק,משחקים עליו מלא בשבועוות האחרונים ועושים לו מלא אופן ואני לא מבין למה,דבר נוסף הוא כמו סוס עיוור וטיפש,סימנו תרגיל ,אין מצב שהוא יהיה יצירתי או יעשה מהלך כדי לכווץ את ההגנה ולמסור הוא ילך ראש בקיר ויזרוק בכל מצב גם מהרצפה גם מהיציע העיקר שזה יסתים ממנו ,שום יעילות או מהלך חכם או תרומה לקבוצה או בנית מהלך .
אבל הוא פה כדי לא ללכת לירושלים.
באופן נקי ,זה שחקן שלא היה צריך להיות פה,לא יכולת לא תרומה,אין לו שום תרומה של דברים קטנים ושל הגנה או ריבאונד או משיכת הגנות אליו,או דברים שהופכים שחקן וקבוצה לגדולים,יש שחקנים באוליפיאקוס או כל מיני יווניות וטורקיות שאין להם הרבה כשרון אבל יש להם תרומה והבנה של המשחק ובקיצור נותנים עבודה ענקית גם ללא 15 נקודות.
אדם

הודעהעל ידי er79 » 21 נובמבר 2015, 19:41

לא יודע איך לאכול אותו. היה לו החודש איזה שבוע פנטסטי, כולל יכולות מטורפות בהגנה, חבל שהוא לא מצליח למנף את זה. אם זה יישאר ככה עד סוף העונה והפוטנציאל לא ימומש, ובהנחה שחוק המתאזרחים ייכנס לתוקף ומכבי תוכל לשמור רק מתאזרח אחד, אני בדעה ששון דאוסן צריך להצטרף לקבוצה כי הוא תופס משבצת של ישראלי, ומכבי חייבת מתאזרח טוב יותר באחת העמדות. לא יודע אם זה צריך להיות פרמאר או רוצ'סטי, אבל לבטח לא סילבן אם זה יימשך כך
er79

הודעהעל ידי EladG » 21 נובמבר 2015, 20:13

er79 כתב:לא יודע איך לאכול אותו. היה לו החודש איזה שבוע פנטסטי, כולל יכולות מטורפות בהגנה, חבל שהוא לא מצליח למנף את זה. אם זה יישאר ככה עד סוף העונה והפוטנציאל לא ימומש, ובהנחה שחוק המתאזרחים ייכנס לתוקף ומכבי תוכל לשמור רק מתאזרח אחד, אני בדעה ששון דאוסן צריך להצטרף לקבוצה כי הוא תופס משבצת של ישראלי, ומכבי חייבת מתאזרח טוב יותר באחת העמדות. לא יודע אם זה צריך להיות פרמאר או רוצ'סטי, אבל לבטח לא סילבן אם זה יימשך כך

מה בדיוק שון דאוסון יביא למכבי מלבד דאנקים ומילות חנופה של עורך הוידאו,מדור ליגת ווינר סל באתר ספורט 5?
הוא סתם פרימדונה שחש עצמו עילוי בליגה המסואבת הזו.
סמל אישי של המשתמש
EladG

הודעהעל ידי er79 » 21 נובמבר 2015, 20:23

הוא יביא לי בדיוק מה שלנדסברג יביא לי בפן ההתקפי, מינוס הצורך לבזבז מתאזרח. פשוט מאוד. שניהם פרימדונות ככה שזה לא ממש משנה לי, אבל לאור החוק החדש אין מה לשמור או לשמר את סילבן. וברוך הבא לפורום
er79

הודעהעל ידי EladG » 21 נובמבר 2015, 21:06

המילה ברוך מתקשרת לי עם המילה דת,אז,ברשותך,אני אלך להקיא עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
EladG

הודעהעל ידי er79 » 21 נובמבר 2015, 21:07

ציני משהו.
er79

הודעהעל ידי EladG » 21 נובמבר 2015, 21:10

תגיד,גם לך קופצת הודעת שגיאה אחרי כל פיפס?
סמל אישי של המשתמש
EladG

הודעהעל ידי er79 » 21 נובמבר 2015, 21:11

EladG כתב:תגיד,גם לך קופצת הודעת שגיאה אחרי כל פיפס?

אתה לא לבד, אל תדאג
er79

הודעהעל ידי EladG » 21 נובמבר 2015, 21:12

er79 כתב:
EladG כתב:תגיד,גם לך קופצת הודעת שגיאה אחרי כל פיפס?

אתה לא לבד, אל תדאג

אחרים לבד איתי?(:
סמל אישי של המשתמש
EladG

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, docariel, Google [Bot] ו־12 אורחים