22 נובמבר 2015, 14:40
ankram כתב:לכל השחקנים האלו ימצאו קבוצות בלי יותר מדי בעיות , כן יהיו פיצויים כאלו או אחרים , זה יגיע לכדי בערך מליון +- , מה לעשות? שאתה מהמר , אתה גם משלם. אם הנהלת מכבי לא מוענה לספוג גם הפסדים ,שתעזוב אותנו בשקט.
22 נובמבר 2015, 14:47
22 נובמבר 2015, 14:55
ankram כתב:לכל אלו שציינת את שמם יש חוזה לעונה הבאה (ד"א גם לפאבריני היה)
מכבי תל אביב שמחה להודיע שהחתימה את הסנטר הברזילאי ויטור פבראני (27, 2.11) לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
22 נובמבר 2015, 15:00
ankram כתב:הייתי שמח לראות מה אתה חושב שמכבי צריכה לעשות שנה הבאה. להגיד על רעיונות שהם לא ישימים זה אחלה , אבל לפי מה שאתה אומר (בגלל שלא שוברים חוזים) ההרכב של מכבי הולך להראות ככה (* איפה שצריך להשלים:
1. אוחיון\רוצ'סטי\זוסמן?
2. יבזורי\לאנסברג
3. סמית' \ פניני
4. *,שגב.*?
5.*,אמבקווה
לכל אלו שציינת את שמם יש חוזה לעונה הבאה (ד"א גם לפאבריני היה)
נראה לך שלד טוב? לי אישית בא להקיא משלד כזה.
22 נובמבר 2015, 15:12
roy1000 כתב:ankram כתב:הייתי שמח לראות מה אתה חושב שמכבי צריכה לעשות שנה הבאה. להגיד על רעיונות שהם לא ישימים זה אחלה , אבל לפי מה שאתה אומר (בגלל שלא שוברים חוזים) ההרכב של מכבי הולך להראות ככה (* איפה שצריך להשלים:
1. אוחיון\רוצ'סטי\זוסמן?
2. יבזורי\לאנסברג
3. סמית' \ פניני
4. *,שגב.*?
5.*,אמבקווה
הנה מה שנראה פה שנה הבאה לדעתי:
אוחיון/רוצ'סטי
רוצ'סטי/גארד זר/סילבן
סמית'/סילבן/יבזורי
רנדל/4 זר/4 ישראלי (זליקוביץ', בלייזר או דומה)
סנטר זר/אמבקווה
22 נובמבר 2015, 15:15
roy1000 כתב:ankram כתב:הייתי שמח לראות מה אתה חושב שמכבי צריכה לעשות שנה הבאה. להגיד על רעיונות שהם לא ישימים זה אחלה , אבל לפי מה שאתה אומר (בגלל שלא שוברים חוזים) ההרכב של מכבי הולך להראות ככה (* איפה שצריך להשלים:
1. אוחיון\רוצ'סטי\זוסמן?
2. יבזורי\לאנסברג
3. סמית' \ פניני
4. *,שגב.*?
5.*,אמבקווה
אוחיון/רוצ'סטי
רוצ'סטי/גארד זר/סילבן
סמית'/סילבן/יבזורי
סנטר זר/אמבקווה
22 נובמבר 2015, 15:19
ankram כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:הייתי שמח לראות מה אתה חושב שמכבי צריכה לעשות שנה הבאה. להגיד על רעיונות שהם לא ישימים זה אחלה , אבל לפי מה שאתה אומר (בגלל שלא שוברים חוזים) ההרכב של מכבי הולך להראות ככה (* איפה שצריך להשלים:
1. אוחיון\רוצ'סטי\זוסמן?
2. יבזורי\לאנסברג
3. סמית' \ פניני
4. *,שגב.*?
5.*,אמבקווה
אוחיון/רוצ'סטי
רוצ'סטי/גארד זר/סילבן
סמית'/סילבן/יבזורי
סנטר זר/אמבקווה
זה רק דמיון שלי או שרשמת את רוצ'סטי פעמיים? עוד פעם את רושם את רנדל כ 4 מוביל ,למרות שהוא הולך להופיע ב60% מהמשחקים? גם לפניני יש חוזה.....
22 נובמבר 2015, 15:25
ankram כתב:גם לפניני יש חוזה.....
22 נובמבר 2015, 15:30
22 נובמבר 2015, 15:41
MTA2311 כתב:בניגוד להלך הרוח בפורום, אני מתקשה להאמין שפניני לא ימשיך.
22 נובמבר 2015, 15:52
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להלך הרוח בפורום, אני מתקשה להאמין שפניני לא ימשיך.
אני דווקא לא חושב שהוא ימשיך (אלא אם כן יסכים לשחק בשכר מאוד נמוך). פניני יקר מדי למכבי והוא כבר לא ברמה הזו.אין דרך קלה יותר לקצץ מלא להחתים את פניני ולהביא איזה שחקן צעיר וזול במקומו.
22 נובמבר 2015, 17:57
ankram כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להלך הרוח בפורום, אני מתקשה להאמין שפניני לא ימשיך.
אני דווקא לא חושב שהוא ימשיך (אלא אם כן יסכים לשחק בשכר מאוד נמוך). פניני יקר מדי למכבי והוא כבר לא ברמה הזו.אין דרך קלה יותר לקצץ מלא להחתים את פניני ולהביא איזה שחקן צעיר וזול במקומו.
לדעתי זה אומר סוף הקרייריה שלו , אף קבוצה בארץ לא תיגע אפילו במקל בצרה הזאת.
22 נובמבר 2015, 18:16
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להלך הרוח בפורום, אני מתקשה להאמין שפניני לא ימשיך.
לדעתי זה אומר סוף הקרייריה שלו , אף קבוצה בארץ לא תיגע אפילו במקל בצרה הזאת.
אני חושב שיהיו הרבה קבוצות שייקחו אותו.
22 נובמבר 2015, 21:30
23 נובמבר 2015, 00:33
23 נובמבר 2015, 00:35
23 נובמבר 2015, 09:59
23 נובמבר 2015, 10:18
Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון טוען שאופייבו יישאר עד סוף העונה
מאחורי הקלעים של כתיבת ההודעה הזאת - הטלפון תיקן לי את גלדסטון לגולדסטון
מתאים משהו
23 נובמבר 2015, 10:46
23 נובמבר 2015, 10:50
jol9 כתב:לדעתי אופייבו עוד לא הגיע לתקרה שלו.
הוא אחלה שחקן, ואם ימשיך בקו הזה, אפשר לסגור את עמדה 4 איתו ועם רנדל גם לשנה-שנתיים קדימה.
אני מזכיר לכולם שבגלל שמכבי כ"כ רצו לשדרג את עמדה 4, הם ויתרו על רנדל, ואז החזירו אותו, ובסוף השאירו את העמדה לא סגורה.
אין שום סיבה לבזבז כספים גדולים על שחקן בעמדה 4, כשכבר יש שניים טובים שמתאימים לשם. את הכסף צריך לשים על סנטר.