המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אין שאלה. הבעיה שהוא תוקע את פארמר או רוצ׳סטי בעמדה 2 וזה בסופו של דבר נזק לקבוצה.
פארמר העיד על עצמו בראיון אתמול שהוא אוהב לשחק בעמדה מספר 1.
שימי לב שבכל מקום שבו הוא מדבר הוא חופר על הקטע של הגדרת תפקידים והנסיון להבין מה מקומו של כל שחקן בקבוצה.
המקום שלו כ-2 הוא בעייתי, וכשנותנים לו לשחק כ-1 סקורר הוא עושה עבודה טובה בהרבה.
יוגב מסבך את העסק. מאוד.
my man כתב:rc4991 כתב:מה קרה התחלתם להיות אופטימים?
לא יודע מה איתך אבל אני פשוטקשה לי להאמין שנעלה גם אם ננצח את מלאגה...אז כן אני אופטימי שנראה יותר טוב ונתחיל סוףסוף לאסוף ניצחונות אבל זה נראה לי פשוט מאוחר מדי..
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:המשחק ייראה אחרת לגמרי ביום חמישי.
ארינזה, סמית׳ ויוגב זה 3 שחקני חמישייה משמעותיים. משמעותיים מדי, בעיניי.
האמת שאני רואה את מכבי יותר טובה בלעדיהם. אולי אם הם ישימו את האגו בצד ולא יסתכלו על הסטטיסטיקות והמבטים של עצמם נצליח. זה לא מובן מאליו.
מה יוגב עשה לך? היה ה-ציר ההגנתי נגד צסק''א לפני שבוע
צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:המשחק ייראה אחרת לגמרי ביום חמישי.
האמת שאני רואה את מכבי יותר טובה בלעדיהם. אולי אם הם ישימו את האגו בצד ולא יסתכלו על הסטטיסטיקות והמבטים של עצמם נצליח. זה לא מובן מאליו.
הבעיה שלי עם אוחיון היא אחרת. אני מודה שאני לא מאוהביו ואני גם לא מסתיר את זה יותר מידי, אבל אני כן מכיר בעובדה שעד עכשיו הוא נותן עונה טובה. מה שכן, אוחיון חולה כדררת. הוא מאוד אוהב לשלוט במשחק, להאט אותו ולכער אותו. זה מאוד התאים לבלאט שאוהב שליטה בקצב וכדורסל מאוד טקטי... אני אישית שונא כדורסל כזה. ונניח מכבי של אתמול נראתה בדיוק כמו שאני אוהב. זה לא רק המתפרצות, זה גם כמו המסירות בהתקפה, החדות שלהם, מעט מאוד כדרורים וגם מה שכן מאוד החלטי, לעומק ולא לרוחב. אוחיון לא מתאים לסוג כזה של כדורסל ולכן הוא מזיק לקבוצה בעייני....
החציל האצטקי כתב:העניין שפארמר ורוצ׳סטי שחקנים הרבה יותר טובים בעמדה 1, ויוגב לא יכול לתרום בעמדה שהיא לא 1.
מישהו יצטרך להכנס לתבנית של יבזורי מאתמול ב-2: שחקן שלא דורש את הכדור (ומאפשר לרכז היצירתי שלידו חופש פעולה מלא) ומתאמץ בהגנה.
בעצם טבק צריך להפוך את יוגב ל-2 שלו. שיחזיק את הכדור במינימום ויקח רק זריקות ספוט-אפ ויפעיל לחץ.
זה דומה לתפקיד שהיה לו אצל דייויד בזמנו כששיחק ליד פארמר בחמישייה בשביתה, כשהיה ברור לכולם שפארמר הוא בעל הבית.
בכל מקרה העניין הזה מצריך הגדרת תפקידים מאוד ברורה של כל שחקן וזה נגזר גם מהבנה עמוקה של היכולות של כל שחקן.
נראה אם, מתי, איך טבק יעשה את ההתאמות פה.
צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:המשחק ייראה אחרת לגמרי ביום חמישי.
הבעיה שלי עם אוחיון היא אחרת. אני מודה שאני לא מאוהביו ואני גם לא מסתיר את זה יותר מידי, אבל אני כן מכיר בעובדה שעד עכשיו הוא נותן עונה טובה. מה שכן, אוחיון חולה כדררת. הוא מאוד אוהב לשלוט במשחק, להאט אותו ולכער אותו. זה מאוד התאים לבלאט שאוהב שליטה בקצב וכדורסל מאוד טקטי... אני אישית שונא כדורסל כזה. ונניח מכבי של אתמול נראתה בדיוק כמו שאני אוהב. זה לא רק המתפרצות, זה גם כמות המסירות בהתקפה, החדות שלהם, מעט מאוד כדרורים וגם כשכן מכדררים זה מאוד החלטי, לעומק ולא לרוחב. אוחיון לא מתאים לסוג כזה של כדורסל ולכן הוא מזיק לקבוצה בעייני....
החציל האצטקי כתב:שיחק 18 דק' והיה הסקורר הבולט עם 15 נקודות.
אני משער שטבק ינסה את דראגן על קוזמינסקאס, מה שגודס לא ניסה בכלל.
my man כתב:rc4991 כתב:מה קרה התחלתם להיות אופטימים?
לא יודע מה איתך אבל אני פשוטקשה לי להאמין שנעלה גם אם ננצח את מלאגה...אז כן אני אופטימי שנראה יותר טוב ונתחיל סוףסוף לאסוף ניצחונות אבל זה נראה לי פשוט מאוחר מדי..
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שיחק 18 דק' והיה הסקורר הבולט עם 15 נקודות.
לדעתי בנדר בכלל לא יתלבש למשחק הזה, ואם כן, הוא לא יישחק בכלל.
זה לא משחק לילדים, ואין לו מה לחפש על המגרש במשחק הזה.
סמית' יהיה זה שיצטרך להתמודד עם קוזמינסקאס. אפשר גם לנסות לשים עליו את רנדל, בהרכב יחד עם אופייבו ואמבקווה (לא אידיאלי
התקפית, אבל יכול לעבוד הגנתית).
rc4991 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שיחק 18 דק' והיה הסקורר הבולט עם 15 נקודות.
לדעתי בנדר בכלל לא יתלבש למשחק הזה, ואם כן, הוא לא יישחק בכלל.
זה לא משחק לילדים, ואין לו מה לחפש על המגרש במשחק הזה.
סמית' יהיה זה שיצטרך להתמודד עם קוזמינסקאס. אפשר גם לנסות לשים עליו את רנדל, בהרכב יחד עם אופייבו ואמבקווה (לא אידיאלי
התקפית, אבל יכול לעבוד הגנתית).
בנדר יכול להתברר כשומר טוב על קוזמינסקאס
בכלל הוא משחק יותר טוב בעמדה 3 עד עכשיו
איתי שגב לקראת מלאגה: "ז'אן טבק אימן בליגה הספרדית העונה אז הוא מכיר את מלאגה היטב ויש לו הרבה מה לתרום לנו. אנחנו עובדים על הריווח בהתקפה, זוויות בהגנה, והרבה הרבה אגרסיביות".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים