המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני ממש מרחם עליו האמת.
MTA2311 כתב:זאת טעות שהחתימו אותו בלי לעשות לו בדיקות רפואיות כמו שצריך.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:זאת טעות שהחתימו אותו בלי לעשות לו בדיקות רפואיות כמו שצריך.
עשו לו בדיקות אבל כנראה שטעו בהערכה כמה זמן יקח לו להחלים לגמרי...
roy1000 כתב:אז מה? מי שהחתים פה את טבק לעשור אחרי המשחק מול חיפה, מפטר אותו היום?
יהיה או לא יהיה אדלשטיין בקיץ?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:אז מה? מי שהחתים פה את טבק לעשור אחרי המשחק מול חיפה, מפטר אותו היום?
יהיה או לא יהיה אדלשטיין בקיץ?
לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה.
אף אחד לא אמר שהוא צריך להישאר על סמך הניצחון בחיפה. המקסימום, היה "אם ימשיך ככה הוא צריך להישאר".
jol9 כתב:לעומתו גודס שני רק לפט ריילי בהישגים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לעומתו גודס שני רק לפט ריילי בהישגים.
באף משחק יורוליג עם גודס לא נראינו ככה. כל עוד ניקולה שולט במועדון הזה ומביא בכל שנה כל מיני סוסים טרויאניים מקרואטיה, ההתדרדרות רק תימשך.
8 דקות לסילבן, 8 דקות לנגר ארינזה ו-3 דקות לבנדר (מינוס 9 בדקו האלה). רק מאמן חסר מושג ואפס מוחלט יכול לעשות דבר כזה. גודס הוא באמת פט ריילי לידו.
רק אדיוט גמור בא למאלגה ולוחץ על כל המגרש עם רוצ'סטי ופארמר כאילו הוא משחק מול יובל נעימי.
jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. אני מזכיר לך את ההישגים של גודס למקרה ששכחת - 3 הפסדים רצופים לאילת, 3 הפסדים רצופים לפנר,
תבוסות ביתיות למגדל ולעכברושים, תבוסות ב-40 הפרש לצסקא, תבוסות מביכות בבית למלאגה ודרושפאקה וזה יכול להמשיך עד אינסוף.
גודס היה גרוע. זה לא אומר שטבק טוב. אבל מה שלא יהיה, זה כרגע על הראש של השחקנים, ולא של טבק.
זה לא שקאווי לאונרד ובלייק גריפין יושבים על הספסל והוא מעדיף את בנדר. רנדל ואופייבו עם 3 עבירות, סמית' עם 2... אין עם מי לשחק.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. אני מזכיר לך את ההישגים של גודס למקרה ששכחת - 3 הפסדים רצופים לאילת, 3 הפסדים רצופים לפנר,
תבוסות ביתיות למגדל ולעכברושים, תבוסות ב-40 הפרש לצסקא, תבוסות מביכות בבית למלאגה ודרושפאקה וזה יכול להמשיך עד אינסוף.
גודס היה גרוע. זה לא אומר שטבק טוב. אבל מה שלא יהיה, זה כרגע על הראש של השחקנים, ולא של טבק.
זה לא שקאווי לאונרד ובלייק גריפין יושבים על הספסל והוא מעדיף את בנדר. רנדל ואופייבו עם 3 עבירות, סמית' עם 2... אין עם מי לשחק.
יש קצת הבדל בין הפסד לצסק"א ב- 30 לבין הפסד למלאגה ב- 30 או 40 או מה שנפסיד היום.
מי שפותח בחמישייה עם לנדסברג הוא חסר מושג ולא אמור לאמן לא את מכבי בשום מצב.
לא היה משחק אחד ביורוליג עם גודס שנראינו יותר גרוע. כולה מלאגה, לא ריאל, לא פנר, ולא צסק"א.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־18 אורחים