שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
טבק מאמן הרבה יותר טוב מגודס.
על בסיס מה אתה אומר את זה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
טבק מאמן הרבה יותר טוב מגודס.
החציל האצטקי כתב:שמע רוי, ברמה המקצועית פרופר יכול להיות שטבק נופל מגודס.
אבל הקבוצה הזאת חייבת דמות הרבה יותר סמכותית וקשוחה מגיא. מישהו עם פלפל שיוכל להרעיל אותם.
גודס לא יכל ללכת עם הקבוצה הזאת. האופי לא מתחבר.
החציל האצטקי כתב:אבל זה בדיוק מה שטבק לא.
הוא לא מאמן ישראלי ולא עובד בשיטות של מאמנים ישראלים.
עדיין בשיטות שלו הוא הצליח להביא את ויטוריה בזמנו לרצף נצחונות משכנע. זה האירוע הנרשם היחיד שעומד לזכותו והביא אותו למכבי, אז נותנים לו את הקרדיט המינימלי לעבוד.
לא ילך? ייזרק בקיץ.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:שמע רוי, ברמה המקצועית פרופר יכול להיות שטבק נופל מגודס.
אבל הקבוצה הזאת חייבת דמות הרבה יותר סמכותית וקשוחה מגיא. מישהו עם פלפל שיוכל להרעיל אותם.
גודס לא יכל ללכת עם הקבוצה הזאת. האופי לא מתחבר.
אני בטח לא בא להגיד שגודס מאמן גדול (או אפילו בינוני), אבל הטבק הזה לא עשה כלום בקריירה שלו, ומה שהוא עשה אתמול היה בזיון שאני לא זוכר כדוגמתו במכבי. תצוגת אימון הזויה מאין כמוה. אם מאמן ישראלי היה עושה מה שטבק עשה אתמול, התקשורת הייתה קוברת אותו. אם למכבי היה טיפת כבוד, טבק והאיש שהביא אותו היו על המטוס לקרואטיה אתמול בערב.
jol9 כתב:כמה שטויות... התקשורת לא העזה לבקר את גודס בכל הבזיונות אליהם לקח את מכבי. היחיד שביקר אותו היה האוזמן.
התקשורת שלנו אינטרסנטית לגמרי ושונאת זרים.
גם אתה כזה מסתבר. הרי הבן אדם פה רק שבועיים. בזמן הזה מכבי הביסה את חיפה ב-40, כשבמשחק האחרון של גודס היא מפסידה בבית
לאשדוד, היא הפסידה הפסד קטן יחסית לצסקא, והפסד לא נעים למלאגה, אבל מה היו ההישגים של גודס? הפסדים בהפרשים דו ספרתיים
לדרושפאקה בבית, לבאמברג, ולאותה מלאגה בדיוק בבית?
התבוסה הביתית למגדל? שכחת את זה כבר?
אתה תמיד תופס לעצמך איזה קורבן ויורד עליו בלי שום קשר למה שקורה במציאות. היה חרא ניהול משחק של טבק. אני מסכים, וכולם
מסכימים, אבל ההגזמות שלך רק מגחיכות אותך במקום להעביר את הנקודה שאתה מנסה.
roy1000 כתב:טוב, הנבאדם פשוט דפוק. חסר מושג לחלוטין: http://sports.walla.co.il/item/2911768
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:טוב, הנבאדם פשוט דפוק. חסר מושג לחלוטין: http://sports.walla.co.il/item/2911768
בשיא הכנות אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
טבק אומר דברים נכונים מאוד, הוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית ואני לא חושב שמאמן אחר שהיה ריאלי עבור מכבי היה מסוגל לעשות יותר מזה.
אתה פשוט עושה בו חיסול ממוקד מהרגע שהוא נחת בארץ, ללא שום סיבה הגיונית הנראית לעין.
לפני שהגעתי לא ידעתי שהקבוצה במצב כזה. לא הבנתי את עומק הבעיות. השחקנים עצובים ואיבדו ביטחון. אני לא הארי פוטר.
חלק מפתרון הבעיה זה שינוי סגנון המשחק, כי הסגנון שהיה עד עתה לא יכול להצליח. אם נשנה דברים וסגנון, אולי זה יתאים יותר לקבוצה. צריך למצוא דרכים לשחק באופן שונה שיתאים יותר לשחקנים שלנו.
jol9 כתב:חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.
בלי שום קשר, האיש הזה, כמו דני פדרמן, יוצא נקי מכל דבר. גודס אשם, רפי בוגטין אשם, פיני אשם, ניקולה אשם,... כולם
אשמים, רק לא אבי אבן. להיפך.. הוא אפילו מקבל קידום.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.
בלי שום קשר, האיש הזה, כמו דני פדרמן, יוצא נקי מכל דבר. גודס אשם, רפי בוגטין אשם, פיני אשם, ניקולה אשם,... כולם
אני לא רוצה את הסרטן המהלך הזה בקבוצה. לא מספיק שהוא טיפש, הוא טיפש פעיל, ועם סמכויות נרחבות!!!
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.
אני לא רוצה את הסרטן המהלך הזה בקבוצה. לא מספיק שהוא טיפש, הוא טיפש פעיל, ועם סמכויות נרחבות!!!
אני מסכים... אני רק אומר, שהביקורת הפומבית הלכה עד עכשיו לשני כיוונים - ניקולה וגודס. גודס כבר לא שם, אז
עכשיו זה ניקולה בעיקר. קצת להנהלה.
למה אבי אבן מקבל כזה יחס מפרגן מהתקשורת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־12 אורחים