פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הסקאוטינג

09 דצמבר 2015, 07:25

התנין כתב:יש נטייה לצחוק על הדי ליג, ואני יכול להבין למה היות שראינו מה מכבי הביאה משם בשנים האחרונות. עם זאת, אתם שוכחים שהמון זרים טובים באירופה עברו שם. הבעיה היא שמחלקת הסקאוטינג במכבי היא כנראה לא מבריקה במיוחד.

הבעיה בדיליג היא שהסטטיסטיקה היא חסרת משמעות. השחקן הכי טוב לא לאו דווקא זה עם מספרים מדהימים ולהיפך. חבל שאבי אבן לא מבין את זה.

09 דצמבר 2015, 10:49

גם פארקר שיחק בליגת הפיתוח...
בכלל אני חושב שרוב השחקנים האמריקאים שמגיעים לאירופה, שיחקו בדי ליג בשלב כזה או אחר, ולא משנה אם זה בגלל פציעה או משהו
אחר...

09 דצמבר 2015, 11:03

jol9 כתב:גם פארקר שיחק בליגת הפיתוח...
בכלל אני חושב שרוב השחקנים האמריקאים שמגיעים לאירופה, שיחקו בדי ליג בשלב כזה או אחר, ולא משנה אם זה בגלל פציעה או משהו
אחר...

לא היה די ליג בתקופה ההיא , הוא שיחק ב-cba אם אני לא טועה...
אין ספק שיש הרבה שחקנים איכותיים שם רק צריך לדעת לבחור נכון.
הבעיה שלא כולם רוצים להגיע לאירופה כי מצליחים להיכנס ל NBA ויש כאלו שמצליחים לעשות גם קריירה יפה ב-nba. אפילו כאלו שלא נבחרו בדראפט.

09 דצמבר 2015, 11:15

yzafrir כתב:
jol9 כתב:גם פארקר שיחק בליגת הפיתוח...
אחר...

לא היה די ליג בתקופה ההיא , הוא שיחק ב-cba אם אני לא טועה...
אין ספק שיש הרבה שחקנים איכותיים שם רק צריך לדעת לבחור נכון.
הבעיה שלא כולם רוצים להגיע לאירופה כי מצליחים להיכנס ל NBA ויש כאלו שמצליחים לעשות גם קריירה יפה ב-nba. אפילו כאלו שלא נבחרו בדראפט.

CBA זה אותו רעיון פחות או יותר...
אני חושב שהיום השערים לאירופה הרבה יותר פתוחים, ואמריקאים באים לפה בשמחה (במיוחד לישראל, שזאת מדינה
ידידותית לאמריקאים).

09 דצמבר 2015, 11:26

לא התכוונתי שהם לא באים לפה בגלל סיבות ביטחוניות או סיבות אחרות , אלא מסיבות מקצועיות . חלקם שחקנים שנבחרו סיבוב ראשון בדראפט וחוזרים מפציעה אז משחקים בקבוצת הבת . חלקם שחקנים שנבחרו סיבוב שני ולא זכו למספיק דקות , וחלקם זה שחקנים הקבוצות NBA שמו עליהם עין ורוצים לבחון אותם ולנסות לפתח אותם .... אלו שחקנים עם חלומות NBA שלא ממהרים להגיע...בטח לא בסכום שפדרמן מציע...

09 דצמבר 2015, 13:11

מציע להם להתייעץ עם מקל איך לנהל את הקריירה ולחיות את החלום

09 דצמבר 2015, 17:55

אני חושב שצריך להחתים את ג׳ורדן בצ׳ינסקי.

10 דצמבר 2015, 12:05

אם כבר בצ׳ינסקי, אז חבר שלו מאריזונה סטייט שעבר מאז לרייס, איגור קולשוב, עושה עבודה לא רעה בכלל!

קולשוב עם 18.8 נקודות (3 שלשות ב45%, מגיע לקו 3.6 פעמים במשחק וקולע ב88%) ו-6.6 ריבאונדים למשחק ברייס. מוביל את הקבוצה בכל הקטגוריות הנ״ל.
על פניו יש לו עוד שנתיים וחצי במכללה (והוא כבר בן 21), אבל אם כבר לקחת שחקן צעיר למכבי- זו אפשרות הגיונית ומעניינת.

דרך מכללה כמו רייס גם ככה לא מגיעים לNBA, אז שיתן עונה אחת פצצה בשביל הסקאוטים, יחזור לישראל ויבנה לעצמו שם כאן.
גם גל מקל שפשף אחרי שנתיים והוא אפילו לא הביא סטטיסטיקות כאלה מרשימות.

10 דצמבר 2015, 14:11

החציל האצטקי כתב:אם כבר בצ׳ינסקי, אז חבר שלו מאריזונה סטייט שעבר מאז לרייס, איגור קולשוב, עושה עבודה לא רעה בכלל!

קולשוב עם 18.8 נקודות (3 שלשות ב45%, מגיע לקו 3.6 פעמים במשחק וקולע ב88%) ו-6.6 ריבאונדים למשחק ברייס. מוביל את הקבוצה בכל הקטגוריות הנ״ל.
על פניו יש לו עוד שנתיים וחצי במכללה (והוא כבר בן 21), אבל אם כבר לקחת שחקן צעיר למכבי- זו אפשרות הגיונית ומעניינת.

דרך מכללה כמו רייס גם ככה לא מגיעים לNBA, אז שיתן עונה אחת פצצה בשביל הסקאוטים, יחזור לישראל ויבנה לעצמו שם כאן.
גם גל מקל שפשף אחרי שנתיים והוא אפילו לא הביא סטטיסטיקות כאלה מרשימות.

זוכר את קולשוב , פוטנציאל טוב , באיזה קופרנס משחקת רייס?

10 דצמבר 2015, 14:24

C-USA החלש. מסתבר שקולשוב מוביל את כולו בנקודות למשחק. יפה.

10 דצמבר 2015, 15:14

הוא עזב קונפרנס ראוי בשביל חלש?

10 דצמבר 2015, 15:18

ankram כתב:הוא עזב קונפרנס ראוי בשביל חלש?

כן.

10 דצמבר 2015, 15:23

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:הוא עזב קונפרנס ראוי בשביל חלש?

כן.

יעני עשה מרקיז היינס.

11 דצמבר 2015, 22:45

החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:לא מאמין שהם ישחררו אותו העונה וגם אם כן הוא יושב על חוזה יקר מאוד...
אני הייתי הולך על קולטון אייברסון מקרשיאקה שכנראה לא תעלה . יהיה יותר קל לשחרר אותו מהם מאשר את תומפקינס. הוא שחקן שמאוד מזכיר את המילטון

כל קבוצת יורוליג שתודח תלך ליורוקאפ ותמשיך להתחרות.
אני גם לא מוצא שום קווי דמיון בין אייברסון להמילטון. הראשון שחקן בינוני ומוגבל מאוד בעיניי. המילטון ורסטילי וזה מה שעושה אותו כ״כ טוב.

תראה איך ניחאסנו את שני השחקנים האלו , האחד נתן חרא משחק במחזור האחרון והשני נפצע לשבועיים...

11 דצמבר 2015, 22:48

אני לא בטוח שהמילטון היה חרא, כמו שניסו להחזיר את דובלייביץ׳ מהפציעה... :)
אבל כן, חבל על אייברסון.

19 דצמבר 2015, 18:26

טוב, מצאתי עוד גארד מאוד מעניין. 2-3 ורסטילי עם סקילסט די מיוחד.
ז׳אן פייר טוקוטו (JP Tokoto) שמו. בחירה 58 בדראפט האחרון ע״י פילדלפיה ששחררה אותו.
המשיך לדי-ליג, משחק בקבוצת הבת של אוקלהומה.

בא מהאוניברסיטה המפוארת של צפון קרוליינה, מה שכבר אומר עליו לא מעט.
היה שם סוג של רול פלייר שנתן קצת מהכל. בעיקר שחקן אנרגיות: מגן האון דה בול והפינישר במתפרצות.
מוסר מצויין (4.3 אס׳ בעונה האחרונה בקולג׳), חוטף מצויין (1.5), ריבאונדר (5.6). סייז מעולה ל2-3 (1.98 עם מוטת ידיים של 2.08).
לא סקורר גדול וגם לא עושה רושם שמחפש להיות כזה. את מירב הנזק עושה לטבעות (תראו בוידיאו).

עושה רושם שהבחור שיפר את הקליעה שלו בדי-ליג עד עכשיו, מה שהיה עקב האכילס שלו בUNC (המעיט לזרוק מבחוץ וקלע ב61% מהקו).
בדי-ליג עד עכשיו: 14 נקודות (53% ל2, 32% ל3 עם כמעט 2 זריקות למשחק, 72% מהקו), 5 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 2.4 חטיפות ו0.4 חסימות למשחק ב31 דק׳.

אין הרבה שחקנים שמביאים אורך ואתלטיות, הגנה, ריבאונד ומסירה בלבל הזה. העובדה שהוא רול פלייר ולא עף על עצמו אפילו מוסיפה פה.
הייתי שמח לראות את מכבי עושה סקאוטינג אמיתי ומצרפת שחקן כזה שיתן לה בדיוק את מה שהיא צריכה.

19 דצמבר 2015, 19:17

אתה אוהב שחקני די ליג, אה?

19 דצמבר 2015, 19:17

er79 כתב:אתה אוהב שחקני די ליג, אה?

אני אוהב שחקנים שיוכלו לעזור למכבי. גם תאורטית, גם מהדיליג.
מי שלא זמין להחתמה בנקודת הזמן הזאת פחות רלוונטי להכנס לאשכול.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 19 דצמבר 2015, 19:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 דצמבר 2015, 19:21

שחקנים מהליגה הזאת לא יעזרו למכבי, רק יזיקו. אין מה לשרוף כזה על שחקנים כאלה באמצע העונה. העונה הזאת שווה לפח. אני מנסה רק להביא את מברוקפלידיס, ואת הכסף המועט שבין כה וכה יהיה להנהלה מעתה ועד דיראון עולם אני מקצה לקיץ, למהפך שלם בקבוצה. אל תדאג יש לי תחושה שבעונה הבאה תזכה לראות פה הרבה שחקני די ליג. לא תהיה החתמה של שחקן חדש מעבר ל-250k

21 דצמבר 2015, 13:04

תרשמו את השם קם בירץ׳ (Khem Birch). קנדי בן 23, רוקי באירופה. שחקן הגנה ואתלט מטורף.
זכה בתארי ״שחקן ההגנה״ בכל מקום שדרך בו עד עכשיו. חוסם וריבאונדר אדיר, ממעט לעשות טעויות, סופר אגרסיבי. השחקן המשלים המושלם.
אני לא חושב שראיתי שחקן שיותר מזכיר לי את באסטון מזה.

הוא משחק היום באושאק ספורטיף שמדורגת שנייה בטורקיה לפני פנר/אנאדולו/דרושפאקה/קרשיאקה/בשיקטש/באנוויט.
הוא משחק 25 דקות, קולע 9.3 נקודות ומוריד 8.3 ריבאונדים (4.2 בהתקפה) וחוסם 1.6 חסימות למשחק.

פרוספקט טופ10 מהתיכונים שהתגלה ככשרון די מוגבל, מפצה על זה בים של אגרסיביות והאסל.
יש מצב שזה השחקן הראשון שאני לוקח לקבוצה שלי בקיץ.
נושא נעול