roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:סידור העבודה של טבק (בהנחה שיזרקו אותו בסוף העונה) יעלה למכבי משהו כמו 600 אלף דולר. אני ממש לא מבין למה זה היה הכרחי? סתם הגדילו את הבור וברור שזה יבוא על חשבון השנים הבאות.
זה באמת מעניין אותך כמה זה עלה למכבי?
יד כאלה שאומרים, שככל שהנפילה תהיה יקרה יותר, כך יש סיכוי גבוה יותר לשינוי אמיתי.
אני בכל אופן מקווה עדיין, שמכבי תעלה לטופ 16. לדעתי, היום נדע האם הסיכוי הוא ריאלי או לא.
האוהדים הם היחידים שמממנים את הקבוצה, ככה שכל נפילה תובא על גב האוהדים בלבד, בין אם בסגל פחות טוב, או במחירי כרטיסים גבוהים יותר. ה- 600 אלף ששילמו לטבק יגולגלו על האוהדים בדרך כזו או אחרת.
אוקיי, בסדר. זה עדיין לא צריך לעניין אותנו בזמן הזה.
אם אוהד מוכן לקנות את החרא הזה שנה אחר שנה, אז זאת בעיה שלו. יש לו את כל הזכות, להביע מחאה בתוך ההיכל,
והיא תיראה ותשמע חזק יותר מהמחאות שלנו כאן.
אני עוד כתבתי אז, שהדבר הנכון לעשות, הוא לנצל את כל מה שקרה, בשביל לצאת לדרך חדשה. קזלאוסקס, היה נראה
כמו האיש הכי נכון, שגם היה פנוי, אבל פנו קודם לאדלשטיין, ואח"כ פנו למאמן שבכלל לא היה פנוי, ושאין לו רקורד
רציני כמאמן.
זאת הבעיה של המנהלים של מכבי, שלא חושבים רחוק, ולא מבינים שהנזקים שנעשו ע"י מי שנעשו, יעלו כסף, ואין מה לעשות, וכל צעד
בכיוון הלא נכון, יעלה עוד ועוד כסף.
קזלאוסקס היה עולה X, אבל מכבי תוציא 2X ובסוף תישאר עם אותן בעיות, ועם מאמן פחות טוב.