ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 דצמבר 2015, 00:54

שוב, אני לא בא אליו בטענות כרגע (למרות התצוגה המחפירה שלו במלאגה).
פשוט הדברים שמכבי עושה כרגע, הם לא תוצאה של יכולת אימון מרשימה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 11 דצמבר 2015, 01:16

הדברים שמכבי עושה כרגע הם עבודה של מאמן , אבל מאמן שמנסה להציל עונה שלמה בזמן קצר ולכן מנסה להחזיר את השחקנים לבסיס ולא ממש מביא דברים חדשים פשוט כי אין לו זמן לזה .
אולי אם נעפיל לטופ 16 יהיה לו קצת יותר זמן להנחיל את השיטה שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 דצמבר 2015, 06:52

yzafrir כתב:הדברים שמכבי עושה כרגע הם עבודה של מאמן , אבל מאמן שמנסה להציל עונה שלמה בזמן קצר ולכן מנסה להחזיר את השחקנים לבסיס ולא ממש מביא דברים חדשים פשוט כי אין לו זמן לזה .

אז הנצחונות זה בזכותו והתבוסות וההשפלות שאנחנו חוטפים זה לא בגללו? נשמע הגיוני מאוד. אלק שיטה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 11 דצמבר 2015, 17:04

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:הדברים שמכבי עושה כרגע הם עבודה של מאמן , אבל מאמן שמנסה להציל עונה שלמה בזמן קצר ולכן מנסה להחזיר את השחקנים לבסיס ולא ממש מביא דברים חדשים פשוט כי אין לו זמן לזה .

אז הנצחונות זה בזכותו והתבוסות וההשפלות שאנחנו חוטפים זה לא בגללו? נשמע הגיוני מאוד. אלק שיטה.

יופי של הבנת הנקרא....
אמרת בדיוק את מה שאני אומר , כרגע אין לו שם שיטה , הוא בסך הכל הולך על דברים בסיסיים לחלוטין וגודס דווקא זנח , זה הולך לשני הכיוונים , או ניצחונות כמו אתמול או על חיפה ואילת , או הפסדים גדולים ...אבל כרגע אין לו ברירה כי הכל נעשה בלחץ של זמן אבל עדיין רואים מגמת שיפור וזה כן יד של מאמן ...
אני לא הביתי בעד מאמן זר בשלב הזה אבל אני חושב שיחסית הוא עושה עבודה לא רעה כרגע...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 דצמבר 2015, 17:35

yzafrir כתב:יופי של הבנת הנקרא....
אמרת בדיוק את מה שאני אומר , כרגע אין לו שם שיטה , הוא בסך הכל הולך על דברים בסיסיים לחלוטין וגודס דווקא זנח , זה הולך לשני הכיוונים , או ניצחונות כמו אתמול או על חיפה ואילת , או הפסדים גדולים ...אבל כרגע אין לו ברירה כי הכל נעשה בלחץ של זמן אבל עדיין רואים מגמת שיפור וזה כן יד של מאמן ...
אני לא הביתי בעד מאמן זר בשלב הזה אבל אני חושב שיחסית הוא עושה עבודה לא רעה כרגע...

עד עכשיו הוא עושה בדיוק מה שיוצר מספרים רנדומיים עושה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 דצמבר 2015, 17:52

וגם בתקופת גודס עשו דברים בסיסיים בהתקפה.
עזבו נו, אין שום דבר שאפשר לזקוף לזכותו בוודאות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 15 דצמבר 2015, 00:11

לו היה מגיע 10 ימים קודם היינו כבר עם רגל וחצי בטופ 16.
dod

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2015, 00:20

MTA2311 כתב:וגם בתקופת גודס עשו דברים בסיסיים בהתקפה.

אפשר לזקוף לזכותו של טבק דבר אחד לפחות: הגיון בריא!
הוא ראה, שבמכבי השנה יש דבר אחד טוב - קלעי שלשות.
אז הוא הלך עם מה שיש, ולא התעקש לבנות איזה משחק פנים עם הגבוהים הנכים שיש לנו.
זה דבר חשוב מאוד אצל מאמנים. לדעת לנצל את מה שיש ולא להתעקש על סגנון כלשהו, שפשוט לא מתאים לסגל השחקנים הקיים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 דצמבר 2015, 00:30

felix_r כתב:

זה דבר חשוב מאוד אצל מאמנים. לדעת לנצל את מה שיש ולא להתעקש על סגנון כלשהו, שפשוט לא מתאים לסגל השחקנים הקיים.

זה נכון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 דצמבר 2015, 09:23

felix_r כתב:

זה חלק ממגמת השיפור שהתכוונתי , הוא לומד את הקבוצה ומנצל את היתרונות שכן יש לו בסגל . ככל שתתקדם העונה הקבוצה תגבש את הסגנון שמתאים לה וזה העבודה שלו. יכול להיות שמאמן ישראלי כמו ארז היה עושה את זה מהר יותר בגלל ההכרות עם הסגל ועם השחקן הישראלי אבל בסופו של דבר גם טבק מראה סימנים של מאמן טוב . נקווה שהמגמה תימשך...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 15 דצמבר 2015, 11:45

לפחות יש סגנון , הגם שאני לא מבסוט ממנו (לא אוהב כל כך הרבה זריקות ל 3) , ולפחות יש רוטציה יחסית קבועה (אוחיון,טיילר,סילבן בקו האחורי שפארמר מספק אתנחתא קומית , פניני וסמית' מכסים את 3 וקצת 4 , רנדל ובנדר את עמדה 4 , והניגרים + שגב בעמדות 5 ).
חילוף מאוחר מדי של הנהלת מכבי (מה עוד חדש?) , גודס היה צריך להיות מפוטר לאחר המשחק מול ירושליים , וכך אולי היינו חוסכים 11 הפרש מול דרושהפקה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 22 דצמבר 2015, 21:23

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... 62560.html

אם לשמעון הייתה איזושהי אמינות, הראיון הזה היה מאוד מדאיג. מכיוון ששמעון לא קובע כלום וגם אם כן, רמת האמינות שלו נמוכה, אז אני לא ממש מודאג כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 22 דצמבר 2015, 21:35

החוזה שלו לשנה הבאה מובטח, או אופציה של הקבוצה? אם מובטח, מאמין שישאר כמו גדול. אם את גודס השאירו, גם אותו ישאירו. באופן כללי, אני מעדיף שישאר. אם לא הוא, זה בטח יהיה אדלשטיין, שאין לו באמת מה למכור ביורוליג(אולי ביורוקאפ כן...), ושהחיבה שלו לשחקן הישראלי מוגזמת, ולא בצדק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 דצמבר 2015, 21:49

אני אישית מאוד רוצה שהוא ימשיך , הוא שיפר את הקבוצה באופן ברור ובזמן קצר נותן לרוצ'סטי להוביל ומשתף הרבה את שגב שהוא באמת פוטנציאל טוב , לאדלשטיין אין שום יתרון עליו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2015, 21:57

למה אתם מגבילים את עצמכם רק לאדלשטיין או טבק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 23 דצמבר 2015, 00:18

MTA2311 כתב:למה אתם מגבילים את עצמכם רק לאדלשטיין או טבק?

אלו פחות המגבלות שלנו, ויותר המגבלות של ההנהלה. תחשוב על זה לרגע, גם לפני תקופת דני פדרמן, חוץ מבלאט ב2011 (ואני אתעלם מפיני גרשון בקדנציות הראשונות שלו, כי הוא מנהל משחק נטו, ולא יודע לבנות, לאחד ולאמן קבוצה) איזה מאמן שמכבי הביאה התאים כמו שצריך? הרי מאמן זר הוא תמיד הימור, ואני בספק אם יהמרו שנתיים רצוף על שני מאמנים זרים שונים. ככה שאם לא טבק, זה ישראלי, ואם זה ישראלי-אדלשטיין. למרות שעם המזל שלנו, בטח יחליטו שהמאמן של קריית גת יכול לתת עונת פריצה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2015, 00:44

yanay21 כתב:

אלו פחות המגבלות שלנו, ויותר המגבלות של ההנהלה. תחשוב על זה לרגע, גם לפני תקופת דני פדרמן, חוץ מבלאט ב2011 (ואני אתעלם מפיני גרשון בקדנציות הראשונות שלו, כי הוא מנהל משחק נטו, ולא יודע לבנות, לאחד ולאמן קבוצה) איזה מאמן שמכבי הביאה התאים כמו שצריך? הרי מאמן זר הוא תמיד הימור, ואני בספק אם יהמרו שנתיים רצוף על שני מאמנים זרים שונים. ככה שאם לא טבק, זה ישראלי, ואם זה ישראלי-אדלשטיין. למרות שעם המזל שלנו, בטח יחליטו שהמאמן של קריית גת יכול לתת עונת פריצה.

שמע, אני חושב שטבק ישאר, ואמרתי את זה עוד לפני הראיון המביך של שמעון.
במידה ולא, אני לא חושב שארז הוא האופציה הריאלית. לא מבחינתו ולא מבחינת ההנהלה. אני דווקא כן הייתי מהמר על זר אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 23 דצמבר 2015, 00:54

yanay21 כתב:

למה שמאמן זר יהיה הימור? יש מאמנים שאתה יודע שהם יתנו תרומה טובה מאוד
ואדלשטיין או כל מאמן ישראלי אחר לא הימור? צריכים להביא בקיץ את המאמן הטוב ביותר שיש בשוק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 23 דצמבר 2015, 01:26

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:

למה שמאמן זר יהיה הימור? יש מאמנים שאתה יודע שהם יתנו תרומה טובה מאוד
ואדלשטיין או כל מאמן ישראלי אחר לא הימור? צריכים להביא בקיץ את המאמן הטוב ביותר שיש בשוק

ואתה באמת מאמין שזה יקרה?
מכבי במצב קטסטרופלי, קזלאוסקאס היה על המדף ומכבי לא השכילה להביא אותו.
ובלי בלבולי ביצים - anybody has a price...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2015, 09:00

הבעיה היא שמכבי לא חושבת בגדול ולא קדימה. אתה לא רואה דרך, אלא אלתורים לאורך כל הדרך.
בגלל זה מגיעים שני שחקנים דומים במחיר גבוה לקו האחורי, בגלל זה הקו הקדמי של מכבי הוא הגרוע ביורוליג ואחד הגרועים גם ביורוקאפ,
בגלל זה המאמן הכושל של העונה שעברה נשאר, ועוד הביאו לו שני עוזרים כושלים עוד יותר, בגלל זה הוחתם כאן שחקן נכה ללא אפשרות
יציאה מהחוזה, והמחליף שהגיע לו גרוע אפילו יותר (וזה מבלי להזכיר את כל הגלמים ששיחקו כאן בעונה שעברה).

לי אישית אין שום בעיה עם טבק, אלא שגם הוא נראה כמו אלתור שפשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון, ולא משהו ארוך טווח.

מבחינתי גם שחנה לסלאו תהיה המאמנת. זה אפילו יהיה טוב יותר, כי מאמן טוב, מכסה את הכשלים שנעשים בהנהלה, וגורם לכשלים
להעמיק ולהרוס את המערכת מבפנים עוד יותר.
השינוי צריך לבוא בפנים, ולדעתי אין שום סיבה שזה לא יקרה כבר עכשיו. חבל על כל רגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים