המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
היום עשו לי שיימינג קטן, אז החלטתי שלפחות בהקשר להוביט ולשר הטבעות אשתדל להשלים את הפער.
יש לי גם את הומלנד לראות...
זה לא מתחבר לי עם זה שהספר יצא ב1937
נו, רציני...
מה לראות קודם?
אמרו לי שההוביט בא כרונולוגית לפני שר הטבעות, אז אולי כדאי להתחיל איתו
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
היום עשו לי שיימינג קטן, אז החלטתי שלפחות בהקשר להוביט ולשר הטבעות אשתדל להשלים את הפער.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תן לעצמך באן.
על מה יותר...
מה מבחינתך זה הבזיון הגדול ביותר? רציני אני שואל...
קודם STAR WARS לדעתי ואז שר הטבעות.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
נו, רציני...
מה לראות קודם?
לא צפיתי, לא קראתי ורוב הסיכויים שגם לא יקרה.
לא בשבילי החרא הכבד הזה, 3 שעות של יצורים מוזרים זה יותר מידי בשבילי, לא כל יום הארי פוטר.
תמיד שנאתי מדע בדיוני/פנטזיה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
נו, רציני...
מה לראות קודם?
לא צפיתי, לא קראתי ורוב הסיכויים שגם לא יקרה.
לא בשבילי החרא הכבד הזה, 3 שעות של יצורים מוזרים זה יותר מידי בשבילי, לא כל יום הארי פוטר.
תמיד שנאתי מדע בדיוני/פנטזיה.
jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
אתה בושה לאנושות ואני מאחלת לך שתחתום במכבי ותשחק ביורוקאפ
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
אתה בושה לאנושות ואני מאחלת לך שתחתום במכבי ותשחק ביורוקאפ
זה מה שאמרו לי גם...
אבל אני באמת אוהב מלא סרטים טובים. פשוט את אלה לא ראיתי... (גם לא את אווטאר)
אור, אני לא קראתי את ספרי שר הטבעות, אבל ההוביט קראתי מלא פעמים, ומאוד אהבתי.
אבל אני הולך איתך. אראה את שר הטבעות קודם.
Asf כתב:סרט אדיר! נהנתי מכל רגע! (לא יכול לפרט יותר מחשש ספוילר)
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:סרט אדיר! נהנתי מכל רגע! (לא יכול לפרט יותר מחשש ספוילר)
נכון?! נכון?!
וכש....האן סולו מת אני גם מתתי בפנים, הלכה לי הילדות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים