המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אם בר רפאלי לא נכנסת לכלא על הסיפור הזה, זו תהיה פשיטת רגל מוחלטת של רשות המיסים.
jol9 כתב:נראה לך שהיא תיכנס לכלא?
יגיעו להסדר כלשהו וזהו.
זאת לא מעילת המס הכי גדולה שהיתה כאן כנראה.
אני רק מסתכל על אנשים כמו ביל גייטס למשל או צוקרברג. ברור שמדובר בסדר גודל אחר של עושר, אבל האנשים האלה מבינים
שכסף זה לא הכל בחיים, ומעבר לזה שיש להם הרבה ושהם תורמים את רוב רובו של הכסף לצדקה, בחיים לא יתפסו אותם בהעלמות מס,
כי הם פשוט כנראה לא עושים את זה.
החמדנות הדוחה הזאת של אנשים באמת עשירים, פשוט לא מובנת לי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא שאני מאחל לה רע... אבל אני מסכים איתך.
אנשים עשירים שעושים הכל כדי להעלים מס ולהיות עוד יותר עשירים, זה דבר די דוחה.
רוב האנשים העשירים ממש לא מחפשים להעלים מיסים. בר רפאלי והמשפחה שלה הם פשוט אנשים חולים.
MTA2311 כתב:הקלות שבה נהרסים לבן אדם החיים על סמך מילה של מישהי היא בלתי נסבלת.
MTA2311 כתב:הבעיה היא לא נקודתית עם סילבן.
לא יתכן מצב שאדם יפוטר מהעבודה, יאבד את המשפחה שלו ואולי אפילו יואשם בפלילים רק כי מישהי אמרה משהו. חייבת להיות דרך טובה יותר להכריע בסיטואציות האלה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא לא נקודתית עם סילבן.
לא יתכן מצב שאדם יפוטר מהעבודה, יאבד את המשפחה שלו ואולי אפילו יואשם בפלילים רק כי מישהי אמרה משהו. חייבת להיות דרך טובה יותר להכריע בסיטואציות האלה.
אבל אני לא חושב שזה המקרה היום.
זה לא כזה פשוט אני חושב. יש פוליגרף, יש את חזקת החפות...
אני כן מסכים, שיש עיוותי דין שיכולים לקרות, אבל אני לא בטוח שזה ייחודי לעניין הזה. רומן זדורוב יכול לספר לך דבר או שניים על עיוות דין.
MTA2311 כתב:הקלות שבה נהרסים לבן אדם החיים על סמך מילה של מישהי היא בלתי נסבלת.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:הקלות שבה נהרסים לבן אדם החיים על סמך מילה של מישהי היא בלתי נסבלת.
13 מישהי.
אני מסכימה שהתקשורת הגזימה לגמרי והפכה את עצמה לבית משפט אבל אף אחד לא הכריח אותו לפרוש, כנראה שהוא פרש כי הוא ידע איך זה ייגמר. אגב, לגבי סילבן היו שמועות כבר הרבה זמן.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא לא נקודתית עם סילבן.
אבל אני לא חושב שזה המקרה היום.
זה לא כזה פשוט אני חושב. יש פוליגרף, יש את חזקת החפות...
אני כן מסכים, שיש עיוותי דין שיכולים לקרות, אבל אני לא בטוח שזה ייחודי לעניין הזה. רומן זדורוב יכול לספר לך דבר או שניים על עיוות דין.
1.פוליגרף לא קביל במשפט פלילי.
2. חזקת החפות לא קיימת בשום צורה ובשום מימד במדינה הזאת. פשוט לא קיימת. כל המקרים האחרונים מוכיחים את זה.
הנקודה פה היא לא עיוותי דין. הנקודה היא שחיים של אנשים נהרסים עוד הרבה לפני שלב הכרעת הדין. למען האמת עוד הרבה לפני שלב הגשת כתב האישום.
rc4991 כתב:אי אפשר שכל טיעון הכי קטן על הטרדה מינית יגרור אחריו את ההשפעות האלה
קודם שיוכחו את הטענות ואז מצידי שיכניסו אותם גם לכלא לכמה שנים טובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים