החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.202501.html מכבי לא תוותר על הסנטר הפותח שלה כל כך מהר!!!
דיייייייייייייייייייי זה לא יכול להיות...איכס, בושה, ביזיון, גועל, זלזול, סלידה, בחילה, איכס!!! מה זו ההתנהלות הזו? הם שוברים שיאים שכבר היה נראה שאין עוד מה לשבור... מה לעזאזל קורה פה...הם החליטו שאם אנחנו מפרקים ת'מועדון אז עד הסוף?! הם מעדיפים למות עם פלישתים ולא למכור את המועדון ואולי להשאיר ממנו משהו...
הליך פירוק חברה בע"מ, הוא ההליך המנהלי שאליו מתייחסים כאשר בטעות מכנים אותו פשיטת רגל של חברה בע"מ. בהליך זה, החברה מפסיקה להתקיים.
בעוד פשיטת רגל הינה הליך משפטי, הליך פירוק חברות הינו הליך מנהלי בלבד, המאפשר לחברה בע"מ לשלם את המירב שתוכל כנגד החובות שצברה, ואז "למות", או להיעלם מרשימותיו של רשם החברות.
חברה בע"מ הינה ישות משפטית עצמאית ונפרדת מבעליה מבחינה משפטית וכלכלית, והיא היישות העומדת כנגד החובות שצברה במהלך תקופת פעילותה, בנפרד מבעליה.
כאשר חברה מגיעה למצב שבו עליה להתפרק, על פי רוב בשל חובות כבדים שכפי הניראה אין היא מסוגלת בהתנהלות סבירה לכסות, מתחיל תהליך אשר בסופו שם החברה יימחק מן הרשימות המוחזקות אצל רשם החברות.
Maccabi Tel-Aviv makes a move for Kravtsov - Dec 24, 2015 POSTED BY: ANTON LEVOV
Maccabi Fox Tel-Aviv are in talks with Ukranian center Viacheslav Kravtsov (211-C-87, agency: Beo Basket),according to reports in Ukraine. The center,who has been released from CSKA Moscow after signing a two months contract in October is in advanced talks with the Israeli Club. Maccabi,who has been knocked out of Euroleague and will play in Eurocup (with Nizhny Novgorod and Unics) is short of players inside. Kravtsov has played 9 games in total for CSKA Moscow averaging 3.4ppg 1.4rpg in Euroleague in 7 games.and in 2 games in VTB League he scored 3ppg and 3.5rpg.
פינישר, אתלט, חוסם, לוקח ריבאונד. לא כשרון גדול, אבל ירק דם. זה שחקן שאתה לא רוצה להתקרב לצבע שהוא שומר עליו. אני אוהב.
Holiday_Armadillo כתב:לא יגיע אף שחקן, לא מבינה מה לא ברור ובואו לא ננסה לצפות חרא בסוכר, זה שחקן של 3 נקודות וריבאונד למשחק, זה בושה שהוא בכלל מוזכר כמועמד
כרמל את מצטטת את שמעון אמסלם?
אני חושב שהוא יכול להיות רכש טוב. בטח בינואר. אני לא חושב שיש סנטרים הרבה סנטרים הגנתיים בלבל הזה בכלל באירופה. לגבי הפרופיל הפיזי/אתלטי שלו אין ויכוח. מכבי צריכה תורן במרכז הצבע, כבר כתבתי את זה מזמן. הוא יוכל לעשות את זה מצויין.
Holiday_Armadillo כתב:לא יגיע אף שחקן, לא מבינה מה לא ברור ובואו לא ננסה לצפות חרא בסוכר, זה שחקן של 3 נקודות וריבאונד למשחק, זה בושה שהוא בכלל מוזכר כמועמד
כרמל את מצטטת את שמעון אמסלם?
אני חושב שהוא יכול להיות רכש טוב. בטח בינואר. אני לא חושב שיש סנטרים הרבה סנטרים הגנתיים בלבל הזה בכלל באירופה. לגבי הפרופיל הפיזי/אתלטי שלו אין ויכוח. מכבי צריכה תורן במרכז הצבע, כבר כתבתי את זה מזמן. הוא יוכל לעשות את זה מצויין.
הוא שחקן הגנה טוב או רק חוסם טוב סטייל פישר ? איך משחק ההתקפה שלו ? פוסט אפ גב לסל משהו ?
הוא גם חוסם מעולה וגם שומר פיזי מאוד. לא כמו פישר. אחד שאמור לעצור גם את פראחוסקי ושאר ״אריות היורוקאפ״. בהתקפה הוא מאוד מוגבל. דמיין את איתי שגב על 2.13 ו120 קילו.
סנטר הגנתי אמיתי, ביחד עם הכנסה של אופוובו לעניינים כ-4 ההתקפי, והורדה של רנדל לספסל לטובת משימות מיוחדות, נראה לי כמו משהו שיכול להפוך את הקבוצה לקצת יותר שלמה.
felix_r כתב:אם הוא היה שווה משהו, צסקא לא הייתה משחררת אותו. זה לא שלצסקא חסר כסף והיא מנסה לחסוך.
שוב מכבי עושה את הטעות הזאת!
צסק״א לא משחררת אותו. היא החתימה אותו מלכתחילה לחודשיים והיא לא תחדש לו את החוזה. הוא לא ישחק שם עוד דקה כשיש את פרינלד, היינס וקורבקוב.
אני חושב שמי שעוקב אחרי כדורסל ראה אותו מספיק כדי לדעת מה הוא שווה בכל מקרה. זה לא שחקן אלמוני. יש דברים שהוא עושה טוב ויש דברים שלא. את מה שהוא עושה טוב מכבי צריכה. מאוד.