אחדשיודע כתב:אני לא רואה שיפור במשחק שלו העונה. וגם אם אתה מסתכל על הסטטיסטיקה, אפשר לראות שיש שינוי מינורי, שמתבטא בעיקר בעקבות זמן משחק גבוה יותר ביחס לעונה שעברה.
לגבי היתר אני נוטה להסכים איתך. אני כן רואה אותו בעתיד משתפר ומגיע למקום טוב, אבל אני לא אוהב את הבחירה שלו ״בדרך הקלה״. הוא יכל בקלות לשחק השנה במכבי, בוודאי בליגה, ולדעתי בדרך הזאת הוא היה מתקדם בקצב מהיר יותר.
יש אלמנט חשוב ביותר שלפעמים רואים אותו כמובן מאליו וזה בטחון עצמי, ותחושת נוחות לבוא ולשחק את המשחק שלך.
לדאוסון לקח הרבה מאוד זמן לעשות את הפריצה שלו בליגה.
תראה את דראגן בנדר ואת קריסטאפס פורזינגיס למשל.
פורזינגיס הוא דוגמה מטורפת של ילד עם בטחון שלא נגמר. הצורה שבה הוא משחק היא חסרת פחד. בנדר נראה כמו ההפך הגמור יותר מדי פעמים.
שון חייב את המקום שלו והבטחון שלו כדי להכנס לעניינים. הוא גם מתקדם תו״כ העונה ומשתפר לקראת סופה. (ראינו את זה אפילו בקמפיין ההכנה של הנבחרת)
מה שנראה לך ולי לפעמים כמו ״הדרך הקלה״ היא הדרך הנכונה בשבילו, אם זה מאפשר לו לצבור את הבטחון העצמי והתעוזה כדי לבוא לרמה הבאה ולשחק את המשחק שלו.
תראה את סילבן לנדסברג לדוגמה. הבן אדם קפץ למכבי מוקדם מדי. במשחק שלו יש אפס בגרות. רואים שהוא לא לקח החלטות מעולם, לא הוביל קבוצה, לא נדרש לשמור.
הוא שיחק בשכונה של וירג׳יניה ועף, ובשכונה של חיפה ועף, ואז הפך לשחקן ספסל שולי במכבי ולאט לאט לרול פלייר. אבל השכונה היא עדיין שם, כי הנסיון שלו לא בנה אותו להיות שחקן.
אני אוהב את איך ששון מתקדם, אבל אני חושב שהעונה הזאת בראשון עם היורופקאפ היא מדרגה טובה שהוא קיבל, והעונה הבאה חייבת להיות מדרגה גבוהה יותר.
עוד עונה בראשון היא כבר עמידה במקום. גם אם הוא יהפוך לשחקן של 18 + 7 + 5.