החציל האצטקי כתב:
יוני, אני חושב שהדיון הזה צריך לעבור ל״מה צריך לקרות בקיץ״...
מסכים. טופל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:
יוני, אני חושב שהדיון הזה צריך לעבור ל״מה צריך לקרות בקיץ״...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:
נכון. זה כבד. הבעיה היא שלנדסברג הוא לא בדיוק 2, אלא באמצע, ולכן באמת נוצר עומס.
מצד שני, גארד זר בעמדה 2, סמית' וסיל זה כנראה לא מספיק טוב, אלא אם כן אותו הגארד יהיה גניבה גדולה.
סמית' בוודאות לא שווה את הכסף שהוא מקבל. הבעיה היא שמכבי תקועה עם החוזה שלו, ובסופו של דבר הוא גם שחקן טוב.
הוא כנראה כבר לא מספיק טוב אבל בשביל לסחוב את הקבוצה בעמדה הזאת.
לגבי אליהו - מכבי צריכה שחקן ישראלי גבוה. שגב זה אחלה, אבל מכבי צריכה מישהו שיעלה כמחליף ראשון לגבוהים.
טיוס הוא האופציה הכי טובה, אבל אחריו אין כלום.
מה אתה מציע?
אני חושב שעדיף להשקיע את הכסף בגארד אחד לעמדה 2, מאשר לפצל אותו לגארד+SF.
אני לא בטוח האמת שמכבי חייבת גבוה ישראלי, אבל גם אם כן, לליאור יש חוזה, והוא כבר אמר לא פעם שהוא רוצה להישאר בירושלים. וזה עוד בלי להיכנס בכלל לשיקולים שהעזיבו אותו ממכבי מלכתחילה.
ֿjol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
נכון. זה כבד. הבעיה היא שלנדסברג הוא לא בדיוק 2, אלא באמצע, ולכן באמת נוצר עומס.
מצד שני, גארד זר בעמדה 2, סמית' וסיל זה כנראה לא מספיק טוב, אלא אם כן אותו הגארד יהיה גניבה גדולה.
סמית' בוודאות לא שווה את הכסף שהוא מקבל. הבעיה היא שמכבי תקועה עם החוזה שלו, ובסופו של דבר הוא גם שחקן טוב.
הוא כנראה כבר לא מספיק טוב אבל בשביל לסחוב את הקבוצה בעמדה הזאת.
לגבי אליהו - מכבי צריכה שחקן ישראלי גבוה. שגב זה אחלה, אבל מכבי צריכה מישהו שיעלה כמחליף ראשון לגבוהים.
טיוס הוא האופציה הכי טובה, אבל אחריו אין כלום.
מה אתה מציע?
אני חושב שעדיף להשקיע את הכסף בגארד אחד לעמדה 2, מאשר לפצל אותו לגארד+SF.
אני לא בטוח האמת שמכבי חייבת גבוה ישראלי, אבל גם אם כן, לליאור יש חוזה, והוא כבר אמר לא פעם שהוא רוצה להישאר בירושלים. וזה עוד בלי להיכנס בכלל לשיקולים שהעזיבו אותו ממכבי מלכתחילה.
הבעיה היא שמכבי לא באמת מצליחה בשנים האחרונות להביא שחקנים טובים ומוכחים שגם יצליחו אצלה.
כמעט כל סיפור כזה נגמר בפארסה, ולכן אני גם חושב בכיוון הזה.
מכבי צריכה תאומים כאלה שיאמללו את היריבות ויסגרו את הפרימטר. סמית' כבר לא ממש יכול לעשות את זה, ולפגוע
בשחקני הגנה אתלטים, קל יותר מאשר בשחקני התקפה מוכשרים.
מכבי לא חייבת גבוה ישראלי, אבל אני חושב שזה לא יזיק.
לצורך העניין, טיוס חייב להיות אופציה. יגיע עם דף חלק, ואני מאמין שנראה ממנו פחות פרצופים ושביתות.
החציל האצטקי כתב:סתם בשביל העניין, סגל שאפשר לבנות בקיץ.
שימו לב שיש פה 3 זרים שהם לא שמות גדולים ויקרים (פסנקו, האמל, ברטאנס- אף אחד מהם לא מליונר), יש פה 3 ישראלים בחמישייה ו-7 בסה״כ.
אני חושב שבסגל הזה יש את כל החתיכות בשביל לקחת יורוליג. ובעיקר: אני בספק אם הוא יותר יקר מהחרא הטהור שמכבי בנתה השנה.
אלכס טיוס, קירילו פסנקו
ג׳סטין המילטון, רובי האמל, איתי שגב
דווין סמית׳, סילבן לנדסברג
שון דאוסון, דאיריס ברטאנס, יובל זוסמן
טיילור רוצ׳סטי, יוגב אוחיון
now shoot me
MTA2311 כתב:אתה מפקיר פה לחלוטין את הקו האחורי. דאוסון רחוק מאוד מהרמה הזאת. הוא הרבה פחות טוב מסילבן לצורך העניין. זה רעיון רע מאוד להשקיע רק בחלק אחד של המגרש, וראינו את זה העונה.
לגבי הקו הקדמי- לא מת על האופציה של שני נגרים בעמדה 5. שניהם ביחד אולי יגיעו לדאבל פיגרס. חייבים אופציה התקפית רצינית יותר בצבע,ופסנקו לא ממש מספק את זה .
המילטון ירוויח מיליון וחצי יורו בבארסה או ריאל שנה הבאה.
felix_r כתב:רוצ'סטי, דאוסון ולאנדסברג בקו האחורי, זה אומר הגנה חלשה מאוד!
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:רוצ'סטי, דאוסון ולאנדסברג בקו האחורי, זה אומר הגנה חלשה מאוד!
כל הקווים האחוריים של הקבוצות המובילות ביורוליג משופעים בשחקני הגנה חלשים מאוד, בלי יוצא מן הכלל.
גם פרקינס-פארגו-אידסון לא נראה ״על הנייר״ כקו אחורי הגנתי מטורף (בטח לא עם ליאור וסופו מאחור...). בנו להם שיטת הגנה שעובדת.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אתה מפקיר פה לחלוטין את הקו האחורי. דאוסון רחוק מאוד מהרמה הזאת. הוא הרבה פחות טוב מסילבן לצורך העניין. זה רעיון רע מאוד להשקיע רק בחלק אחד של המגרש, וראינו את זה העונה.
לגבי הקו הקדמי- לא מת על האופציה של שני נגרים בעמדה 5. שניהם ביחד אולי יגיעו לדאבל פיגרס. חייבים אופציה התקפית רצינית יותר בצבע,ופסנקו לא ממש מספק את זה .
המילטון ירוויח מיליון וחצי יורו בבארסה או ריאל שנה הבאה.
נתחיל מהשורה התחתונה שלך: את המיליון וחצי יורו שבארסה או ריאל יכולות לתת לו גם מכבי יכולה לתת לו, במקום לתת אותם לג׳ורדן פארמר.
יותר מיכולה, מכבי חייבת לתת לו אותם. אין לך הרבה הזדמנויות להשיג ביג מן טופ יורוליג בן 25.
אין סיבה שכל הקבוצות באירופה שכבר יש להן ביג מנים טובים ינצחו את מכבי במאבק כספי, כשמכבי חייבת אותו יותר מכולן.
הייתי מביא לו צ׳ק פתוח ושרק ירשום כמה הוא רוצה.
כל הסגל המדומיין מסביב זה רק נישה שנבנתה כדי שהוא ייכנס לתוכה.
לגבי דאוסון- יכול להיות. אבל סילבן לא הולך לשום מקום, וגם בעמדה 2 מהספסל אני מצרף פה סקורר acb+יורוקאפ משובח (ודי צעיר).
פליקס- ברטאנס שחקן. הוא קלעי מחונן ואני בכל מקרה מכניס לנישה הזאת אינסטנט סקורר בכסף קטן.
זה יכול להיות גם קייל קיוריק (בריאות שלמה שתהיה לו) או מישהו בסגנון. אולי אפשר למצוא גם אחד ששומר ברמה גבוהה (אני בספק אם אפשר למצוא כזה בזול).
המטרה היא להביא תעודת ביטוח לדאוסון שעדיין חייב להיות שחקן הרכב בעיניי כי הוא הפרוספקט הכי גדול במדינה הזאת.
היורופ-קאפ של פיב״א עוד לא נגמר לדעתי, וגם הליגה לא. אני נותן לדאוסון צ׳אנס להראות עוד ואני מאמין שהוא עוד הולך להתקדם ובגדול.
על כל שחקן ישראלי יש ספקות. צריך להאמין בהם כי זה מה שעושים עם שחקנים מקומיים, בטח כשהם כל כך מוכשרים ועם אופי כמו של שון.
האמל- לא מביא מספרים וזה דווקא מצויין, כי הוא לא צריך להיות יותר מרול פלייר שיתקע שלשה בין העיניים של היריב מהספסל. המחיר שלו אמור לרדת.
פסנקו- חוסם, ריבאונדר ובהמת פוסט. תשים אותו ביחד עם טיוס והמילטון שהם שומרים טובים ויש לך הגנת צבע חזקה שיכולה לחפות על החולשה החלקית בקו האחורי.
חוק המתאזרחים (אם יעבור בכלל) עדיין יאפשר למכבי לספור את כל המתאזרחים שכבר בסגל שלה כישראלים לכל דבר. זה אומר שגם טיוס יכול לחזור לפה בכיף.
חברים- למכבי יהיה תקציב מוגבל, איך שלא תסובבו את זה. יותר ורסטיליות ועומק ממה שאני מציע אני בספק אם אפשר לבנות.
ולהביא את קווינסי מילר ואת ג׳סטין המילטון ביחד למכבי זה בלתי אפשרי. שניהם שווים היום לפחות מיליון וחצי דולר.
ולהשאיר את פניני במכבי תמורת מיליון דולר יהיה צעד מזעזע. כנ״ל להשאיר את רנדל שאין שום סיבה שישאר בקבוצה אחרי העונה המחפירה שהוא נתן ביורוליג השנה.
מכבי תצטרך להביא הרבה מאוד הימורים. השאלה איך עושים אותם כדי שהם יהיו חכמים וטובים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים