פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מה צריך לקרות בקיץ

27 דצמבר 2015, 00:34

rc4991 כתב:אם יביאו את ראנדולף בקיץ זאת תהיה החתמה גדולה
אולי הוא אפילו יעלה פחות ממיליון

נו מה נהיה איתך אחי.

27 דצמבר 2015, 00:45

LIAV10 כתב:

נו מה נהיה איתך אחי.

קוראים לזה אופטימיות שאולי נובעת מהמעבר לפורמט החדש שיכניס עוד כסף
אגב, הוא מרוויח בערך מיליון דולר השנה כך שהמחיר שלו סביר

27 דצמבר 2015, 00:49

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:

נו מה נהיה איתך אחי.

הוא שחקן מרשים מאוד, לא יודע איך לא נשאר באן בי איי, אולי כי המנג׳רים שם לא מעריכים שחקנים כמוהו, או סקוט וארתור מהספסל.
מתי מכבי הביאו לאחרונה שם גדול בלי קאץ׳? שהוא לא עיוור/פיסח/חירש/סובל מאבנים בכליות/בעיות לב/בעיות בירכיים/בעיות עיכול/בעיות בהגנה/או במקרה הטוב חתכו לו את הבולבול.

לא יהיה.

27 דצמבר 2015, 00:53

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:

נו מה נהיה איתך אחי.

הוא שחקן מרשים מאוד, לא יודע איך לא נשאר באן בי איי, אולי כי המנג׳רים שם לא מעריכים שחקנים כמוהו, או סקוט וארתור מהספסל.
מתי מכבי הביאו לאחרונה שם גדול בלי קאץ׳? שהוא לא עיוור/פיסח/חירש/סובל מאבנים בכליות/בעיות לב/בעיות בירכיים/בעיות עיכול/בעיות בהגנה/או במקרה הטוב חתכו לו את הבולבול.

לא יהיה.

פרמאר (גם השקיעו הרבה על רוצ'סטי וסמית')
זה בדיוק הקטע, הוא שחקן מאוד מרשים ועדיין הוא לא מפציץ כאן ועולה מיליון דולר
הוא גם עבר פציעה והתחיל לשחק רק לאחרונה ואולי עכשיו הוא כבר פחות ישתלב וגם המחיר שלו יירד
לא שזה אומר שמכבי תלך עליו אבל זה מהלך שאני מקווה שיעשו ואולי הוא גם לא יהיה יקר מדי

27 דצמבר 2015, 00:57

רוצ׳סטי עם כל הכבוד לא שם גדול, הוא כבר 200 שנה באירופה, מוכר ולא פנטזיה לאף קבוצה, נתן עונה טובה ברוסיה, זהו.
פארמר פה כי הוא יהודי ומכיר את הקבוצה (וכי לא הייתה לו אופציה אחרת), הוא כן שם גדול, אבל עדיין לא ברמה של ראנדולף, ת׳ומפקינס וכו.

27 דצמבר 2015, 01:19

LIAV10 כתב:רוצ׳סטי עם כל הכבוד לא שם גדול, הוא כבר 200 שנה באירופה, מוכר ולא פנטזיה לאף קבוצה, נתן עונה טובה ברוסיה, זהו.
פארמר פה כי הוא יהודי ומכיר את הקבוצה (וכי לא הייתה לו אופציה אחרת), הוא כן שם גדול, אבל עדיין לא ברמה של ראנדולף, ת׳ומפקינס וכו.

אני מסכים אבל לא מדובר רק בשם אלא גם במעמד הנוכחי ובמחיר
מהבחינה הזאת הערך של ראנדולף ירד בהרבה מאז שחתם

27 דצמבר 2015, 01:25

מכבי לא תוציא מיליון דולר על שחקן חדש בקיץ. תשכחו מזה.

27 דצמבר 2015, 10:37

MTA2311 כתב:מכבי לא תוציא מיליון דולר על שחקן חדש בקיץ. תשכחו מזה.

אני לא בטוח שלא .
יש לי הרגשה שהמבנה הכלכלי של מכבי הולך קצת להשתנות בקיץ .
לא רק בגלל מה שקרה בשנתיים האחרונות מבחינה מקצועית , אלא גם בגלל השינויים שהיורוליג הולכת לעבור...

27 דצמבר 2015, 12:41

אם נבואות הזעם שלך יתממשו, למכבי מגיע לא להגיע לטופ16 גם בשנה הבאה.
ז״א להשאר ביורוקאפ.

27 דצמבר 2015, 12:48

החציל האצטקי כתב:

אם נבואות הזעם שלך יתממשו, למכבי מגיע לא להגיע לטופ16 גם בשנה הבאה.
ז״א להשאר ביורוקאפ.

לצערי הן בדרך כלל מתגשמות.
מה שמחזיר אותנו לדיונים של לפני חודש. כל עוד חבורת השרמוטות הנוכחית מנהלת אותנו, לא מגיע לנו להגיע לשום דבר. וזה גם לא יקרה.

27 דצמבר 2015, 13:01

אני לא יודע אור...
מכבי שילמה הקיץ סכומים גדולים מאוד שלא חשבנו שיש לה יכולת לשלם.
זה שהיא ניתבה אותם למקומות מגוחכים זה דבר אחד, זה שהיא הימרה על כל הקו הקדמי זה דבר נוסף, אבל מבחינת אמצעים- הם שם.

מכאן זה עניין של ניהול, ואולי גם הכניסה של טבק למערכת תוכל להביא לפה שחקנים טובים יותר. מההכרות הקצרה איתו- אני לא רואה אותו מסמרטט כמו גודס על כל מיני נגרים שלא יתאימו לו.
למזלה של מכבי אפשר להפטר מפארמר, רנדל, בנדר (ביחד עם ביי-אאוט נאה), אופוובו, אונואקו, פניני, ואולי גם מאמבקווה ויבזורי אם יש להם סעיפי שחרור בחוזה בקיץ ולהחזיר המון כסף לקופה.

זה ברמת ה5.5-6.5 מיליון דולר שחוזרים לקופה, כשיש לך כבר את היסודות של סמית׳, רוצ׳סטי, יוגב, סילבן (ששווים לבד כ-90 דקות מתוך ה120 בקו האחורי), שגב.

אתה צריך גבוה ישראלי (=טיוס) ועוד 3 גבוהים זרים (נגיד 4-5 מוביל, 5 ביג מן, ועוד סטרץ׳ פור)
אתה צריך קומבו גארד זר וגארד ישראלי שימלאו את הדקות שנשארו בקו האחורי ויתאימו לסמית׳, רוצ׳סטי, יוגב וסיל

זה 6 שחקנים תמורת 6.5 מיליון דולר, כשלפחות 3 מתוך ה-6 הם שחקני ספסל. זה כסף שאפשר להשקיע בשחקנים טובים מאוד.

27 דצמבר 2015, 13:09

כתבתי פה בקיץ שהעונה הזאת מאוד מפחידה אותי, כי אם נראה פה כישלון אחרי השקעה כזאת מאסיבית, סביר שנחזור מהר מאוד לימי ההיינסים למינהם. דומה קצת למה שקרה אחרי עונת ארויו. אני כבר מדמיין שוב את הציטוטים "כסף גדול לא מבטיח הצלחה" וכו' כמו ששמענו אז.
אי אפשר גם להתעלם מה10 מיליון שהלכו בגלל ההדחה מהיורוליג, ככה שאני ממש לא בטוח שהכסף שיתפנה מרשימת האפסים הנ"ל ילך לבניית הסגל ולא לכיסוי גרעונות.

בסופו של דבר יש פה שתי רמות. גם היכולת, וגם הרצון. אני חושב שאין לא את זה ולא את זה, אתה אופטימי יותר מטבעך. נראה.

27 דצמבר 2015, 13:17

גם אחרי העונה של ארויו (שבה עברו פה גם כן 300 זרים ודיברו על חובות וגרעונות) מכבי השקיעה והשקיעה בגדול.
אידסון, אנדרסון, וויז׳נייבסקי, לאמפה היו כל אחד שחקן של אזור המיליון דולר.
ידעו להביא גם רול פליירס בכסף נכון כמו את פרקינס, בלו, לאזמה. השאירו את פישר.

זה בעיקר עניין של ניהול נכון של התקציב.
אתה יכול להביא שחקנים כמו קני גבריאל וג׳רל מקניל, זרים של 300,000$ בלחץ, ולהשקיע בזר אחד מצויין בקו הקדמי.
זה עניין של בחירה ושל מחלקת סקאוט שמבינה איפה היא יכולה להשקיע כסף קטן ולקבל את מה שהיא צריכה, ואיפה לא.

ביג מן זה מאסט, ועל ביג מן משלמים. כשמתקמצנים ומחפשים מציאות כמו פבראני, ככה זה גם נראה.

27 דצמבר 2015, 13:22

החציל האצטקי כתב:זה עניין של בחירה ושל מחלקת סקאוט שמבינה איפה היא יכולה להשקיע כסף קטן ולקבל את מה שהיא צריכה, ואיפה לא.

איזה מזל אז שיש לנו מחלקת סקאוט שכזו שמבינה את זה.... :shout1

27 דצמבר 2015, 14:56

אור .. אתה פשוט מבלבל את המוח .

כשאתה ורועי הכרזתם בראש חוצות שמכבי לא תשקיע אחרי ההשקעה בסמית , קיבלתם קו אחורי ב-2.5 מיליון דולר נטו .

זה שזה לא עבד זה דיון שונה לחלוטין , הכסף קיים ומכבי רצו להוכיח שהם יכולים , לצערנו זה נכשל .

בעונה הקרובה יש מעבר של היורוליג לשיטה שתכניס הרבה יותר כסף בשנים הקרובות וזה מגדיל את היכולות הכלכליות של מכבי גם אם לכישלון העונה תהיה השפעה ותהיה לזה השפעה , אין לי ספק בזה .

והכיוון לא צריך להיות מהפך אלא חיזוק נקודות התורפה , בדיוק מה שהיה צריך לעשות בקיץ האחרון ...

מכבי צריכה מחליפים לפבארני/אנואקו ופארמר ... שתי עמדות שהשקיעו בהם הרבה מאוד כסף על כלום .. תחזק את שתי העמדות האלו ומכבי קבוצת הצלבה .

27 דצמבר 2015, 15:24

ההכרזה הזאת הייתה מבוססת על נסיון עבר יוסי. תנסה לאמץ את השיטה הזאת גם, היא עדיפה על הכרזות שמבוססות עלחזיונות אלוהיים למינהם.

ודווקא בגלל מה שקרה העונה, אין שום סיבה לחשוב שזה יקרה שוב. אף אחד במכבי לא אוהב לשפוך כסף מהכיס, ועד העונה הם באמת לא ממש עשו את זה. עכשיו, כשכביכול הוכח שזה לא ערובה להצלחה, הם לא יעשו אתזה שוב. שנים הם הרגילו אותנו למגבלת המיליון דולר לשחקן כי "עם ארויו נכשלנו" . פאקינג שנים. כמה זמן הם יאכילו אותנו על הכישלון של היונה שהוא הרבה יותר דרמטי?

כאילו אתה חי בואקום. מדהים.

27 דצמבר 2015, 15:27

אבל אור, בפועל, כבר מיד אחרי עונת ארויו, באו לפה צ׳אק אידסון, לאמפה, אנדרסון... שלושתם עם חוזים של מעל מיליון דולר (מי ברוטו מי נטו).
הם אולי פועלים לא פעם בטיפשות/יוהרה/קמצנות, אבל הם כן רוצים להצליח.

27 דצמבר 2015, 15:33

מיליון מאתיים, לא מיליון. טעות שלי. ומה מאז? אתה מדבר פה על מיליון וחצי על המילטון, כשבפועל מאז ארויו, שהיה כביכול כישלון, הוציאו פה סכומים כאלה רק על פארמר, שהוא כידוע כישלון קולוסאלי. בהתחשב בזה, למה שזה יקרה שוב? ושוב, אין לאף אחד פה שום סיבה להניח שהכסף שיכנס משינוי הפורמט יילך לחיזוק ולא לכיסוי גרעונות. אף סיבה. אנחנו מכירים אותם לא מהיום.

צר לי, אני לא חושב שהצלחת הקבוצה עומדת בראש מעיינהם. הם לא הצליחו לשכנע אותי בזה.

27 דצמבר 2015, 15:33

יוסי22 כתב:אור .. אתה פשוט מבלבל את המוח .

כשאתה ורועי הכרזתם בראש חוצות שמכבי לא תשקיע אחרי ההשקעה בסמית , קיבלתם קו אחורי ב-2.5 מיליון דולר נטו .

זה שזה לא עבד זה דיון שונה לחלוטין , הכסף קיים ומכבי רצו להוכיח שהם יכולים , לצערנו זה נכשל .

בעונה הקרובה יש מעבר של היורוליג לשיטה שתכניס הרבה יותר כסף בשנים הקרובות וזה מגדיל את היכולות הכלכליות של מכבי גם אם לכישלון העונה תהיה השפעה ותהיה לזה השפעה , אין לי ספק בזה .

והכיוון לא צריך להיות מהפך אלא חיזוק נקודות התורפה , בדיוק מה שהיה צריך לעשות בקיץ האחרון ...

מכבי צריכה מחליפים לפבארני/אנואקו ופארמר ... שתי עמדות שהשקיעו בהם הרבה מאוד כסף על כלום .. תחזק את שתי העמדות האלו ומכבי קבוצת הצלבה .

יוסי היקר,

באמת אתה חושב שעם רוצ'סטי וגיבוי של יוגב אוחיון , אתה יכול להעמיד צמד רכזים שיביא את מכבי להצלבה?
אתה חושב שדווין סמית' בגילו וכשרו הנוכחי + פניני + לאנסברג , שלשתם אחרי פציעות לא פשוטות , שלשתם פציעים , ושלשתם כבר לא מגיעים למשחקים גדולים , יכולים להחזיק לך את עמדה 3 בקבוצץ הצלבה יורוליג??
מה לגבי עמדה 4 , האם אתה שלם עם עמדה שמורכבת מרנדל ובנדר??? זאת עמדה 4 של קבוצת הצלבה יורוליג???

האם באמת אתה שלם עם אמבקווה כסנטר מחליף??? שחקן שלא יכול לשחק עם הגב לסל , שיש לו ידיים רעות , שהוא מנתר קצת יותר גבוה מפניני ותו לא?

איך שאתה לא הופך את זה , מכבי צריכה לעבור שידוד מערכות בקיץ , החלפה של פארמר והבאת סנטר במקום אוננוקו ופאבריני , הם פלסטר לחולה סרטן , זה יעזור , ישפר , אבל בטח לא לשאיפות של קבוצת הצלבה יורוליג.

מכבי צריכה רכז שיכול לנהל את המכונה , לא סקורר שלא חודר לסל ולא שומר שכל קבוצה רצינית תשמיד אותו , רכז ששומר , וחודר ומפעיל את האחרים , היא צריכה שחקן לעמדה 4 שהוא לא פציע , שיכול לשים נקודות על הלוח ולקחת ריבאונד מה 2.06 + שמסתובבים אצל קבוצות יורוליג , שיכול לאיים מטווחים בינוניים ויותר , ולא איזה "שומר מטעם תקשורת" ושחקן שלא מסוגל לשים סל שלא בהטבעה , שהמחליף שלו עוד לא גמר לינוק ולא מסוגל לשחק 3 דקות מבלי לעשות 6 שגיאות.

הקיצר , מכבי צריכה לכוון למיקום הריאלי שלה , וזה אומר שידוד מערכות לא רק בצוות המקצועי ובהנהלה , אלא גם בצוות השחקנים , כמו שקורה בלגו שהיסודות רעועיים , אתה לא יכול להחליף רק את הגג ולצפות שהבניין ייתיישר.

27 דצמבר 2015, 15:59

כמה המילטון מרוויח היום שמגיע לו לקפוץ למיליון וחצי ? לדעתי הוא בהחלט בהשג יד מבחינת מכבי ובאותה הזדמנות הייתי מביא גם את דובליביץ.
פרסם תגובה