פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 דצמבר 2015, 11:48
ממפיס תשחרר את ראס סמית' ותחתים (שוב) את ראיין הולינס:
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... an-Hollins
29 דצמבר 2015, 12:08
כבוד גדול לעמרי. איזה כיף שהולך לו ושהוא מצליח. התבגר מאוד, יודע מה הוא רוצה ויכול לעשות. כל הכבוד!!
29 דצמבר 2015, 12:11
כספי מוליך את הסמול-פורוורדים בליגה העונה עם הeFG% הגבוה ביותר- 63% (רביעי בליגה כולה אחרי דיאנדרה ג׳ורדן, אנדרו בוגוט וג׳רל אדי ששיחק שני משחקים ועוד בקושי הספיק להחטיא). זה מה שקורה כשאתה דופק 1.9 שלשות למשחק ב49%, ועוד 3 סלי 2 ב55%. העונשין (רק 2.2 ז׳ למשחק) לא פוגע בו יותר מדי האמת, הTS% שמחשב בתוכו גם את אחוזי העונשין שם אותו שמיני בליגה. זה נתון מדהים וזה סיפור העונה של כספי עד עכשיו. כשהוא זורק- זה נכנס.
29 דצמבר 2015, 12:54
ankram כתב: מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
לגמרי!! כתבתי את זה גם אתמול...
בינתיים אגב סן אנטוניו נהנית לה מניצחון 18 ברציפות...בסוף הם ישברו את השיא בכלל...
29 דצמבר 2015, 13:16
my man כתב: ankram כתב: מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
בינתיים אגב סן אנטוניו נהנית לה מניצחון 18 ברציפות...בסוף הם ישברו את השיא בכלל...
ניצחון 18 במשחקי בית, היה להם רצף כללי של 7 שנקטע ביוסטון בחג המולד
האמת שאני שמח בשביל כספי, ועוד דווקא אחרי כל הדיבור החיובי עליו פה אתמול הוא נותן שיא קריירה
(עכשיו הוא בטח ייפצע...)
29 דצמבר 2015, 13:20
MaccabiTA כתב: my man כתב: ankram כתב: מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
ניצחון 18 במשחקי בית, היה להם רצף כללי של 7 שנקטע ביוסטון בחג המולד
האמת שאני שמח בשביל כספי, ועוד דווקא אחרי כל הדיבור החיובי עליו פה אתמול הוא נותן שיא קריירה
(עכשיו הוא בטח ייפצע...) צודק...טעות שלי..
לגבי כספי אנשים אשכרה לא מאמינים בו...אני לא רואה שום סיבה שהוא לא ימשיך את העונה הטובה שלו עד הסוף..
29 דצמבר 2015, 13:22
מה שהוא עשה שם ברבע השני... אולי השחקן הכי אנדפייד בליגה.
29 דצמבר 2015, 13:24
מה קשור לא מאמינים? עד עכשיו בקריירה הוא לא הצליח לשמור על רמה טובה לאורך עונה שלמה. אם באשמתו ואם בגלל התנאים מסביבו. כמו שאמרתי לפני, זה הרבה בראש. אם אתה לא מרגיש שיש לך על מה לשחק, זה יכול לפגוע. לגבי רצף הניצחונות של הספרס - לגולדן יש כבר 33 ניצחונות ליגה סדירה רצופים בבית.
29 דצמבר 2015, 15:14
לא יודע לגבי כספי אבל סטף קרי זה פשוט תופעה איך הוא זורק בתנועה זה פשוט מגהים
29 דצמבר 2015, 16:11
וואו, ערב מדהים של כספי. איזו גאווה. הוא כבר יפרוש שם. החלומות שיחזור ארצה כבר לא יתקיימו.
29 דצמבר 2015, 17:10
Does can't miss?
29 דצמבר 2015, 18:45
מוריד את כל הכובעים האפשריים בפני כספי. איזה שחקן.. מודל אמיתי לחיקוי. מאחל לו שיסיים את הקריירה ב-NBA בצורה הכי טובה שאפשר. אירופה קטנה עליו
29 דצמבר 2015, 20:59
גל גל כתב: לא יודע לגבי כספי אבל סטף קרי זה פשוט תופעה איך הוא זורק בתנועה זה פשוט מגהים
כספי גדול במימדים שלנו. ענק.
סטף קרי זה משהו בלתי הגיוני. הזריקות שהוא קולע on the fly, כאילו זריקות רגילות כאלה בשבילו, והוא בכלל לא נוגע בטבעת...
29 דצמבר 2015, 21:09
ועם כל הלילה המדהים של כספי, הוא היה בצד הלא נכון של זה
אבל האמת שאני מעדיפה שחקנים שמנסים לחסום וחוטפים את הפוסטר על אלה שפשוט זזים הצידה ונותנים את הדאנק הקל
29 דצמבר 2015, 21:12
אחת הכתבות הראשיות ב-SBNATION עם הכותרת - "How Omri Casspi is the NBA's best 3-point shooter"
Who is Omri Casspi and how is he leading the NBA in 3-point shooting ? The man that dared match Stephen Curry shot-for-shot from deep is actually one of the league's best three-point marksmen. His career shows why teams need to be patient with young shooters.
http://www.sbnation.com/2015/12/29/1068 ... curry-duel
29 דצמבר 2015, 21:15
Holiday_Armadillo כתב: ועם כל הלילה המדהים של כספי, הוא היה בצד הלא נכון של זה
אבל האמת שאני מעדיפה שחקנים שמנסים לחסום וחוטפים את הפוסטר על אלה שפשוט זזים הצידה ונותנים את הדאנק הקל
תכלס, לילה מושלם בשבילך, לא?
29 דצמבר 2015, 21:19
גם אם הם ינצחו 53-128 יהיה לכרמל משהו רע להגיד עליהם
29 דצמבר 2015, 21:29
jol9 כתב: Holiday_Armadillo כתב: ועם כל הלילה המדהים של כספי, הוא היה בצד הלא נכון של זה
תכלס, לילה מושלם בשבילך, לא?
זה מה שקיוויתי אחרי המחצית הראשונה, שייתן מספרים אדירים אבל שננצח
30 דצמבר 2015, 09:51
בלדסו יחמיץ את המשך העונה בעקבות ניתוח:
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... us-Surgery פיניקס כנראה סיימו את הסיפור שלהם העונה. מעריך שגם יחפשו טרייד על מרקיף מוריס.
קרי עשוי לשבת בחוץ בשני משחקי החוץ הקרובים של גולדן (דאלאס ויוסטון):
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... njured-Leg