פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 אוקטובר 2011, 17:57
מחצית ראשונה טובה מאוד של מכבי.
29 אוקטובר 2011, 18:03
יצא לי לראות רק חלקית. ראיתי סל נחמד של לאנגפורד.
חוץ מזה, המשחק משוחק בקצב אחר מהמשחק ביום חמישי ביורוליג. השחקנים יותר משוחררים והמשחק יותר זורם ונעים לעין (במיוחד לעין של אוהד מכבי).
29 אוקטובר 2011, 18:03
סופו צריך להוריד הילוך בהגנה וגם בקפיצות על הפרקט(הוא עלול להיפצע טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה). התרומה ההתקפית שלו חשובה יותר מעוד סל של פרטיזן\ריאל\ מכבי נתניה.
29 אוקטובר 2011, 18:10
מה הבעיה של השופטים ?
סופו צריך להפסיק לשמור לגמרי ... אין מה לעשות .אני לא חושב שיש מה לבוא אליו בטענות , כל פעם שהוא נמצא באיזור של שחקן שורקים לו עבירה.
29 אוקטובר 2011, 18:18
הייתם מלבישים את לאנגפורד למשחק הליגה הקרוב? ואם כן את מי יחד איתו?
אני הייתי מלביש את לנגפורד, פארמר, ג'יימס וריצ'.
29 אוקטובר 2011, 18:25
האמת שהקייס על ''השופטים נגד סופו'' די התמסמס במשחקים האחרונים. שסופו ישחק ויתן להנדריקס קצת לנוח גם כן.
29 אוקטובר 2011, 18:25
המשחק גמור מזמן אז חבל שדיוויד לא מכניס יותר את השחקנים שקיבלו פחות דקות לאחרונה כמו שייר וג'יימס.
29 אוקטובר 2011, 18:26
למה לא ?
זה ממילא עוד אימון והוא השחקן שהכי חשוב להכניס לעניינים.
השופטים ממשיכים להרוס את המשחק , הפעם על חשבון הנדריקס , שמישהו כבר יעשה רענון מחדש של החוקים כי נמאס שהם משתלטים על המשחק.
29 אוקטובר 2011, 18:28
יאללה שיוגב ינסה לתקוף תסל קצת מוסר לרוחב כל הזמן
29 אוקטובר 2011, 18:30
יוגב לגמרי איבד את הכיוון. הוא פשוט לא נראה טוב.
אני באמת חושב שבמשחקים האלה דייויד צריך ללכת עם השחקנים שהמשחק הזה מעניין אותם.
ליאור מטייל על המגרש (ובצדק מבחינתו), לסופו לא נותנים לשחק וכו'.
מצד שני לאנגפורד, סמית', שייר וג'יימס הם שחקנים שצריכים את הדקות או הביטחון, ובלו הנדריקס ופניני תמיד באים לשחק.
איתם צריך ללכת.
29 אוקטובר 2011, 18:32
הקצב הוא של משחק ליגה לחלוטין...
29 אוקטובר 2011, 18:32
שחף כתב:האמת שהקייס על ''השופטים נגד סופו'' די התמסמס במשחקים האחרונים. שסופו ישחק ויתן להנדריקס קצת לנוח גם כן.
זה נהיה השופטים של כל העולם נגדו במקום השופטים רק בליגה , באמת שאני לא מבין למה כל נגיעה שלו בשחקן הופכת לעבירה .
זה שיש לו גוף גדול לא אומר שצריך להתעלל בו .
ואגב - שתי דקות עם סופו בתחילת הרבע הזה והכול נראה הרבה יותר חלק , בלאט צריך לעבוד דחוף על תוכנית לשמור את סופו מעבירות כל עוד החירפון הכללי של השופטים נמשך.
29 אוקטובר 2011, 18:34
פרטיזן - במיוחד בלי מצ'באן - זה פקוביץ' בארץ הנגרים.
29 אוקטובר 2011, 18:37
יוסי22 כתב:שחף כתב:האמת שהקייס על ''השופטים נגד סופו'' די התמסמס במשחקים האחרונים. שסופו ישחק ויתן להנדריקס קצת לנוח גם כן.
זה נהיה השופטים של כל העולם נגדו במקום השופטים רק בליגה , באמת שאני לא מבין למה כל נגיעה שלו בשחקן הופכת לעבירה .
זה שיש לו גוף גדול לא אומר שצריך להתעלל בו .
ואגב - שתי דקות עם סופו בתחילת הרבע הזה והכול נראה הרבה יותר חלק , בלאט צריך לעבוד דחוף על תוכנית לשמור את סופו מעבירות כל עוד החירפון הכללי של השופטים נמשך.
כשסופו במגרש וכשהוא משחק סביר ומעלה, זה עולם אחר לכולם, אבל זה לא חדש. ד"א זה גם נכון כשמשחקים מול שחקנים כמו פקוביץ' גם הגנתית.
אין הרבה מה לעשות כרגע חוץ מלשכנע את סופו לשנות קצת את הסגנון ההגנתי שלו.
29 אוקטובר 2011, 18:47
תסתכלו דקה על שייר - הוא פשוט נטוע במקום ולא זז. הוא גם לא מגיע לעזור בהובלת הכדור.
לא יודע מה הקטע איתו.
29 אוקטובר 2011, 18:51
דייויד צריך להשאיר את כל השחקנים שניגרו היום מהקו עוד שעה לזרוק עונשין....
המככבים: לאנגפורד וליאור.
29 אוקטובר 2011, 18:52
ארבל אמר ''מנגד בקבוצה של הנוצרים''?
29 אוקטובר 2011, 18:52
מחצית ראשונה טובה מאוד, מחצית שניה בינונית כמו פרטיזן
פארמר עם 7 אס'
29 אוקטובר 2011, 18:54
שחף כתב:דייויד צריך להשאיר את כל השחקנים שניגרו היום מהקו עוד שעה לזרוק עונשין....
המככבים: לאנגפורד וליאור.
שזה בערך כולם...
ועכשיו להימורים: מתי לדעתכם לאנגפורד יקלע את העונשין הראשון שלו במדי מכבי, והאם יפתחו שמפניה לכשזה יקרה???
29 אוקטובר 2011, 18:55
משחק מדכא - אין מה להגיד.
אבל קשה לבקש מהקבוצה הזאת, 3 פעמים בשבוע להגיע לשיא ולדרוס. סה"כ בינתיים זה סביר, עם הפסד אחד בלבד שהוא בהחלט מתקבל על הדעת.
המבחן האמיתי והרציני הראשון, שבו אסור להפסיד הוא ביום חמישי הקרוב.