MTA2311 כתב:ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.
איזה בזיון זה שלא עשו אף שינוי
שלושה סנטרים בשוק

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.
my man כתב:MTA2311 כתב:ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.
שלושה סנטרים בשוק
felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.
שלושה סנטרים בשוק
בשוק (MARKET) או בשוק (SHOCK) ?
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.
שלושה סנטרים בשוק
בשוק (MARKET) או בשוק (SHOCK) ?
דיברתי על חוסיין בשוק
goshimon כתב:לובליאנה השנה המיץ של הזבל של היורוקאפ, קבוצה חלשה ביותר. יהיו צופים כמו נגד חולון.
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.
כל עוד בסוף אוגוסט המנויים נמכרו ממש לא אכפת להם
אני חושב שאם להתבסס על ההיסטוריה של מכבי וההישגים שלה, לא רק בארץ אלה באירופה נגד קבוצות עם תקציבים כפולים ואף יותר משלה, האמירה הזאת לא נכונה. בעצם מכבי מייצגת בדיוק הפוך מהאמירה הזאת. ההנהלה עשתה תמיד כל מה שביכולתה והבנתה באותו פרק זמן, להביא את הקבוצה להישגים ולהיות תמיד תחרותית ברמות הגבוהות ביותר באירופה. השנה הרבה דברים השתבשו ונעשו החלטות לא טובות. אני בעד לתת את המקום הזה לטעות בלי שנצלוב אף אחד גם אם זה "רק" ברמה המנטלית. לבעלים היה תמיד אכפת מהקבוצה וזה ישאר גם בעתיד. ואני דרך אגב לא אומר שלא אכפת להם מההכנסה מכל הגורמים השונים, אבל זה בהחלט לא רק מה שמעניין אותם.
החציל האצטקי כתב:תקליטו את ״האח״.
גם ככה הזמן שם עומד מלכת.
my man כתב:לצורך העניין- אולי לא שמו לב אבל אנחנו עדים לעוד בזיון תוצרת הנהלת מכבי...
אשכרה אנחנו בלי חיזוק...הם חוזרים על זה שלא צריך לזלזל במפעל וגם ריאל שיחקה שם אבל עם הסגל הקיים מכבי אולי אולי תעפיל מהמקום השני ואז תודח!
שיחנקו!
roy1000 כתב:my man כתב:לצורך העניין- אולי לא שמו לב אבל אנחנו עדים לעוד בזיון תוצרת הנהלת מכבי...
אשכרה אנחנו בלי חיזוק...הם חוזרים על זה שלא צריך לזלזל במפעל וגם ריאל שיחקה שם אבל עם הסגל הקיים מכבי אולי אולי תעפיל מהמקום השני ואז תודח!
שיחנקו!
המפעל הזה לא מעניין את מכבי. חבל שלא וויתרו לגמרי על ההופעה. אני חושש מבזיון.
MTA2311 כתב:בעזרת אללה מפסידים היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־19 אורחים