toja27 כתב:יוני, הביקורת על אמבקווה זה על סמך כל העונה עד עכשיו ולא רק המשחק הזה.
ברור. גם מה שאני אומר מבוסס על העונה. המשחק היום הוא רק עוד דוגמא.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:יוני, הביקורת על אמבקווה זה על סמך כל העונה עד עכשיו ולא רק המשחק הזה.
Chen כתב:הייתי משאיר אותו. שחקן מוכשר מאוד שלא בא לידי ביטוי בגלל הקו האחורי. הוא צריך להיות הסנטר המשלים ולא הדומיננטי בקבוצה.
אני מאוד אוהב אותו ומאמין בו.
yzafrir כתב:אמבקווה הוא סנטר מחליף קלאסי , שחקן של 10-15 דק' מקסימום . הבעיה שהתרגלנו בשנים האחרונות שהסנטר המחליף (טיוס,הנדריקס) משחקים הרבה דקות בגלל הסנטר הראשון (סופו) כך שבפועל הם היו הסנטרים הבכירים יותר לפחות מבחינת הדקות והם גם ידעו לתפקד טוב ו להיות מאוד יעילים בדקות שלהם . אמבקווה לעולם לא יוכל לתפקד כסנטר בכיר ולכן אין טעם להשאיר אותו עונה הבאה בגלל שלא ידוע מי יהיה הסנטר הבכיר. אמבקווה מזכיר לי את מקרה מרכוס גורי , שחקן סביר שברור שהוא לא מספיק ולכן לא המשיך
MTA2311 כתב:יותר שאלות על המזג אוויר בישראל מאשר על כדורסל. אפס.
אמבקווה ד"א הוא השחקן הכי גרוע במכבי, והאכזבה הכי גדולה אחרי פארמר בשבילי העונה. ציפיתי לבאנקר.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:יותר שאלות על המזג אוויר בישראל מאשר על כדורסל. אפס.
אמבקווה ד"א הוא השחקן הכי גרוע במכבי, והאכזבה הכי גדולה אחרי פארמר בשבילי העונה. ציפיתי לבאנקר.
הוא באמת שחקן הכדורסל הכי גרוע בקבוצה. לא מביא שום דבר למשוואה שתורם לנצחונות.
הגנה רעה, פינישינג אביליטי של נערה בת 14, אפס אגרסיביות. אני לא מדבר בכלל על התקפה, חוכמת משחק שלא היו כאן ציפיות.
פשוט שחקן בושה.
פארמר לא כשלון כמו אמבקווה.
פארמר, אם היה מקבל את הנישה הפרוצה שיש לטרבור על העמדה, היה משחק טוב מאוד. הבעיות שלו הן אחרות.
פבראני לא קשור לפה בכלל. זה לא שחקן כדורסל אלא גימיק כושל.
החציל האצטקי כתב:לא מדוייק.
פארמר בפתיחת העונה, לפני היווצרות ההיררכיה במכבי, לא נראה גמור בכלל.
מציע לך להציץ על הקטעים שלו בטורנירי ההכנה ובווינר.
הסיטואציה שלו עם רוצ׳סטי בלתי אפשרית.
הוא חייב ללכת לטובת כל הצדדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־21 אורחים