ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי my man » 06 ינואר 2016, 13:53

ankram כתב:לא מאמינים שאתם קונים את הספין העבש הזה של הנהלת מכבי , אני מסרב להאמין שמכבי כלל פנו אליו , בטח לא הציעו לו חוזה , בטח לא ביררו עם המועדון שלו לפני שפנו אליו.
עוד ספין של הנהלת מכבי שרוצה לרכך את זעמו של הקהל שלה וציבור ענק של אוהדי כורסא , אנחנו פה להזכיר לכם שלא יעזרו השקרים שלכם והפירסומים מטעמכם , אחרי שקרבאצוב עזב את צסק"א וקירילו את לוקומטיב , ולא פנו אליהם למרות שהם
פי 1000 יותר טובים מארינזה אונננוקו , אני בכלל לא קונה את זה שמכבי מעוניינים לחזק את הסגל , בטח שלא אחרי הפסד של 20 מליון מובטחים מעלייה לטופ 16 , המקסימום שמכבי יכולה לעשות זה למנוע אוכל מבוגוטין , לא חיזוק ולא כינמת.

הוצאת לי את המילים מהפה...טוב אולי חוץ מהכינמת...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2016, 13:59

החציל האצטקי כתב:ברור, ברור. אבל זה עדיין לא יעשה את ההבדל בקבוצה, כשאין לך שום תרומה מהקו הקדמי.
הקו האחורי כבר הפך ליחסית יציב, אתה יודע מה תקבל פחות או יותר.

אני מסכים, שהצורך בגבוה הוא הרבה יותר קריטי, אבל צריך לחשוב על עוד כמה נקודות:

א) הגנה. אילו היינו מחזקים את הקו האחורי בשחקן כזה, הקו הזה כבר לא היה כזה חדיר, ואז הטמבלים בקו הקידמי לא היו צריכים לחפות כל שניה על החדירות. אתה זוכר את השנה של פרקינס ואיידסון? באותה העונה סופו שיחק הרבה. סופו, שהוא שחקן איטי בהגנה, לא היה צריך לזוז לחיפוים, כי הגארדים לא היו מאפשרים לשחקנים לחדור... דבר דומה יכל לקרות עם אונואקו, שהוא לא רע כשחקן מטרה בצבע, אבל חלש מאוד בחיפוים הגנתיים.

ב) התקפה. קארטר שחקן שחודר הרבה (מה שמאוד חסר לנו). כידוע, חדירה גורמת לאי-סדרים בהגנה. השחקנים הגבוהים צריכים לזוז ולחפות כשהם עוזבים את השחקנים ששמרו עליהם בהתחלה. חדירות כאלה היו גורמות לשחקני הפנים שלנו להיות יותר חופשיים ויעילים בהתקפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 14:06

הבעיה ששחקן הגנה אחד לא יספיק למכבי.
אתה צריך לפחות שני שומרים אתלטיים בקו האחורי. קארטר זה אחלה, אחד. אבל לא יעשה את ההבדל עם הרגליים העצלות של סמית׳/סיל והמוגבלויות של רוצ׳סטי.
החדירות זה באמת משהו שחסר במכבי, אבל זה היה חיזוק מפגר לגמרי להביא 2, כשהקו הקדמי שלך צועק ״אני גרוע״.

אני באמת לא יודע מה להגיד לך, הדבר הכי יציב וטוב בקו הקדמי של מכבי זה אונואקו, לחשוב להביא סקנד גארד בכלל יגבול בפשע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 14:07

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:ברור, ברור. אבל זה עדיין לא יעשה את ההבדל בקבוצה, כשאין לך שום תרומה מהקו הקדמי.
הקו האחורי כבר הפך ליחסית יציב, אתה יודע מה תקבל פחות או יותר.

אני מסכים, שהצורך בגבוה הוא הרבה יותר קריטי, אבל צריך לחשוב על עוד כמה נקודות:

א) הגנה. אילו היינו מחזקים את הקו האחורי בשחקן כזה, הקו הזה כבר לא היה כזה חדיר, ואז הטמבלים בקו הקידמי לא היו צריכים לחפות כל שניה על החדירות. אתה זוכר את השנה של פרקינס ואיידסון? באותה העונה סופו שיחק הרבה. סופו, שהוא שחקן איטי בהגנה, לא היה צריך לזוז לחיפוים, כי הגארדים לא היו מאפשרים לשחקנים לחדור... דבר דומה יכל לקרות עם אונואקו, שהוא לא רע כשחקן מטרה בצבע, אבל חלש מאוד בחיפוים הגנתיים.

ב) התקפה. קארטר שחקן שחודר הרבה (מה שמאוד חסר לנו). כידוע, חדירה גורמת לאי-סדרים בהגנה. השחקנים הגבוהים צריכים לזוז ולחפות כשהם עוזבים את השחקנים ששמרו עליהם בהתחלה. חדירות כאלה היו גורמות לשחקני הפנים שלנו להיות יותר חופשיים ויעילים בהתקפה

פליקס , זה נכון שההגנה של מכבי צריכה גארד לוחץ , אבל אתה טועה לגבי החיפויים , למכבי היה את הנדריקס מאחורה , והוא היה נכנס אחרי שסופו היה כותש את הגבוהים בצבע ומעייף אותם , הנדריקס היה עוזר יוצא מין הכלל , גם אידסון. מלבד זאת מכבי היתה גם קבוצה עם הרבה יותר שכל , היא לא היתה מקבלת לייאפים כאלו קלים מקבוצות בליגה שלנו , ומהאבדת הרבה פחות. מכבי של השנה זורקת מבחוץ כמו פסיבית , מה שמייצר הרבה מתפרצות ומשחק מעבר של הקבוצות היריבות , זה לא היה סגנון המשחק בזמנו של דיויד , שם הכדור היה קודם נכנס פנימה ואז לשחקנים היו עמדות טובות יותר לחזור להגנה . במכבי של השנה המון זרקיות הם לא תוצאה של תרגיל והשחקנים תקועים בעמדות שלהם שהכדור נלקח מריבאונד , וככה לקבוצה השנייה יש ייתרון מספרי.
לגבי החדירות , אני מסכים איתך כמובן , רק אני לא מבין מדוע אין הוראה חד משמעית של מאמני מכבי השנה שקודם כל חושבים חדירה ורק אחר כך קליעה מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2016, 14:15

החציל האצטקי כתב:הבעיה ששחקן הגנה אחד לא יספיק למכבי.
אתה צריך לפחות שני שומרים אתלטיים בקו האחורי. קארטר זה אחלה, אחד. אבל לא יעשה את ההבדל עם הרגליים העצלות של סמית׳/סיל והמוגבלויות של רוצ׳סטי.
החדירות זה באמת משהו שחסר במכבי, אבל זה היה חיזוק מפגר לגמרי להביא 2, כשהקו הקדמי שלך צועק ״אני גרוע״.

אני באמת לא יודע מה להגיד לך, הדבר הכי יציב וטוב בקו הקדמי של מכבי זה אונואקו, לחשוב להביא סקנד גארד בכלל יגבול בפשע.

א) אז נכון, זה לא היה סוגר את כל הבעיות, אבל עדיין משפר מאוד את המצב. כרגע יש לנו את פארמר שלא תורם לא בהתקפה ולא בהגנה. קארטר היה תורם הרבה בשני צידי המגרש.

ב) הוא לא לבד. יש את אוחיון ואת רנדל, שהם שחקני הגנה טובים.

ג) יש הרבה קבוצות שמסתדרות עם גבוהים אפורים מאוד ( מודל אולימפיאקוס? :tongue3 )

ד) זה היה פותר את אחת הבעיות, ואז היה אפשר להתרכז בהבאת שחקן פנים טוב

הרי רשמנו לליגה כבר 6 זרים, זאת אומרת שאפשר לרשום עוד 2 חדשים. נכון? 1 גארד, 1 גבוה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2016, 14:22

ankram,
הנדריקס שיחק מעט באותה העונה (14 דקות בממוצע), זאת הייתה העונה הראשונה שלו, בה תרם מעט יחסית. את איידסון הזכרתי.

ברור, שקארטר אחד לא היה הופך אותנו למפלצת הגנה, אבל היה משפר מאוד את המצב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 14:24

עזוב פליקס, את אוחיון ורנדל לא ראיתי מאז נובמבר.
זאת הקבוצה של רוצ׳סטי-סילבן-דווין. כולם שחקנים של 30 דקות בעידן טבק.

גם פארמר לא ממש רלוונטי ברגע שיוגב יחזור, כי יוגב יקח את הדקות בשביל ההגנה.
אולי אפילו יבזורי יקבל צ׳אנסים, והוא גם כן שומר הרבה יותר טוב ובעיקר מחוייב מפארמר, וגם חוטף מצויין.

בכל מקרה יש הרבה שחקנים בשוק שהייתי לוקח לפני שהייתי מביא את ג׳סטין קארטר.
הדבר הראשון שהייתי מנסה זה לייצר איזשהו קו קדמי. משהו.

כנראה שהייתי מחזק דווקא את עמדה 4 באיזה תותח די ליג שיכול לזלוג קצת ל-5 בהרכבים מהירים, וממשיך עם אונואקו ואמבקווה ב-5 בלית ברירה, ומביא את רנדל מהספסל.
ארל קלארק כזה (למה הוא לא כאן???). מישהו שאני יודע שיהיה פרודוקטיבי בשני צדי המגרש ואני אוכל לבסס עליו את הכדורסל שלי בשני צדי המגרש. למכבי אין כזה שחקן.

ובכל מקרה עם רכבת החילופים ובחירת הזרים הנפלאה שלנו הייתי משאיר את החילוף האחרון ליום הדין, ולא מבזבז אותו על עמדה בה יש לי שחקנים תורמים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2016, 14:27

החציל האצטקי כתב:עזוב פליקס, את אוחיון ורנדל לא ראיתי מאז נובמבר.
זאת הקבוצה של רוצ׳סטי-סילבן-דווין. כולם שחקנים של 30 דקות בעידן טבק.

גם פארמר לא ממש רלוונטי ברגע שיוגב יחזור, כי יוגב יקח את הדקות בשביל ההגנה.
אולי אפילו יבזורי יקבל צ׳אנסים, והוא גם כן שומר הרבה יותר טוב ובעיקר מחוייב מפארמר, וגם חוטף מצויין.

בכל מקרה יש הרבה שחקנים בשוק שהייתי לוקח לפני שהייתי מביא את ג׳סטין קארטר.
הדבר הראשון שהייתי מנסה זה לייצר איזשהו קו קדמי. משהו.

כנראה שהייתי מחזק דווקא את עמדה 4 באיזה תותח די ליג שיכול לזלוג קצת ל-5 בהרכבים מהירים, וממשיך עם אונואקו ואמבקווה ב-5 בלית ברירה, ומביא את רנדל מהספסל.
ארל קלארק כזה (למה הוא לא כאן???). מישהו שאני יודע שיהיה פרודוקטיבי בשני צדי המגרש ואני אוכל לבסס עליו את הכדורסל שלי בשני צדי המגרש. למכבי אין כזה שחקן.

ובכל מקרה עם רכבת החילופים ובחירת הזרים הנפלאה שלנו הייתי משאיר את החילוף האחרון ליום הדין, ולא מבזבז אותו על עמדה בה יש לי שחקנים תורמים.

אני מבין את קו המחשבה שלך, אבל אני גם לא פוסל את הדרך שמכבי רצתה להתחזק (עם קארטר).
כל הדיון הזה הוא תיאורטי בלבד, כי בסוף לא התחזקנו בכלום...:)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2016, 14:45

חזרנו לעונות שבהן רק שומעים בדיעבד על כל מני שחקנים שהיה איתם סיכום שנפל בשנייה האחרונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 14:49

felix_r כתב:ankram,
הנדריקס שיחק מעט באותה העונה (14 דקות בממוצע), זאת הייתה העונה הראשונה שלו, בה תרם מעט יחסית. את איידסון הזכרתי.

ברור, שקארטר אחד לא היה הופך אותנו למפלצת הגנה, אבל היה משפר מאוד את המצב.

כל שחקן שהיה בא במקום פארמר היה עוזר לנו , גם גוני יזראלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 14:50

MTA2311 כתב:חזרנו לעונות שבהן רק שומעים בדיעבד על כל מני שחקנים שהיה איתם סיכום שנפל בשנייה האחרונה.

ספינים , ידידי , ספינים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2016, 14:50

ankram כתב:
MTA2311 כתב:חזרנו לעונות שבהן רק שומעים בדיעבד על כל מני שחקנים שהיה איתם סיכום שנפל בשנייה האחרונה.

ספינים , ידידי , ספינים.

ברור, זאת הייתה הכוונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Hey Yeah » 06 ינואר 2016, 18:39

לעונה הבאה בקו האחורי, הייתי משאיר את טיילור ומביא לידו בעדיפוןת ראשונה את וואנאמייקר.
עדיפות שנייה דיאנדרה גארט של אשדוד, שהוא שחקן אדיר.
עדיפות שלישית זה אלכס רנפרו
Hey Yeah

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2016, 18:55

MTA2311 כתב:
ankram כתב:

ספינים , ידידי , ספינים.

ברור, זאת הייתה הכוונה.

לא בטוח שזה ספינים. אחרי שריאל גנבה למכבי את ג'פרי טיילור, מכבי כבר לא מדליפה מידע על מו"מ עם שחקנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2016, 19:09

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
ankram כתב:

ספינים , ידידי , ספינים.

ברור, זאת הייתה הכוונה.

לא בטוח שזה ספינים. אחרי שריאל גנבה למכבי את ג'פרי טיילור, מכבי כבר לא מדליפה מידע על מו"מ עם שחקנים

אני מאמין שמכבי ניסתה להחתים שחקן. אני בטוח אבל שהיא לא עשתה מספיק בשביל שזה יקרה, אחרת לא היינו מתחילים שלב ביורוקאפ עם אותו סגל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 ינואר 2016, 01:54

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03718.html
רונלד רוברטס.

דיברנו עליו לא מעט כאן. בגדול: אמבקווה, רק טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 12 ינואר 2016, 07:30

גם פורוורד, וגם די ליג. ועל זה נאמר - אוי ויי.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 ינואר 2016, 07:36

התקבלה ההחלטה: אופייבו ואונואקו יעזבו בפברואר
השניים, שהגיעו למכבי ת"א בחוזים זמניים, לא יקבלו הארכה. הצהובים לוחצים על צירוף רונלד רוברטס (24) מליגת הפיתוח.
http://one.co.il/Article/15-16/2,106,12 ... tml?ref=hp

עוד פעם די ליג? לא למדנו כלום?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ינואר 2016, 07:42

להביא שחקן כזה בפברואר זה בזבוז זמן וכסף. אני לא מאמין שאפשר למצוא שחקן יותר טוב מאופייבו כה או ככה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 ינואר 2016, 10:05

לא אוהב את הגובה שלו , 203 זה פרוורד נמוך , כמו מה שיש לנו כבר היום. מכבי צריכה איום חסימה , בטח שטיילר וסילבן על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־7 אורחים