פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 ינואר 2016, 23:42
מה זה כואב לכם שמישהו חוץ משמואל פתח אשכול?
06 ינואר 2016, 23:42
ציוץ של גיל ברק שמסכם את כל הערב העגום הזה
כמו כדור בלי אוויר, כמו מסיבה בלי מוזיקה, כמו ארוחה בלי תבלינים, כמו טווס בשחור/לבן. מכבי ביורוקאפ...
06 ינואר 2016, 23:54
היה ברור שמכבי לא תגיע בשיא הדריכות למשחק הזה.
לפני המשחק אפילו חששתי שנפסיד.
למזלנו היריבה הייתה חלשה מאוד, ככה מכבי לא התקשתה למרות יכולת די עלובה.
06 ינואר 2016, 23:55
my man כתב:אור- מתנה ממני! זה מהערב:

תודה נשמה
06 ינואר 2016, 23:57
100% ראיתי את המשחק ולא את האח הגדול
07 ינואר 2016, 00:05
Holiday_Armadillo כתב:100% ראיתי את המשחק ולא את האח הגדול
וכאילו שלא ראית את המשחק
07 ינואר 2016, 00:45
ביג סופו הוא טרול עם סטייל.
שאפו.
07 ינואר 2016, 01:00
"Let's pump it up, for the Eurocup!״
שי סידי בפתיחת המשחק, גורם לי להקיא ולמות.
07 ינואר 2016, 01:18
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
07 ינואר 2016, 02:09
LIAV10 כתב:ביג סופו הוא טרול עם סטייל.
שאפו.
אני ממש לא חושב שהוא טרול...אני חושב שאתה מחמיר איתו...
07 ינואר 2016, 10:47
החלאה לא אמר שהוא כבר עזב את התפקיד? מה הוא מקשקש עם הסוכן של פארמר? מחלקים אחוזים מהחוזה שלו?
07 ינואר 2016, 13:07
ankram כתב:החלאה לא אמר שהוא כבר עזב את התפקיד? מה הוא מקשקש עם הסוכן של פארמר? מחלקים אחוזים מהחוזה שלו?

רק יוני חושב שהוא כבר לא רלוונטי.
07 ינואר 2016, 13:08
כן, בדיחה.
אפילו את תואר ה״מנכ״ל״ לא לוקחים לו בחוברות המשחק. בושה.
07 ינואר 2016, 14:03

תמונת המשחק , כל מילה מיותרת
07 ינואר 2016, 17:26
פרמאר עזב בסערת רגשות, השחקנים נגד טבק
ה-73:82 על לובליאנה בפתיחת היורוקאפ לא עזר למצב הרוח במכבי ת"א. הרכז המאכזב סרב לדבר וסוכנו שוחח עם פדרמן. כעס על המאמן.
http://one.co.il/Article/15-16/2,50,121 ... tml?ref=hp
07 ינואר 2016, 17:37
אז..למרות שלגמרי, ברור, בטח שראיתי את המשחק ולא את האח הגדול, מה קרה עם פארמר? סתם לא שיחק טוב או שהיה משהו מעבר?
07 ינואר 2016, 17:51
Holiday_Armadillo כתב:אז..למרות שלגמרי, ברור, בטח שראיתי את המשחק ולא את האח הגדול, מה קרה עם פארמר? סתם לא שיחק טוב או שהיה משהו מעבר?
לא ראיתי משהו מעבר, כנראה הוא נפגע ממשהו שטבק אמר לו.
07 ינואר 2016, 20:18
אמנם פארמר מעורר בי בחילה, וב99% מהמקרים הספסולים מגיעים לו, במשחק אתמול היה איזה קטע שהוא ספסל אותו אחרי איזו פעולה לא טובה, למרות שבפעולות שלפני זה הוא היה בסדר לגמרי.
בנוגע לשחקנים, אני חושב שיש להם בעיה איתו כי הוא קשוח איתם. לפי הדיווחים, הוא סופר קשוח איתם באימונים, במיוחד כשמדובר על דגשים בצד ההגנתי(מה שאומר שיש הרבה קשיחות, כי הם שומרים בערך כמו שאני שומר). הבעיה שלהם, כנראה, זה שהוא מגיע בלי יותר מדי סמכות, ואז הם מרגישים שאין לו זכות להיות קשוח איתם. אם זה היה מאמן עם קבלות, הם היו סותמים את הפה.
07 ינואר 2016, 20:26
yanay21 כתב:אמנם פארמר מעורר בי בחילה, וב99% מהמקרים הספסולים מגיעים לו, במשחק אתמול היה איזה קטע שהוא ספסל אותו אחרי איזו פעולה לא טובה, למרות שבפעולות שלפני זה הוא היה בסדר לגמרי.
בנוגע לשחקנים, אני חושב שיש להם בעיה איתו כי הוא קשוח איתם. לפי הדיווחים, הוא סופר קשוח איתם באימונים, במיוחד כשמדובר על דגשים בצד ההגנתי(מה שאומר שיש הרבה קשיחות, כי הם שומרים בערך כמו שאני שומר). הבעיה שלהם, כנראה, זה שהוא מגיע בלי יותר מדי סמכות, ואז הם מרגישים שאין לו זכות להיות קשוח איתם. אם זה היה מאמן עם קבלות, הם היו סותמים את הפה.
הוא Nobody. מאמן במעמד שלו לא יכול לשחק אותה קשוח עם השחקנים שיש במכבי. הוא היה צריך לעשות התאמות כמו שבלאט התאים את עצמו ל- NBA.
07 ינואר 2016, 20:52
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אמנם פארמר מעורר בי בחילה, וב99% מהמקרים הספסולים מגיעים לו, במשחק אתמול היה איזה קטע שהוא ספסל אותו אחרי איזו פעולה לא טובה, למרות שבפעולות שלפני זה הוא היה בסדר לגמרי.
הוא Nobody. מאמן במעמד שלו לא יכול לשחק אותה קשוח עם השחקנים שיש במכבי. הוא היה צריך לעשות התאמות כמו שבלאט התאים את עצמו ל- NBA.
הוא Nobody, אבל הוא לא טועה. אין ספק שאין שום יצירתיות בשיטת המשחק שלו(יותר נכון, היעדר שיטה), אבל בדברים שהוא מתעקש עליהם הוא לא טועה, כי ההגנה של הקבוצה גורמת לליאור אליהו להיראות כמו דרק שארפ. ושלא נטעה, לא רק שהיורוליג, מבחינת מעמד הכוכבים, לא משתווה לNBA, אלא שגם בקבוצה שלנו אין אפילו אחד שהוא מספיק סופרסטאר כדי להיות כזה. אם זה היה תאודוסיץ' או רודריגז, מילא. והרי בלאט אפילו סיפסל בעונה שעברה את קווין לאב לא מעט פעמים ברגעים מכריעים, בגלל ההגנה שלו.