MTA2311 כתב:אורי, הגיע הזמן לרענן קצת את הMO שלכם.
אני מאמין שאני יוצא כאפות עכשיו אבל לא הבנתי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:MTA2311 כתב:אורי, הגיע הזמן לרענן קצת את הMO שלכם.
אני מאמין שאני יוצא כאפות עכשיו אבל לא הבנתי...
MTA2311 כתב:לונג סטורי שורט, האשמתי אותך בהצתה.
התנין כתב:בהזדמנות זו אני רוצה להודות לתנועת אם תרצו הנהדרת. העובדה שאנשים מופלאים אלו הצליחו להקים את כל השמאל על הרגליים מעצבים, ובכלל זה את מפלגת מרצ הבזויה, היא לא פחות ממרנינה.
jol9 כתב:התנין כתב:בהזדמנות זו אני רוצה להודות לתנועת אם תרצו הנהדרת. העובדה שאנשים מופלאים אלו הצליחו להקים את כל השמאל על הרגליים מעצבים, ובכלל זה את מפלגת מרצ הבזויה, היא לא פחות ממרנינה.
זה נורא מוזר לי וצבוע כל הסערה הזאת מאחורי המעשה של אם תרצו.
האם ארגוני השמאל הקיצוני לא עושים בדיוק את אותו הדבר ובאופן הרבה יותר בוטה?
האם ארגוני השמאל לא שמים להם למטרה אנשי צבא וממשל ומנסים להוציא אותם אל מחוץ לחוק במדינות כאלה ואחרות?
באמת שאני לא מבין את הסערה התקשורתית הצבועה והנאלחת הזאת.
jol9 כתב:זה נורא מוזר לי וצבוע כל הסערה הזאת מאחורי המעשה של אם תרצו.
האם ארגוני השמאל לא שמים להם למטרה אנשי צבא וממשל ומנסים להוציא אותם אל מחוץ לחוק במדינות כאלה ואחרות?
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה נורא מוזר לי וצבוע כל הסערה הזאת מאחורי המעשה של אם תרצו.
זה נראה לך הגיוני לקרוא לעמוס עוז, רבקה מיכאלי ושאנן סטריט "בוגדים"? הקמפיין של אם תרצו הם בושה למדינה ולעצמם. יש גבול לכל תעלול.
אין שםו קשר לאגודות השמאל. זה שיש חלאות בצד אחד, לא אומר שזה בסדר להיות חלאה בצד השני. אם תרצו גמרו את עצמם עם הקמפיין ההזוי הזה. פאשיזם לשמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד