פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 ינואר 2016, 17:50
rc4991 כתב:איכשהו לא משנה מה הסטט' זה לא ממש יצליח להרשים אותי כשזה בסין
כמובן שזה לא אומר משהו רע על השחקן או על תצוגה כזאת או אחרת
מסכים. יש סיבה שיש כל כך הרבה שחקנים שעושים סטטיסטיקה יפה בסין-הליגה הזו לא שווה הרבה.
יכול להיות שהוא אחלה שחקן, אבל הליגה הסינית היא לא מדד, מה שמושך אנשים לשם זה הכסף, לא הרמה.
ולא שאנשי סקאוט לא מפספסים(אלוהים אדירים, מי כמונו יודע), אבל אם אין מצב שרק פה הבחינו בו. יש סיבה שהוא בסין. יחד עם זאת, שווה שמכבי תבדוק אותו.
11 ינואר 2016, 18:53
מצד שני, גם שחקנים כמו פארגו וגאודלוק משחקים בסין, מאחר ושופכים שם כספים כמו לאגר. נכון שיש שם גאנרים פח, אבל פה ושם יש שם גם כמה שכירי חרב שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, שמעדיפים שדרוג כלכלי בעונה קצרה יחסית על הילה מקצועית.
11 ינואר 2016, 19:00
er79 כתב:מצד שני, גם שחקנים כמו פארגו וגאודלוק משחקים בסין, מאחר ושופכים שם כספים כמו לאגר. נכון שיש שם גאנרים פח, אבל פה ושם יש שם גם כמה שכירי חרב שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, שמעדיפים שדרוג כלכלי בעונה קצרה יחסית על הילה מקצועית.
הבעיה היא לא עם שחקנים מוכרים שנסעו להרוויח קצת. הבעיה היא עם שחקנים אלמוניים כביכול שמפציצים שם.
אי אפשר להסיק מיכולת בליגה הזאת שום דבר לגבי שחקנים שמעולם לא שיחקו ביורוליג.
11 ינואר 2016, 19:12
MTA2311 כתב:er79 כתב:מצד שני, גם שחקנים כמו פארגו וגאודלוק משחקים בסין, מאחר ושופכים שם כספים כמו לאגר. נכון שיש שם גאנרים פח, אבל פה ושם יש שם גם כמה שכירי חרב שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, שמעדיפים שדרוג כלכלי בעונה קצרה יחסית על הילה מקצועית.
הבעיה היא לא עם שחקנים מוכרים שנסעו להרוויח קצת. הבעיה היא עם שחקנים אלמוניים כביכול שמפציצים שם.
זה כאילו המציאו את הדי ליג 2 רק שזו משודרגת במליוני דולרים...
11 ינואר 2016, 20:07
ג'אמל פרקלין רק בן 24... אני חושב שכדאי לנסות להביא אותו עד סוף העונה (1+1)...הוא יכול להיות גניבה אדירה באירופה...
11 ינואר 2016, 20:47
MTA2311 כתב:er79 כתב:מצד שני, גם שחקנים כמו פארגו וגאודלוק משחקים בסין, מאחר ושופכים שם כספים כמו לאגר. נכון שיש שם גאנרים פח, אבל פה ושם יש שם גם כמה שכירי חרב שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין, שמעדיפים שדרוג כלכלי בעונה קצרה יחסית על הילה מקצועית.
לא מתווכח איתך, אני טוען אותו הדבר, אבל כן יש שם קצת חומר שחקנים שהוא יורוליג מטריאל
11 ינואר 2016, 23:45
אני חושב שלשחקנים מאוד קשה לעשות את המעבר מליגה לא תחרותית כמו הDLEAGUE והליגה הסינית, לליגה תחרותית כמו היורוליג.
השתתפות בליגות מהסוג הזה, מראה לי גם קצת על האופי של השחקנים, שבשיא כוחם בוחרים בדרך הקלה והנחמדה להעביר את הזמן,
בלי להתאמץ יותר מדי.
אני אישית לא אוהב את זה.
11 ינואר 2016, 23:51
הייתי שמח לראות את פרנקלין ליד איזה אמריקאי שהוא גם פליימייק מוכח באירופה.
יש איזה אחד שאמר שהיה שמח לשחק במכבי, אארון ג׳קסון.
הרבה פה חושבים שהוא לא רכז משהו (כרכז), אבל לדעתי הוא הכי רכז מבין השחורים מאז הולדן (חוץ מקוק).
12 ינואר 2016, 16:12
מה לגבי ראיין קלי? שמשחק בלייקרס ועכשיו בדיליג יכול להיות סטרץ פור מעולה
12 ינואר 2016, 23:10
חציל, אתה רואה מה קבוצת יורוליג חלשה בסך הכל עושה ביורוקאפ לאוקרו ווייט שהצאת קודם ?
12 ינואר 2016, 23:17
felix_r כתב:חציל, אתה רואה מה קבוצת יורוליג חלשה בסך הכל עושה ביורוקאפ לאוקרו ווייט שהצאת קודם ?
אני רואה בסטטיסטיקות שהוא היחיד שמתפקד בקבוצה שלו.
יש לך לינק?
12 ינואר 2016, 23:41
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חציל, אתה רואה מה קבוצת יורוליג חלשה בסך הכל עושה ביורוקאפ לאוקרו ווייט שהצאת קודם ?
אני רואה בסטטיסטיקות שהוא היחיד שמתפקד בקבוצה שלו.
יש לך לינק?
http://www.sportstream.tv/
12 ינואר 2016, 23:41
אני לא חושב שהלייקרס יוותרו על רייאן קלי
12 ינואר 2016, 23:44
אבל נגמר, סליחה...
13 ינואר 2016, 10:52
בשביל לסגור את העונה הזאת עם אליפות מכבי צריכה להמר על איזה 4/5 קפיצי צעיר עם פוטנציאל וללא ניסיון אירופאי שאם ההימור יצליח , הוא יוכל שנה הבאה להחליף את אמבקווה ואת הסנטר האמיתי נמצא בקיץ .
בשלב הזה של העונה אי אפשר למצוא סנטר אמיתי.
13 ינואר 2016, 10:57
לא תמצא, אבל צריך לחפש אתץ הדבר הקרוב ביותר. עם קפיץ לא תגיע לשום מקום. גם אם תשחרר את צ'וקומוקו ואופייבו, עדיין יש לך כבר שני קפיצים בסגל. אין לך סנטרים!!! ברגע שצ'וקומו ישוחרר, אין סנטר אחד בסגל. הרכב פורוורדים מספיק רק לליגת גמדים. אם מכבי בכל זאת רוצה להוציא תואר מהיורוקאפ, היא חייבת סנטר, כי יש קבוצות שהן בכלל לא פראייריות. אם היא לא רוצה, זה כבר משהו אחר, ואז קפיץ סטייל רוברטס יכול לספק אותה. מכבי צריכה סנטר סביר, שיתרום לפחות בהגנה ובכיווץ שמירה אליו, וככל שניתן שיודע לשחק פיק אנד רול ולקלוע באחוזים סבירים מהעונשין. על משחק פוסט ויכולת התקפית כבר אוותר לשלב זה של העונה.
14 ינואר 2016, 10:22
עוד מבית היוצר של פרנקלין:
34 נקודות (18-21 מהעונשין), 13 ריבאונדים, 9 אסיסטים ו-6 חסימות. יכול להיות שהוא מכוון לקוואדרופל?
16 ינואר 2016, 23:15
ח'ברה מה לגבי ברנרד ג'יימס לחיזוק עד סוף השנה? ממה שאני זוכר שחקן קשוח אתלטי ויכול מאוד להתאים לליגה הישראלית.מישהו עוקב אחריו בליגה הסינית?
17 ינואר 2016, 00:57
Blondjam כתב:ח'ברה מה לגבי ברנרד ג'יימס לחיזוק עד סוף השנה? ממה שאני זוכר שחקן קשוח אתלטי ויכול מאוד להתאים לליגה הישראלית.מישהו עוקב אחריו בליגה הסינית?
עוד אחד לאוסף
ברוך הבא!
17 ינואר 2016, 01:10
יוני, האינטרס של השחקנים בדי ליג הוא אחר(לגבי הליגה הסינית- מסכים איתך). שחקן שנמצא שם יכול להגיע ל-NBA הרבה יותר בקלות מאשר כשהוא נמצא באירופה. מעבר לקרבה הפיזית, שחקנים באירופה חתומים הרבה פעמים על חוזי נו קאט. העניין הכלכלי דווקא לא קיים פה כי הם לא לא מרוויחים שם הרבה. אבל מאוד קל לקבל חוזה של 10 ימים ל-NBA ואז אם הם נותנים משחק או שניים טובים לקבל עוד חוזה וכך הלאה. הם לא עובדים שם פחות קשה אבל סגנון המשחק מתאים לליגה שהיא תחנת מעבר והרבה פעמים מדגיש יכולות אישיות ולא דברים כמו הגנה או אינטליגנציית משחק