פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 אוקטובר 2011, 01:01
שחף כתב:צחוק צחוק אבל אני לא בטוח שזה טוב. ראינו שאין כל כך איך להתמודד עם האחים גאסול+נבארו....
אתה רציני? אין אף שחקן כדורסל בעולם שיכול לעצור את סטאט או כרמלו. בטח שלא האחים גאסול.
21 אוקטובר 2011, 01:03
כרמלו לא יגיע למכבי. אם סטאט יבוא זה יהיה כמחווה של רצון טוב מתוך הזדהות עם היהדות או משהו כזה. אחרת פדרמן יצטרך למכור את הבית שלו או משהו בסגנון.
27 אוקטובר 2011, 22:15
כל החדשות מארה"ב ביומיים האחרונים מרמזים שהשביתה עומדת להסתיים בקרוב. הדיווחים אומרים שהצדדים עברו פריצת דרך בעקבות התגמשות של הבעלים והם קרובים לסיכום שיקרה אולי ביום שישי.
28 אוקטובר 2011, 21:21
כנראה שחגיגות תום השביתה עוד מוקדמות: מרק שטיין צייץ בטוויטר שלו שהשיחות תמו לפני כחצי שעה, כריס פול זימר שהשיחות להיום הסתיימו ללא הסכמה. השחקנים עדיין מתעקשים על לא פחות מ-52 אחוזים, הבעלים מתעקשים על 50. מחר פרמאר עוד ישחק, עושה רושם.
28 אוקטובר 2011, 22:05
er79 כתב:כנראה שחגיגות תום השביתה עוד מוקדמות: מרק שטיין צייץ בטוויטר שלו שהשיחות תמו לפני כחצי שעה, כריס פול זימר שהשיחות להיום הסתיימו ללא הסכמה. השחקנים עדיין מתעקשים על לא פחות מ-52 אחוזים, הבעלים מתעקשים על 50. מחר פרמאר עוד ישחק, עושה רושם.
אחרי כמה ימים של אופטימיות השיחות שוב התפוצצו. השביתה תימשך לפחות לשבוע הקרוב. ריאל תגיע עם פרננדז ואיבאקה.
28 אוקטובר 2011, 22:07
לפי מה שאומרים בארה"ב הליגה מיום רביעי הקרוב תהיה מושבתת לשבועיים כשבנוסף סטרן אמור להודיע בשעות הקרובות על עוד שבועיים שזה סה"כ ארבעה שבועות(שוב, מיום רביעי הקרוב).
30 אוקטובר 2011, 12:45
חחחחחחחחח השביתה משפיעה גם על קים קרדשיאן, היא שוקלת להתגרש מכריס האמפריס מהנטס בגלל שהוא לא עובד..
31 אוקטובר 2011, 05:55
יש פה כתבה מאוד מעניינת של כתב הניו יורק טיימס, שמבהיר בדיוק מה מצב המו״מ, ומהי סלע המחלוקת. בגדול הוא אומר שיש הסכמה על 95% מההסכם, אבל אותם 5% אחוזים שעניינם בחלוקת רווחי 4 מיליארד דולר בין הבעלים לשחקנים, ורם נפטרה. הבעלים מוכנים ל-50 אחוז, השחקנים נעולים על 52.5%. כל עוד השחקנים לא יתגמשו והבעלים לא יתפשרו, אני לא רואה לזה סוף.
http://www.nytimes.com/2011/10/30/sport ... r=1&src=tp
31 אוקטובר 2011, 11:59
er79 כתב:יש פה כתבה מאוד מעניינת של כתב הניו יורק טיימס, שמבהיר בדיוק מה מצב המו״מ, ומהי סלע המחלוקת. בגדול הוא אומר שיש הסכמה על 95% מההסכם, אבל אותם 5% אחוזים שעניינם בחלוקת רווחי 4 מיליארד דולר בין הבעלים לשחקנים, ורם נפטרה. הבעלים מוכנים ל-50 אחוז, השחקנים נעולים על 52.5%. כל עוד השחקנים לא יתגמשו והבעלים לא יתפשרו, אני לא רואה לזה סוף.
http://www.nytimes.com/2011/10/30/sport ... r=1&src=tp
השאלה היא מי מפסיד יותר, כי מישהו יהיה חייב להתגמש..
האמת שאנחנו הקהל והאוהדים המפסידים העיקריים, זה עצוב
31 אוקטובר 2011, 17:41
http://espn.go.com/nba/story/_/id/71478 ... candidatesכתבה נחמדה על איך קבוצות צפויות להשתמש בamnesty clause (אפשרות לשחרר שחקן אחד עם שכר שימחק מהפיירול של הקבוצה).
01 נובמבר 2011, 12:48
הבעלים של מיאמי היט מיקי אריסון נקנס בחצי מיליון דולר (!!!) על כך שבטוויטר שלו הוא העביר ביקורת על בעלי קבוצות אחרים בעניין ניהול מו"מ עם ארגון השחקנים.
עכשיו אני יודע מאיפה קופל למד את הטריק הזה של הגדלת התקציב על ידי קנסות...
01 נובמבר 2011, 13:12
מה?? אני לא האמנתי שזה אמיתי..
01 נובמבר 2011, 14:26
felix_r כתב:הבעלים של מיאמי היט מיקי אריסון נקנס בחצי מיליון דולר (!!!) על כך שבטוויטר שלו הוא העביר ביקורת על בעלי קבוצות אחרים בעניין ניהול מו"מ עם ארגון השחקנים.
אל תדאג, הוא יבקש הלוואה מהבנק (הפועלים) ...
01 נובמבר 2011, 14:57
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעלים של מיאמי היט מיקי אריסון נקנס בחצי מיליון דולר (!!!) על כך שבטוויטר שלו הוא העביר ביקורת על בעלי קבוצות אחרים בעניין ניהול מו"מ עם ארגון השחקנים.
אל תדאג, הוא יבקש הלוואה מהבנק (הפועלים) ...

זה הבנק של אחותו...
הוא לא ממש צריך הלוואה ממנה.
01 נובמבר 2011, 18:28
יש את הקטע הזה עם נשים מסויימות ( אחת הכרתי אישית מאוד ) שהן לא מסוגלות לראות את הגבר לצידן קצת מתבטל, גם אם הוא מביא לה משכורת יפה בד"כ.
אחת כזאת הייתה אומרת לי -" אני שונאת שמסריחים את המיטה אחרי 8 ". כוס אחתק, יום שבת, אני אוהב לישון עד 10 , לכי קיביני..
04 נובמבר 2011, 18:05
כן, יש שם בלגן בארגון השחקנים. גם פישר והאנטר לא בדיוק החברים הכי טובים. השיחות אמורות להתחדש מחר.
06 נובמבר 2011, 06:57
התפתחות מעניינת בפגישה הלילה בין השחקנים לבעלי הקבוצות. המגשר ג'ורג' כהן שם על השולחן הצעת פשרה שהבעלים קיבלו ואילו השחקנים דחו. השחקנים מנגד, הציעו הצעות פשרה שונות, בהן היו מוכנים לרדת בדרישתם ל-51% מההכנסות (היום הם מקבלים 57% והבעלים בהצעתם האחרונה הציעו 50%). סטרן נתן לשחקנים אולטימטום בסיום הפגישה: תקבלו את הצעת המגשר עד יום רביעי או שאנחנו מרעים את הצעתנו ל-47%. בתגובה אמר דרק פישר שהם לא יקבלו את האולטימטום ושהם היו מוכנים להתפשר אבל דוחים את ההצעה שעל הפרק. בקיצור - כנראה שעד יום רביעי נהיה יותר חכמים באשר לסיום השביתה, מאחר שאם לא ייסגר משהו עד אז זה נראה כמו פיצוץ שיהיה קשה להתגבר עליו.