יורוליג טופ 16 - מחזור 3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג טופ 16 - מחזור 3

הודעהעל ידי rc4991 » 14 ינואר 2016, 23:35

:frightened :frightened :frightened
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 ינואר 2016, 23:35

כל כך מגיע למשחק הזה הארכה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ינואר 2016, 23:37

כשרואים את הרמה של ההגנה שהקבוצות בטופ 16 מציגות , למכבי לא היה מה לחפש שם .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yanay21 » 14 ינואר 2016, 23:38

איזה משחק מטורף. לא רואה פה הארכה, דילייני לא כזה בעניינים.

מדהים כמה הם רחוקים מאיתנו ברמה, גם בכישרון וגם בנחישות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 14 ינואר 2016, 23:40

ולחשוב שקובאן כנראה לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה (ובכלל)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 14 ינואר 2016, 23:41

rc4991 כתב:ולחשוב שקובאן כנראה לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה (ובכלל)

הם לא, אנחנו כן. די משתלם לנו שאין צדק בכדורסל
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 14 ינואר 2016, 23:45

יש צדק בכדורסל והשריון של מכבי מוצדק לחלוטין
הצעתי לפני כמה ימים שיתנו שני כרטיסים ל-VTB וכרטיס נוסף לספרד ואז תהיה פה ליגה מטורפת וחגיגה אמיתית בלי קבוצות חזקות בחוץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 ינואר 2016, 23:45

לקובאן יש סגל קצר יחסית.
אחרי ששיחררו את פסנקו, אין להם סנטר שיעשה פוסט-אפ.
ברוקהוף הוא לא ממש ברמה הזאת.
ביקוב בעונה פשוט איומה.

וככה יוצא שביום שלדילייני כבר נגמר הדלק ולראנדולף לא הכי הולך בהתקפה, אין להם עוד איזה גארד ועוד גבוה שיתנו תרומה מהספסל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 23:48

yanay21 כתב:

בעיקרון היורוליג זו ליגה פרטית שמכבי ממקימיה (ובלי קשר, נראה לי שהרוויחה את המקום שלה כאחת מהגדולות באירופה), כך שזה לא קשור לצדק או לא צדק. פשוט שיטה קצת דפוקה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 15 ינואר 2016, 00:01

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

בעיקרון היורוליג זו ליגה פרטית שמכבי ממקימיה (ובלי קשר, נראה לי שהרוויחה את המקום שלה כאחת מהגדולות באירופה), כך שזה לא קשור לצדק או לא צדק. פשוט שיטה קצת דפוקה.

כמשוחד, אני סבבה עם זה שמכבי קיבלה שיריון ל10 שנים, מצידי שתקבל ל20, אבל בואו נודה שגם אם זו הליגה הבכירה באירופה, זה לא בדיוק גביע אירופה, כי האלופה "נבחרת" מתוך רשימה כמעט קבועה, והשינוי מזערי. לא שאני ממש תומך בשינוי השיטה, כי אלוהים יודע איפה נהיה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 15 ינואר 2016, 00:02

הבעיה עם הקבוצות האלה , זה שאין להן בסיס כלכלי קבוע. אז העונה יש ללוקו כסף, והיא הצליחה להרכיב סגל מצוין. אבל בעונה הבאה הם יחזרו למימדים שלהם, בדיוק כמו ניז'ני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 15 ינואר 2016, 00:03

yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

כמשוחד, אני סבבה עם זה שמכבי קיבלה שיריון ל10 שנים, מצידי שתקבל ל20, אבל בואו נודה שגם אם זו הליגה הבכירה באירופה, זה לא בדיוק גביע אירופה, כי האלופה "נבחרת" מתוך רשימה כמעט קבועה, והשינוי מזערי. לא שאני ממש תומך בשינוי השיטה, כי אלוהים יודע איפה נהיה.

מי החליט שחייבים להיות שינויים? השאיפה היא לליגה סגורה של הקבוצות החזקות באירופה- תוסיף את הרעיון של רוני וזו ליגה מושלמת!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 ינואר 2016, 00:04

yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

אותו דבר אתה יכול להגיד על ה-NBA, גם שם החברות נקבעו מראש. מדובר במפעל הבכיר באירופה, שהוקם ע"י הקבוצות החזקות באירופה, ולכן יש להן מקום מובטח בו.
בכל הקשור לכל "המוזמנות", השיטה החדשה מקפחת את הטובות מביניהן, בלי ספק. מצד שני, ביורוליג דאגו לציין שהליגה עוד תתרחב בעתיד ומספר הקבוצות עם רישיון A יתרחב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 15 ינואר 2016, 00:12

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

אותו דבר אתה יכול להגיד על ה-NBA, גם שם החברות נקבעו מראש. מדובר במפעל הבכיר באירופה, שהוקם ע"י הקבוצות החזקות באירופה, ולכן יש להן מקום מובטח בו.
בכל הקשור לכל "המוזמנות", השיטה החדשה מקפחת את הטובות מביניהן, בלי ספק. מצד שני, ביורוליג דאגו לציין שהליגה עוד תתרחב בעתיד ולא שוללים הגדלה של מספר רישיונות A.

הNBA זה ממש לא דומה, כי זה לא שיש וויילד קארד שממתין לעשרות קבוצות שמחכות להיכנס לליגה הנכספת. אם כן, זה היה כאילו אנחנו, על תקן מינסוטה(סתם זורק) נמצאים ביורוליג, וקובאן, על תקן מיאמי, לא נמצאים.

בסופו של דבר, ליגה אירופית תקנית, היא ליגה שאליה אתה נכנס לפי הביצועים שלך פר עונה, או לפחות להחליט על הקבוצות פעם בשנתיים-שלוש לפי ביצועים. וכמובן שזה לא רק עניין של מכבי, הרי בטח לא חסרות טורקיות שישחקו שערורייתי ויהיו שם. מכבי, עד השנה, הייתה מאוד עקבית בהישגים שלה. יחד עם זאת, בסופו של דבר, הקבוצות שיהיו ביורוליג בשנה הבאה הן לא בהכרח הקבוצות הטובות ביבשת, למרות שהיא כוללת את רובן. ושוב, לא כזה מעניין אותי מהקבוצות האחרות, אבל שלא נשלה את עצמנו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 ינואר 2016, 00:15

ליגה אירופית תקנית? מי קבע עת התקנות? אתה? ה-NBA זו דוגמא לליגה סגורה עם חברות קבועות, כמו המצב שהיורוליג שואפת להגיע אליו.
במצב הזה, הקבוצות שיהיו שם, כנראה גם יהיו הקבוצות הכי טובות באירופה - בזכות זכויות שידור, חסויות ומענקים גדולים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 15 ינואר 2016, 00:21

לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

אני לא מעוניין לשנות את היורוליג, כי זה יפגע בנו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 15 ינואר 2016, 00:22

yanay21 כתב:לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

בגלל זה זה נקרא יורוליג, ולא גביע האלופות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 ינואר 2016, 00:24

אולי בפורמט החדש סופסוף נקבל ליגה ריווחית, כמו הליגות בארה"ב. ליגה בה קבוצות עושות כסף, ולא חיות על כספם של בעלים משוגעים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 15 ינואר 2016, 00:26

felix_r כתב:
yanay21 כתב:לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

בגלל זה זה נקרא יורוליג, ולא גביע האלופות

כן, אבל מתייחסים לזה כ"אליפות אירופה"(כמובן שגם אני מתייחס לזה ככה), אבל בתכל'ס זה לא. זה הליגה הכי בכירה ביבשת, אבל אי אפשר להגיד שזו אליפות "אירופה". ובלי קשר, זה הזכיר לי שבארה"ב קוראים לאלופת הNBA אלופת העולם, שזה תלוש פי אלף מהמציאות, נורא מרגיז.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 ינואר 2016, 00:42

קודם כל, כמו שאמרתי ואגיד שוב - היורוליג רוצים להגיע למצב של ליגה סגורה, ולכן ההשווואה ל-NBA היא ועוד איך נכונה.

ואם כבר ב-"תקני" עסקינן, אז גם לפני השיטה החדשה של היורוליג קראו למפעל "יורוליג" ולא "גביע אירופה לאלופות".
עם זאת, כמו שה-NBA לא נקראת "גביע העולם לאלופות" ולא כל קבוצה יכולה להשתתף בה (ליגה סגורה), הרי ברור לכולם שהזוכה בה היא הקבוצה הטובה בעולם.
כנ"ל לגבי היורוליג. אמנם ייתכן שנראה בשיטה החדשה קבוצות חזקות שנשארות בחוץ (אם כי צריך להגיד שוב - קבוצות שלא ישתתפו ביורוליג, לא יזכו במענקים גדולים ופחות ימשכו משקיעים, ולכן יהיו פחות עמידים כלכלית לאורך שנים), אבל עדיין הקבוצה שתזכה בה, תיחשב בעיניי הקהל והתקשורת לקבוצה הטובה באירופה. מה גם שעם כל הכבוד לקובאן, חימקי, דארושפקה ומלאגה, הן לא זכו מעולם באליפות אירופה, ולא בדיוק יאיימו על המעמד של הקבוצות הגדולות באירופה בגלל עונה אחת.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־27 אורחים