ankram כתב:ברוכים הבאים למכבי רוצ׳סטי תל אביב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
טופ יורוליג.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:ברוכים הבאים למכבי רוצ׳סטי תל אביב.
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:אני מבין שאתה לא שואל פה באמת מתוך עניין, רק כדי להתווכח.
אבל אני באמת חושב שגארט שחקן ברמת יורוליג. כן, אולי אפילו טופ. כמו שאמרתי כבר הרבה פעמים, אני הייתי מביא אותו שנה הבאה.
אני שואל מתוך עניין טהור. אם שחקן שנחתך מ- 3 קבוצות יורוליג בקריירה שלו והצליח לסיים עונת יורוליג אחת מלאה ב- 10 שנים של קריירה הוא שחקן "טופ יורוליג", אז אני באמת תוהה לאיזה רמות שייך גארט שעושה לו בית ספר בשני צידי המגרש ובקלות מגוחכת. אם רוצ'טסי הוא באמת "טופ יורוליג" באיזה עולם דמיוני, אז באותו עולם אפשר לטעון שגארט יותר טוב מ- CP3 (האמיתי).
Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה מיד ריינג׳ בכדורסל המודרני. בזבוז זמן.
יש להגיע לטבעת ויש לקלוע משלוש.
לא מסכים בכלל. הרבה מהלכי פוסט מול שחקנים חזקים פיזית מסתיימים במיקום לא אידיאלי.
עם כל הכבוד לפיזיות של שגב בליגה, גבוהי יורוליג הוא לא ירמוס. כדאי לו לפתח קליעה טובה מאזור הבקבוק וקצת רחוק יותר.
עם כמה שרנדל חרא העונה, אני חושב ששגב צריך לשאוף להיות אותו סוג של שחקן, לעבוד על הגנה, ולנסות לפתח כדרור וחדירות של 3.
ankram כתב:למה אורי לוי לא מת כבר?
Hey Yeah כתב:שרוצסטי קיבל הזדמנויות באירופה, הוא הוכיח מה הוא שווה. לפעמים יש ימים רעים. אני לא אומר שאין שחקנים טובים יותר.
אני אומר שהאובססיה שלך לשחקן, בהתחשב בקבוצה בה הוא משחק ובכל החרא שנמצא סביבו, היא הזויה.
כל ההודעות שלך קצת הזויות למען האמת.
החציל האצטקי כתב:Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה מיד ריינג׳ בכדורסל המודרני. בזבוז זמן.
לא מסכים בכלל. הרבה מהלכי פוסט מול שחקנים חזקים פיזית מסתיימים במיקום לא אידיאלי.
עם כל הכבוד לפיזיות של שגב בליגה, גבוהי יורוליג הוא לא ירמוס. כדאי לו לפתח קליעה טובה מאזור הבקבוק וקצת רחוק יותר.
עם כמה שרנדל חרא העונה, אני חושב ששגב צריך לשאוף להיות אותו סוג של שחקן, לעבוד על הגנה, ולנסות לפתח כדרור וחדירות של 3.
לא צריך לעבוד יותר מדי כדי להפוך לקלעי שלוש, סט שוטר, כזה שקולע כשהוא חופשי. אני בטוח שהוא עובד על זה אבל זה גם המון עניין של בטחון.
זה יהפוך אותו לשחקן מאיים בפיק אנד רול ופיק אנד פופ כי הוא יכול לעשות כדרור-שניים עם הצעד הראשון שלו.
את השאר הפיזיות והאתלטיות שלו יביאו.
להיות שחקן פוסט מהקוצע זה עניין יותר מורכב. גם קליעות בתנועה ותחת לחץ.
ankram כתב:הוא הנה שוב אינטיליגנציית המשחק של אוחיון.
החציל האצטקי כתב:Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה מיד ריינג׳ בכדורסל המודרני. בזבוז זמן.
לא צריך לעבוד יותר מדי כדי להפוך לקלעי שלוש, סט שוטר, כזה שקולע כשהוא חופשי. אני בטוח שהוא עובד על זה אבל זה גם המון עניין של בטחון.
זה יהפוך אותו לשחקן מאיים בפיק אנד רול ופיק אנד פופ כי הוא יכול לעשות כדרור-שניים עם הצעד הראשון שלו.
את השאר הפיזיות והאתלטיות שלו יביאו.
להיות שחקן פוסט מהקוצע זה עניין יותר מורכב. גם קליעות בתנועה ותחת לחץ.
ankram כתב:ankram כתב:הוא הנה שוב אינטיליגנציית המשחק של אוחיון.
ושל בנדר המפגר.
מכביסט31 כתב:תודה לנשמה הטובה התורנית. מוריד את השיער בפניך (כי אני שונא כובעים)..
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:שרוצסטי קיבל הזדמנויות באירופה, הוא הוכיח מה הוא שווה. לפעמים יש ימים רעים. אני לא אומר שאין שחקנים טובים יותר.
אני אומר שהאובססיה שלך לשחקן, בהתחשב בקבוצה בה הוא משחק ובכל החרא שנמצא סביבו, היא הזויה.
כל ההודעות שלך קצת הזויות למען האמת.
ואיפה בדיוק הוכיח רוצ'סטי מה הוא "שווה" חוץ מבעונה אחת בניז'ני? תאיר את עיני בבקשה.
אתה צודק. להגיד שרוצ'סטי הוא CP3 של אירופה ו"טופ יורוליג" זה לא הזוי בכלל. בכלל בכלל לא הזוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־19 אורחים