מכביסט31 כתב:תגידו, לאוטובוס של מכבי יש תו נכה? כי הקבוצה הזאת בהחלט זכאית לאחד..
לא מגיע להם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:תגידו, לאוטובוס של מכבי יש תו נכה? כי הקבוצה הזאת בהחלט זכאית לאחד..
ankram כתב:ואף מילה על ה״מאמן״ שלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yanay21 כתב:ankram כתב:ואף מילה על ה״מאמן״ שלנו.
הוא לא חף מפשע, אבל אף אחד, אף אחד לא יכול להצליח עם הקבוצה הזו.
החציל האצטקי כתב:אנחנו פוגשים אותם בגמר הגביע, ד״א.
מאמין שהם לוקחים גם את ראשון.
ankram כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:ואף מילה על ה״מאמן״ שלנו.
לא מסכים בכלל.
Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:שרוצסטי קיבל הזדמנויות באירופה, הוא הוכיח מה הוא שווה. לפעמים יש ימים רעים. אני לא אומר שאין שחקנים טובים יותר.
אני אומר שהאובססיה שלך לשחקן, בהתחשב בקבוצה בה הוא משחק ובכל החרא שנמצא סביבו, היא הזויה.
כל ההודעות שלך קצת הזויות למען האמת.
ואיפה בדיוק הוכיח רוצ'סטי מה הוא "שווה" חוץ מבעונה אחת בניז'ני? תאיר את עיני בבקשה.
אתה צודק. להגיד שרוצ'סטי הוא CP3 של אירופה ו"טופ יורוליג" זה לא הזוי בכלל. בכלל בכלל לא הזוי.
"התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
"
רוצ'סטי התחיל להרשים לפני שנה וחצי, שנה שעברה היה השחקן המצטיין של היורוליג בעייני, סלח לי שבין העבר הרחוק והעבר הקרוב, אני מסתמך על העבר הקרוב ועל מגמות עדכניות.
MTA2311 כתב:אתה מכיר הרבה שחקנים שהיו ברמת הנגרות של שגב שפיתחו קליעה משלוש בשלב הזה בקריירה?
כמה תנועות בפוסט יהיה לו הרבה יותר קל לקלוט. הוא גם יצטרך להעלות עוד קצת מאסה בשביל זה.
yanay21 כתב:ankram כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:ואף מילה על ה״מאמן״ שלנו.
לא מסכים בכלל.
מי כן יכול, ולמה הוא יצליח?(אני לא תוקף, באמת מתעניין)
ושיהיה ברור לכולם שאת הגביע אנחנו לוקחים, כי זה אצלנו בבית, וככה זה יגרום לכולם לחשוב שהכול בסדר, כי למשחקים גדולים "מכבי מגיעה".
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:שרוצסטי קיבל הזדמנויות באירופה, הוא הוכיח מה הוא שווה. לפעמים יש ימים רעים. אני לא אומר שאין שחקנים טובים יותר.
אני אומר שהאובססיה שלך לשחקן, בהתחשב בקבוצה בה הוא משחק ובכל החרא שנמצא סביבו, היא הזויה.
כל ההודעות שלך קצת הזויות למען האמת.
ואיפה בדיוק הוכיח רוצ'סטי מה הוא "שווה" חוץ מבעונה אחת בניז'ני? תאיר את עיני בבקשה.
אתה צודק. להגיד שרוצ'סטי הוא CP3 של אירופה ו"טופ יורוליג" זה לא הזוי בכלל. בכלל בכלל לא הזוי.
"התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
"
רוצ'סטי התחיל להרשים לפני שנה וחצי, שנה שעברה היה השחקן המצטיין של היורוליג בעייני, סלח לי שבין העבר הרחוק והעבר הקרוב, אני מסתמך על העבר הקרוב ועל מגמות עדכניות.
ואני אשאל שוב - מכמה קבוצות NBA כריס פול נחתך בקריירה שלו? כי רוצ'סטי נחתך מ- 3 קבוצות יורוליג שונות בקריירה שלו. ההתסמכות שלך על עונה אחת טובה אחרי 10 עונות כושלות היא חסרת בסיס בדיוק כמו ההשוואה המופרכת שלך.
ankram כתב:מקרי לחלוטין ההחטאות האלו של יהוא. מכבי לא שומרת.
ankram כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:yanay21 כתב:ankram כתב:ואף מילה על ה״מאמן״ שלנו.
לא מסכים בכלל.
מי כן יכול, ולמה הוא יצליח?(אני לא תוקף, באמת מתעניין)
ושיהיה ברור לכולם שאת הגביע אנחנו לוקחים, כי זה אצלנו בבית, וככה זה יגרום לכולם לחשוב שהכול בסדר, כי למשחקים גדולים "מכבי מגיעה".
איך אתה יכול להגיד בכזה ביטחון שאנחנו לוקחים את הגביע??
זה הנצחון בנקודה מול ראשון או 2 ההפסדים מול אשדוד??
וכן למכבי אין מאמן. יש לה בולדוג דוגמטי, עם 2 תרגילים ואפס דמיון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־18 אורחים