18 ינואר 2016, 10:23
yzafrir כתב:טיילור לא מספיק טוב להיות הגארד המוביל ולכן עוד בקיץ הוחתם גארד מוביל אחר (פארמר) . גם עונה הבאה יגיע גארד זר אחר שנקווה שיראה יותר טוב מפארמר...
רוצ'סטי בתור זר = על המטוס הביתה .
רוצ'סטי בתור ישראלי = נכס
אין מה לעשות אבל כישראלי הוא חשוב לקבוצה אלא אם יחליטו לעזוב את הליגה .
18 ינואר 2016, 10:48
roy1000 כתב:yzafrir כתב:טיילור לא מספיק טוב להיות הגארד המוביל ולכן עוד בקיץ הוחתם גארד מוביל אחר (פארמר) . גם עונה הבאה יגיע גארד זר אחר שנקווה שיראה יותר טוב מפארמר...
אין לו מה לחפש פה, לא בתור זר, לא בתור ישראלי ולא בתור איש ביטחון בכניסה להיכל. השחקן הזה גורם פי כמה יותר נזק מכל תועלת שהוא מביא. לא במקרה זרקו אותו מכל מקום באירופה שהוא לא נובוגראד.
אתה לא יכול להגיע לשום מקום עם רוצ'סטי, לא בליגה הישראלית ובטח שלא ביורוליג. אחרי שהשעיר לעזאזל פארמר הלך, אולי אנשים גם יבינו את זה. אם לא יבינו את זה, אז אולי אחרי עוד עונה של השפלות בכל המסגרות זה ייכנס למוח.
18 ינואר 2016, 14:44
ankram כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:טיילור לא מספיק טוב להיות הגארד המוביל ולכן עוד בקיץ הוחתם גארד מוביל אחר (פארמר) . גם עונה הבאה יגיע גארד זר אחר שנקווה שיראה יותר טוב מפארמר...
אין לו מה לחפש פה, לא בתור זר, לא בתור ישראלי ולא בתור איש ביטחון בכניסה להיכל. השחקן הזה גורם פי כמה יותר נזק מכל תועלת שהוא מביא. לא במקרה זרקו אותו מכל מקום באירופה שהוא לא נובוגראד.
אתה לא יכול להגיע לשום מקום עם רוצ'סטי, לא בליגה הישראלית ובטח שלא ביורוליג. אחרי שהשעיר לעזאזל פארמר הלך, אולי אנשים גם יבינו את זה. אם לא יבינו את זה, אז אולי אחרי עוד עונה של השפלות בכל המסגרות זה ייכנס למוח.
חקיין
18 ינואר 2016, 14:56
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:טיילור לא מספיק טוב להיות הגארד המוביל ולכן עוד בקיץ הוחתם גארד מוביל אחר (פארמר) . גם עונה הבאה יגיע גארד זר אחר שנקווה שיראה יותר טוב מפארמר...
חקיין
כתבנו באותו זמן... די מדהים.
18 ינואר 2016, 19:16
18 ינואר 2016, 23:10
19 ינואר 2016, 00:09
מכביסט31 כתב:אבל זה ברור שרוצ'סטי לא יכול להיות איש ביטחון - הבנאדם לא שומר!
סטגדיש..
19 ינואר 2016, 00:18
מכביסט31 כתב:אבל זה ברור שרוצ'סטי לא יכול להיות איש ביטחון - הבנאדם לא שומר!
סטגדיש..
19 ינואר 2016, 00:18
yzafrir כתב:לא מסכים איתכם , בתור גארד ישראלי הוא מעולה . אני לא רואה גארד ישראלי אחר שלא במכבי שיותר טוב ממנו.
העונה הוא די נופל במלכודת שפארגו נפל בא . הוא הגארד היחיד שמתפקד ( כמו פארגו שנה שעברה ) , במקום היינס היה לו את פארמר , ואוחיון ממשיך להיות פצוע כמו שנה שעברה.
אולי שמקל ישחק זה יוריד ממנו לחץ והוא יראה טוב יותר .
19 ינואר 2016, 05:09
rc4991 כתב:yzafrir כתב:לא מסכים איתכם , בתור גארד ישראלי הוא מעולה . אני לא רואה גארד ישראלי אחר שלא במכבי שיותר טוב ממנו.
העונה הוא די נופל במלכודת שפארגו נפל בא . הוא הגארד היחיד שמתפקד ( כמו פארגו שנה שעברה ) , במקום היינס היה לו את פארמר , ואוחיון ממשיך להיות פצוע כמו שנה שעברה.
אולי שמקל ישחק זה יוריד ממנו לחץ והוא יראה טוב יותר .
הוא טוב גם בלי קשר לאזרחות שלו
19 ינואר 2016, 08:12
19 ינואר 2016, 11:20
19 ינואר 2016, 11:21
er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.
19 ינואר 2016, 11:40
19 ינואר 2016, 12:44
ankram כתב:מילה לגבי השיפוט , הידעתם שדודי רומנו , הוא זה שהרחיק את גודס אשתקד וטבק השנה? ד"א לפחות במשחק האחרון טבק טען ובצדק (אפילו שומו שמיים מליניאק אמר את זה) שלא נשרקה שריקה על פאול ברור על יבזורי.
הידעתם שדודי רומנו שפט ב 3 מההפסדים שלנו השנה? 2 נגד אשדוד ואחד נגד ירושליים?
סתם זורק את זה פה.
19 ינואר 2016, 12:58
ankram כתב:er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.
הוא לא יכול להיות 2 , הוא יכול לייצר רק מכדרור , ובגלל זה הוא רכז סקורר לקבוצות קטנות.
19 ינואר 2016, 13:31
ankram כתב:er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.
הוא לא יכול להיות 2 , הוא יכול לייצר רק מכדרור , ובגלל זה הוא רכז סקורר לקבוצות קטנות.
19 ינואר 2016, 13:31
MTA2311 כתב:ankram כתב:er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.
איך מייצרים במשחק כדורסל לא מתוך כדרור?
הוא בהחלט מסוגל לשחק אוף דה בול ולהתבסס על הקליעה.
שוב, כמו שנה שעברה עם פארגו, עושים פה את הטעות של לבוא בטענות דווקא לשחקנים המובילים בקבוצה שמורכבת מפחי זבל. נראה מה יביאו שנה הבאה.
19 ינואר 2016, 13:33
er79 כתב:ankram כתב:er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.
הוא לא יכול להיות 2 יוצר, אבל הוא בהחלט יכול להיות 2 שוטינג גארד, סטייל קארי, מינוס האחוזים שלו. לא כל 2 חייב לייצר מכדרור, למרות שברור שזה בונוס.
19 ינואר 2016, 13:34