my man כתב:רוני תראה מה עשו מזה:
ענק!
אני חולה על הדברים האלה...
ענק

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:רוני תראה מה עשו מזה:
ענק!
אני חולה על הדברים האלה...
yanay21 כתב:באמת סיפור מרגש.
חייב להודות שכשכתבת "כתבה מבאסת" חשבתי "הנה עוד כתבה על מצבה העגום של מכבי ת"א".
יש לי שאלה קטנה לוותיקים יותר, או לפחות למישהו שהיה בעניינים בזמנו. רציתי לדעת האם ההפסד של מכבי בגמר של 2006 היה שוק, או שלאנשים הייתה הרגשה? אני יודע שמכבי הייתה פייבוריטית, ואני זוכר שקראתי כתבה על זה שפיני גרשון לא הגיע לאימון המסכם, ודן שמיר טייל ברחובות פראג, וכשאמרו לו אוהדים שהוא צריך לראות קלטות בחדר, הוא היה מאוד זחוח ובטוח בעצמו. אז תהיתי בעניין הזה.
חייב להודות שכשכתבת "כתבה מבאסת" חשבתי "הנה עוד כתבה על מצבה העגום של מכבי ת"א".
יש לי שאלה קטנה לוותיקים יותר, או לפחות למישהו שהיה בעניינים בזמנו. רציתי לדעת האם ההפסד של מכבי בגמר של 2006 היה שוק, או שלאנשים הייתה הרגשה? אני יודע שמכבי הייתה פייבוריטית, ואני זוכר שקראתי כתבה על זה שפיני גרשון לא הגיע לאימון המסכם, ודן שמיר טייל ברחובות פראג, וכשאמרו לו אוהדים שהוא צריך לראות קלטות בחדר, הוא היה מאוד זחוח ובטוח בעצמו. אז תהיתי בעניין הזה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:באמת סיפור מרגש.
אני הכנתי את עצמי לאכזבה ואני עוד זוכרת שאמרתי ''טוב, כנראה שבאמת אי אפשר לזכות 3 פעמים ברציפות'' בעצבות של החיים
לא יודעת איך זה היה בתקשורת אבל אני זוכרת שלא הייתה לי את אותה תחושה מיוחדת שהייתה בשנה לפני למשל, אולי בגלל שממש לא אהבתי את סולומון
yanay21 כתב:זה כזה עצוב שפיספסנו הזדמנות כזו לת'ריפיט. זו הזדמנות שאנחנו לא נקבל בחיים, ואולי אף קבוצה בעשור הקרוב. ריאל היו יכולים לעשות ת'ריפיט די בקלות אם לא היו הלוזרים הכי גדולים שראיתי.
my man כתב:yanay21 כתב:זה כזה עצוב שפיספסנו הזדמנות כזו לת'ריפיט. זו הזדמנות שאנחנו לא נקבל בחיים, ואולי אף קבוצה בעשור הקרוב. ריאל היו יכולים לעשות ת'ריפיט די בקלות אם לא היו הלוזרים הכי גדולים שראיתי.
מי לוקחת- צסקא או ריאל?
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו יסביר לי במונחים פשוטים מה זה 10 ג'יגה גלישה בפלאפון
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו יסביר לי במונחים פשוטים מה זה 10 ג'יגה גלישה בפלאפון
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו יסביר לי במונחים פשוטים מה זה 10 ג'יגה גלישה בפלאפון
שואלת ברצינות?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו יסביר לי במונחים פשוטים מה זה 10 ג'יגה גלישה בפלאפון
שואלת ברצינות?
כן, מעולם לא השתמשתי בגלישה, רק בוויי פיי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים