felix_r כתב:טבק קצת איחר עם החילופים, ובגלל זה ההגנה נחלשה לקראת המחצית. היה צריך לרענן קצת עם דגן, ואולי אפילו עם בנדר
בנדר פצוע...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:טבק קצת איחר עם החילופים, ובגלל זה ההגנה נחלשה לקראת המחצית. היה צריך לרענן קצת עם דגן, ואולי אפילו עם בנדר
my man כתב:felix_r כתב:טבק קצת איחר עם החילופים, ובגלל זה ההגנה נחלשה לקראת המחצית. היה צריך לרענן קצת עם דגן, ואולי אפילו עם בנדר
בנדר פצוע...
יוסי22 כתב:
הסידרה מול פאו , הסידרה מול מילאנו ...
אגדה אורבנית שמישהו פה הצליח לנפח ..
ושגב צריך לרדת , הוא מתחיל להשמיד את המשחק של מכבי .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:
למה ללכת רחוק? רוצה לספר לנו מה סמית' עשה במשחק האחרון מול דארושפאקה? משחק הדחה מהיורוליג כזכור...
ושוב, אני לא מחפש את סמית', אבל הוא לא בדיוק הוכיח יציבות גדולה מדי במשחקים המכריעים.
yanay21 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:
למה ללכת רחוק? רוצה לספר לנו מה סמית' עשה במשחק האחרון מול דארושפאקה? משחק הדחה מהיורוליג כזכור...
ושוב, אני לא מחפש את סמית', אבל הוא לא בדיוק הוכיח יציבות גדולה מדי במשחקים המכריעים.
נכון שהוא לא תמיד יציב, אבל שום דבר שקורה עם הקבוצה הזו העונה לא מייצג. בטח שלא המשחק האיום הזה.
הקבוצה מחרידה השנה, אז כולם נראים מחריד.
חנו'ש כתב:האמת שקאזאן קצת מפתיעה אותי בחולשתה. חשבתי שהיא קבוצה קצת יותר טובה מזה.
אגב, לגבי הדיון על לאנגפורד והיקמן, אני לא הייתי מחזירה כבר אף אחד כי האמת שהגימיק הזה של החזרת שחקנים שנתנו פה תקופה טובה וקצרה מידי קצת מוצתה.
הגיע הזמן להתקדם לשמות חדשים ולא למחזר שחקנים ישנים....
MTA2311 כתב:זה מקרי שמאז הפציעה של רנדל קאזאן השתלטו על המזחק?
my man כתב:משחק שמאד מאד מזכיר את זה מול דרושפאקה בבית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים