המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Angelstrong כתב:תקראו תפנימו ותפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד וזה כולל את הנדריקס ופארמר
ואווו אני מצטער מה שהולך פה זה פשוט בושה אתם יורדים על שחקנים פה כאילו הם משחקים רע כל משחק אבל אתם קובעים שעל פי משחק אחד הם השחקנים הכי אפסים ביקום למרות שזה רק משחק ליגה זה כמו שאוהדי הלייקרס יגידו שקובי ברייאנט אפס אחרי שהוא מסיים משחק רע ותאמינו לי היו לו משחקים עם אחוזים מחרידים מהשדה.
אנשים תפסיקו לשפוט ולשנות את הדעות שלכם על שחקנים,אני לא ראיתי פה אנשים יורדים על פניני שבהרבה מישחקים העונה הוא היה חושך אז אנשים תפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד
EulGam05 כתב:טוב, זה היה משחק מגעיל, נראה כאילו השחקנים סתם באו להעביר את הזמן ועל הדרך לקחת גם ניצחון. זה שאין הגנה זה עוד מילא אבל איבודי כדור טפשיים, אלי-הופים ומסירות עין עקומה ב-3 הפרש זה כבר באמת שכונה. מזל שיש פניני וסופו, יחד עם אוחיון וקצת בלו הם היו היחידים שהגיעו היום למשחק. פרמאר במשחק מזעזע, כמעט ניצח לבדו לנתניה את המשחק, מהמשחקים האלה שאתה שמח כשהוא עושה עבירה חמישית ויורד מהמגרש (4 דקות מאוחר מדי, היום אפילו בורשטיין היה עדיף עליו).
מכביסט כתב:אני לא אתייחס יותר מידי לתצוגה המזעזעת הזאת
אני רק יכול להגיד שצריך לדעת לנצח גם במשחקים שמשחקים בהם קטסטרופה.
לגבי פארמאר עד היום לא רציתי לדבר עליו יותר מידי,
אבל אני לא מתבייש להודות שבתור אוהד של הלייקרס ממש לא החזקתי ממנו שהוא שיחק שם.
עד עכשיו זה נראה כאילו הוא בא למכבי רק בשביל להעביר את הזמן עד שהשביתה תסתיים,
ואם זה ככה אז מבחינתי השביתה יכולה להסתיים עוד היום.
felix_r כתב:Angelstrong כתב:תקראו תפנימו ותפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד וזה כולל את הנדריקס ופארמר
ואווו אני מצטער מה שהולך פה זה פשוט בושה אתם יורדים על שחקנים פה כאילו הם משחקים רע כל משחק אבל אתם קובעים שעל פי משחק אחד הם השחקנים הכי אפסים ביקום למרות שזה רק משחק ליגה זה כמו שאוהדי הלייקרס יגידו שקובי ברייאנט אפס אחרי שהוא מסיים משחק רע ותאמינו לי היו לו משחקים עם אחוזים מחרידים מהשדה.
אנשים תפסיקו לשפוט ולשנות את הדעות שלכם על שחקנים,אני לא ראיתי פה אנשים יורדים על פניני שבהרבה מישחקים העונה הוא היה חושך אז אנשים תפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד
אל תגיד לנו מה לעשות, ואנחנו לא נגיד לך לאן ללכת, טוב?
Angelstrong כתב:felix_r כתב:Angelstrong כתב:תקראו תפנימו ותפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד וזה כולל את הנדריקס ופארמר
רק הצעתי לאנשים פה בסך הכל להרגיע
roy1000 כתב:דבר אחד נראה לי די ברור - הלחץ ממש לא עובד בעונה הזו. קבוצות שוברות את הלחץ בלי הרבה בעיות. פרקינס-פארגו-איידסון עשו את זה הרבה יותר טוב.
ankram כתב:Angelstrong כתב:felix_r כתב:Angelstrong כתב:תקראו תפנימו ותפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד וזה כולל את הנדריקס ופארמר
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני נשמע לך לא רגוע?????????????????????????!!!!!!!
בוא נראה אותך נגד ריאל אחרי שידפקו פו 20 הפרש
JasonWilliams12 כתב:יש לי הרגשה רעה נגד ריאל
nati0nal כתב:ankram כתב:Angelstrong כתב:felix_r כתב:Angelstrong כתב:תקראו תפנימו ותפסיקו לשפוט שחקנים אחרי משחק אחד וזה כולל את הנדריקס ופארמר
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני נשמע לך לא רגוע?????????????????????????!!!!!!!
בוא נראה אותך נגד ריאל אחרי שידפקו פו 20 הפרש
מכביסט כתב:דרך אגב סופו היום עם 20 נק',8 ריב',2 חס',1 אס',סחיטה של 10 עבירות,רק 2 עבירות אישיות ו-10 נקודות מדד ב-29 דקות.
זה רק מראה מה השחקן הזה שווה שהוא הרבה דקות על המגרש.
felix_r כתב:מכביסט כתב:דרך אגב סופו היום עם 20 נק',8 ריב',2 חס',1 אס',סחיטה של 10 עבירות,רק 2 עבירות אישיות ו-10 נקודות מדד ב-29 דקות.
לא נכון. לסופו יש מדד 30
מכביסט כתב:דרך אגב סופו היום עם 20 נק',8 ריב',2 חס',1 אס',סחיטה של 10 עבירות,רק 2 עבירות אישיות ו-10 נקודות מדד ב-29 דקות.
rc4991 כתב:מכביסט כתב:דרך אגב סופו היום עם 20 נק',8 ריב',2 חס',1 אס',סחיטה של 10 עבירות,רק 2 עבירות אישיות ו-10 נקודות מדד ב-29 דקות.
בהחלט מרשים נראה לי שזה המשחק שהוא קיבל בו הכי הרבה דקות משחק בקריירה רק חבל שזה לפני ריאל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים