22 ינואר 2016, 14:20
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:חחחחחחחחחחחח
נגיב בהמשך
חחחחחחחחחחחח
לא מבשר טובות
22 ינואר 2016, 14:56
22 ינואר 2016, 15:00
MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
כמובן שלא תהיה לו שום השפעה על העונה של מכבי, גם אם יתברר כהחתמה סבירה כשלעצמה.
מי הסקאוט של אשדוד ד"א? אבי מתחיל להתעצל.
22 ינואר 2016, 15:02
22 ינואר 2016, 15:04
MTA2311 כתב:אין להם ברירה עכשיו.
ד"א, אני בן זונה אם טבק שמע אי פעם את השם הזה לפני שדני הודיע לו שהוא חותם היום.
22 ינואר 2016, 15:05
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
עופר ברקוביץ׳.
אתם חושבים שהם ינסו גם להביא גבוה עד יום שלישי?
22 ינואר 2016, 15:13
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אין להם ברירה עכשיו.
ד"א, אני בן זונה אם טבק שמע אי פעם את השם הזה לפני שדני הודיע לו שהוא חותם היום.
יש ברירה.
להמשיך עם אייק לעוד חודש, ולשחק עם אמבקווה ושגב ב5. גם ככה יעשו עבודה טובה יותר.
פניני וסמית׳ ישחקו יותר ב-4, עכשיו כשהקו האחורי מעובה.
22 ינואר 2016, 15:15
MTA2311 כתב:אמבקווה מעולם לא עשה עבודה טובה יותר מארינזה.
22 ינואר 2016, 15:43
22 ינואר 2016, 16:09
MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
22 ינואר 2016, 16:15
jol9 כתב:MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
בגדול אתה צודק, אבל מה איכפת לך מהעונה הבאה? אתה חושב שמשהו באמת ישתנה? ואם כן, ה160 אלף האלה
זה ממש לא משמעותי.
כל עוד דני ממשיך להוביל את הקו, והפעם אפילו ללא תפקיד רשמי, ככה שבכלל אי אפשר לבוא אליו בטענות, כלום לא ישתנה.
וגם אם אוחיון יחתום על חוזה טאלנט ל-5 מליון ל-5 שנים, זה בכלל לא ישנה שום דבר למה שיהיה בעונה הבאה, כי זה ימשיך בדיוק באותו הקו.
ד"א, לא מן הנמנע, שהצעדים האלה שעושים, הם בבחינת מצג שווא כלפי החוץ (קרי האוהדים, אבל לא אלה ש"עומדים לצידה של מכבי
בתקופות הקשות", אלא אלה שמנסים לשאול שאלות, ולהביע את מורת רוחם בהיכל ומחוצה לו).
כלומר - הנה, ניסינו, החלפנו מאמן, החלפנו שחקנים, הכנסנו את היד לכיס, והכל בשביל לתת לקבוצה סיכוי לזכות בתארים בארץ,
שהם הלחם והחמאה של מכבי.... בלה בלה בלה.
כל עוד דני פדרמן, ניקולה ווייצ'יץ' ואבי אבן הם אנשי ה"מקצוע" החזקים במועדון, כלום לא ישתנה.
22 ינואר 2016, 16:16
jol9 כתב:LIAV10 כתב:
פתאום הבת שלי התחילה להתעניין בפורום...
22 ינואר 2016, 16:19
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
בגדול אתה צודק, אבל מה איכפת לך מהעונה הבאה? אתה חושב שמשהו באמת ישתנה? ואם כן, ה160 אלף האלה
זה ממש לא משמעותי.
כל עוד דני ממשיך להוביל את הקו, והפעם אפילו ללא תפקיד רשמי, ככה שבכלל אי אפשר לבוא אליו בטענות, כלום לא ישתנה.
וגם אם אוחיון יחתום על חוזה טאלנט ל-5 מליון ל-5 שנים, זה בכלל לא ישנה שום דבר למה שיהיה בעונה הבאה, כי זה ימשיך בדיוק באותו הקו.
ד"א, לא מן הנמנע, שהצעדים האלה שעושים, הם בבחינת מצג שווא כלפי החוץ (קרי האוהדים, אבל לא אלה ש"עומדים לצידה של מכבי
בתקופות הקשות", אלא אלה שמנסים לשאול שאלות, ולהביע את מורת רוחם בהיכל ומחוצה לו).
כלומר - הנה, ניסינו, החלפנו מאמן, החלפנו שחקנים, הכנסנו את היד לכיס, והכל בשביל לתת לקבוצה סיכוי לזכות בתארים בארץ,
כל עוד דני פדרמן, ניקולה ווייצ'יץ' ואבי אבן הם אנשי ה"מקצוע" החזקים במועדון, כלום לא ישתנה.
אותי אתה לא צריך לשכנע שכלום לא ישתנה. ודווקא בגלל זה, אני מעדיף שיתחילו לבנות עונה הבאה בלי מינוס 160 אלף דולר.
22 ינואר 2016, 16:37
22 ינואר 2016, 16:43
roy1000 כתב:עוד החתמה הזויה. באמת שאני לא מבין מה עובר בראש של האנשים האלה. כמה גארדים צריכה קבוצה אחת?
22 ינואר 2016, 16:46
22 ינואר 2016, 16:47
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:160 אלף דולר שירדו באופן ישיר מהתקציב של העונה הבאה.
זה ממש לא משמעותי.
אותי אתה לא צריך לשכנע שכלום לא ישתנה. ודווקא בגלל זה, אני מעדיף שיתחילו לבנות עונה הבאה בלי מינוס 160 אלף דולר.
ספציפית לגבי העונה הבאה, נראה שיהיה תקציב סביר, בלי קשר למה שקרה העונה. יש עונת יורוליג ארוכה ומובטחת,
ככה שהמכה שמכבי חוטפת השנה, באה להנהלה דווקא בתזמון סביר.
תחשוב על זה שבליגה של 16 קבוצות, יהיו למכבי 15 משחקי בית מובטחים (חלקם הגדול - משחקים אטרקטיביים), מה שיאפשר לעלות
את מחירי המנויים עוד קצת.
בנוסף גם בטח יגיע עוד סכום נחמד מהיורוליג.
אני חושב ש160K זה סיפור זניח מאוד בהקשר לעונה הבאה.
22 ינואר 2016, 16:52
22 ינואר 2016, 16:54
22 ינואר 2016, 17:19