החציל האצטקי כתב:הוא ישחק 2
כל עוד הוא ישחק במקום לאנדסברג, אני מרוצה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הוא ישחק 2
er79 כתב:טבק הטיפש ניסה במשך חודשיים להנחיל שיטת לחץ בהגנה עם שחקנים שלא יודעים מה זה הגנה. עכשיו, אחרי שהודחנו והושפלנו בכל מסגרת אפשרית, הוא נזכר שאולי בשביל ליישם את השיטה שלו, הוא צריך את מקל ומילסאפ בקו האחורי. גאון הבחור, אין ספק.
felix_r כתב:er79 כתב:טבק הטיפש ניסה במשך חודשיים להנחיל שיטת לחץ בהגנה עם שחקנים שלא יודעים מה זה הגנה. עכשיו, אחרי שהודחנו והושפלנו בכל מסגרת אפשרית, הוא נזכר שאולי בשביל ליישם את השיטה שלו, הוא צריך את מקל ומילסאפ בקו האחורי. גאון הבחור, אין ספק.
לא שאני מרוצה ממנו, ממש לא. אבל הוא לא אשם בזה, שאין לו שחקנים. לא הייתה לו ממש ברירה. הגבוהים שלנו לא מספיק חכמים בשביל כל מיני הגנות מתוחכמות, אז הוא ניסה אישית חזקה.
חוץ מזה, כאשר אוחיון ורנדל היו בריאים, זה עבד לא רע לפעמים.
נ.ב. אני לא יודע למה "הפרשנים" החליטו שזאת שיטת לחץ. זאת הגנה רגילה, שהשחקנים שומרים במקום ללוות את היריב במבט
החציל האצטקי כתב:מת להבין מה זה הדירוג הגנה של ESPN הזה שהוא מדורג בו רביעי
yhgsy כתב:חברים תנו לו צאנס
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מת להבין מה זה הדירוג הגנה של ESPN הזה שהוא מדורג בו רביעי
![]()
![]()
אבי אבן חי בסרט. חושב שהחתימו פה את קוואי לנארד.
גל גל כתב:מה שבטוח שהוא שומר יותר טוב ממה שיש לנו כרגע והעיקר שהוא אתלטי ופיזי ויכול לחדור לסל מה שהיה חסר לנו כל כך העונה
עם הוא ירשים ויהיה כזה סטופר הגנתי אין סיבה שהוא לא ישאר גם עונה הבאה בתור בולדוג שעולה מהספסל סוחט עבירות חוטף חודר
שמואל1 כתב:האמת, זה יכול להיות קונספט לא רע.
לא יזיק למכבי בולדוג הגנתי למשימות מיוחדות. שחקן שעולה לשחק מהספסל, מכניס אנרגיות וטירוף, מחסל בהגנה את השחקן היריב.
כמו דרק שארפ, אלכס גארסיה וכו'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים