MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד.
לא הצליחו למצוא שחקן טוב יותר, כי מי שמחפש הוא מי שהצליח למצוא רק את אונוואקו לפני שלושה חודשים.
תכלס.
אם אנוואקו היה המקסימום (של המחפש) כשהיו הרבה יותר שחקנים בשוק זה באמת מסתדר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד.
לא הצליחו למצוא שחקן טוב יותר, כי מי שמחפש הוא מי שהצליח למצוא רק את אונוואקו לפני שלושה חודשים.
שחף כתב:אני לא מבין איך לא הצליחו למצוא סנטר יותר נורמלי מהדבר הזה. זה לא כאילו יש פה את אנטה טומיץ' ומחפשים שחקן טוב יותר ממנו
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:אני לא מבין איך לא הצליחו למצוא סנטר יותר נורמלי מהדבר הזה. זה לא כאילו יש פה את אנטה טומיץ' ומחפשים שחקן טוב יותר ממנו
הנקודה היא שגם טומיץ׳ לא יעזור פה.
מכבי לא משחקת איזה סגנון משחק שסנטר כזה יתאים לשחק בו.
רוצים לרוץ ולחטוף ולשחק במעבר אבל אין אפילו פינישרים או סלאשרים שיודעים לעשות את זה.
אשכרה פניני הוא זה שלוקח כדור לטבעת מול קאזאן. קבוצה שכונה.
שיביאו סטרץ׳ אתלטי, סמול פורוורד גבוה, שיכול לעוף מעל הטבעת ולקלוע שלשה חופשית, שיריצו אותו עם מקל, מילסאפ, סמית׳ ושגב, ותהיה פה חמישייה שתוכל גם להתאים לסגנון הזה.
MTA2311 כתב:אם הוא משוחרר הוא פה, זה די ברור. לדעתי זה גם יהיה בחוזה ארוך טווח.
זאת תהיה החתמה רעה מאוד.
החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה שמכבי תנסה את הגימיק של מייקל ביזלי.
er79 כתב:גם שון ג'יימס פנוי בשוק, למרות שאני לא בעד. מקווה מאוד שישכילו להביא סנטר עד תום חלון ההחתמות השבוע
er79 כתב:גם שון ג'יימס פנוי בשוק
מכביסט31 כתב:er79 כתב:גם שון ג'יימס פנוי בשוק
בדיוק השחקן שתפור על מכבי. פצוע, הרבה מעבר לשיא וקפיץ חלוד. רק חבל שהוא לא שמן, זה די הורס הכל..
החציל האצטקי כתב:http://www.eurohoops.net/featured/175512/dorsey-and-tyus-in-crisis-but-a-trade-seems-unlikely
ומה עם טיוס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־19 אורחים