הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ינואר 2016, 16:02

הוא המאמן עם הרקורד הטוב ביותר שפוטר באמצע העונה מאז ומעולם ב-NBA והיחיד אי פעם שפוטר לאחר שהוביל את המזרח/מערב.
זה מספיק בשביל לקרוא לזה מהלך חסר תקדים.

ג'ורג' קארל, מאמן סקרמנטו:
“Embarrassing, tragedy,” Karl said. “It seems like coaches have more ability now to get fired if they win or if they don’t exceed expectations. Losing coaches don’t get fired. … I’m mystified.”

Added Karl: “I think it’s a sad, sad day for coaches.”
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2016, 16:15

מדהים התגובות של כל כך הרבה מאמנים למהלך
אני מניח שזה גם כדי לרמוז להנהלות להעריך יותר את תפקיד המאמן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 24 ינואר 2016, 16:18

אני שם הכל בצד את כל הדיסורים על מאמן וכל המסביב,כי תירצו לא תירצו בלאט עשה את העבודה מעל ומעבר למצופה,גם שנה שעברה בעונה גדולה וגם השנה ,בסופו של דבר לברון לא רצה אותו זה הכל.
אבל הענין שאני מנסה לעלות הוא שלברון בשנים האחרונות ובכלל בכל הקרירה המקצוענית לא משאיר שום מסורת או חותם,השחקן הזה תמיד בוחר בעבודה הקלה,גם בלעבור קבוצה ,גם בלבנות סגלים סביבו,והוא מעדיף שחקנים חברים מאשר שחקנים טובים לצידו,תראו איך הוא תמיד מביא לעצמו חברים בכל מעבר ושם סביבו.
על לברון מזתכלים עשרות מליונים ,ילדים בני נוער,מה הוא מלמד אותם בכל שנותיו?,מה הוא מעביר להם,מה הוא מעביר לדור הבא של הכדורסלנים ,ששחקן מעל המאמן?,שמותר לשחקן לזלזל ולהשתין על המאמן?,מה הוא מעביר בתור דמות למופת?,בין בני אדם?,חוסר לויאליות,חוסר הכבוד בסיסי,אני מדבר גם על יחס באימונים ,היה פה זילזול ענקי שאפילו לא ניסה להסתיר,אני עוקב אחרי אנביאי,לא ראיתי כאלה הצגות של הליכה לפסקי זמן ישיבה תיאטרלית,צורך בצומת לב ,גישה מחורבנת ,גישה של אני מחליט,כולם יודעים שאנשים חכמים וחזקים לא צריכים כל הזמן להראות שליטה ולדבר כל הזמן לבן אדם חזק מספיק מילה ,הוא הרגיש כמו תינוק,לברון הוא ילד קטן באופי,הוא בכיין ,הוא בא בגישה של מגיע לו הכל ,שהוא כל יכול ,אם שמתם לב גם שנוא הגיע לליגה הוא הגיעה בחשיבה של כל יכול שכולם לרגליו,שהשופטים יתנו לו הכל ,משו הישתנה לרעה ביחס אליו גם מכיוון הליגה וגם מכיוון השופטים,הוא לא מקבל שריקות ולא מקבל כבוד כמו שהוא חושב ,ולא מקבל מבחינתו את הבמה הבלעדית בליגה ,הליגה מנסה להרים אחרים בשנים האחרונות,ככה זה בתרבות הספורט האמריקאית,לברון מרגיש כל הזמן בכח לשלוט בכל לקחת דברים שהוא לא מקבל לבד ,הוא בכח מנסה ליצור סביבו את ההיפ של השחקן החזק בליגה.
מי שרואה את לברון בשנים האחרונות רואה את הדעיכה הדרסטית,עזבו מספרים ,עזבו סטטיסטיקה,הבחור מחזיק רוב הזמן ומתי שהוא רוצה ,הוא כופה את עצמו על המשחק ,הוא זורק כמויות אדירות,הוא מקבל כמות כדורים אדירה ,ככה שהמספרים לא מענינים,המטרה היא להיות יעיל ,לשים נקודות לא בכח וב30 זריקות,לא זכור לי משחק טוב שלו מבחינת אחוזים ,אנחנו רואים מתי שמתאים לו אירווינג הרכז ומתי שהוא רוצה הוא לוקח ונגמר הסיפור,משחקים עליו פובט אפ למרות שלא יוצא מזה כלום כבר 4 שנים ,כי הוא רוצה.
הבן אדם כבר לא יכול לקחת קבוצה ובכלל גם לא להיות דומיננטי ברמה שהוא רוצה ,כדי שלברון יקח אליפות הוא צריך עזרה ענקית ושחקנים מאוד טובים שיסחבו ויתרמו והוא יהיה חלק מהמכונה ולא סביבו הכל ילך , הוא יצטרך לתת הדברים הקטנים והחוכמת משחק שלו,הוא יצטרך להפנים שהעליונות שלו והיכולת שלו לקחת קבוצה על הגב כמו לא קיימת גם לא בצורה שהוא חושב ,אלא הרבה פחות,הוא יצטרך לוותר על ההגה ולתת לאחרים לשלוט ולנווט ולתת את הדברים הקטנים ,אם הוא ימשיך לחשוב שבדרכו ובשיטתו הוא יוכל אז ההיתרסקות תהיה כואבת,אנחנו רואים איך חדירות שלו וכל מיני זריקות שלו מסתימים בבלוקים או בזריקות מביכות שלא פוגעות בחישוק,זה נובע ממחשבה שגויה שלו שהוא עדין יכול ,הוא לא יצר לעצמו קליעה שיכלה להאריך את הקרירה והתרומה שלו,להיפך הוא נהיה נטול קליעה עוד יותר ,לא גאמפ שוט לא עונשין הכל הידרדר,ברגע שהוא יפנים אם עצמו ויוותר על השליטה והכוחניות ,ויויתר על הרצון להראות ולנסות להוכיח ולהמשיך לרצות כעיקר לייצר מספרים הכל יהיה אחרת ,אם לא זה רק יראה מביך יותר ,כי זה כבר נראה ככה.
ברגע שהוא יהיה מוכן להיות שחקן של 15 16 נקודות ולא בכח להגיע ל25 הכל יהיה אחרת ברגע שהוא יהיה שותף למאמן ולא מאמן אולי משו ישתנה .
האליפויות שלקח נלקחו בעיקר או לפחות בצורה שווה בזכות דווין ,דווין הצליח לעשות מה שלברון לא הצליח וזה לקחת אליפות לבד ,גם אם היתה עזרה משאקיל שכבר היה קשיש,לברון הצליח רק כאשר היצטרף לוויד ,וויד נתן לו קונטרה חזקה ויכולת מדהימה ,ויכולת מדהימה בוויתור על עצמו,וויד היה מוכן להיראות כינור שני,וויד לא כפה זריקות ולא כפה את עצמו על המשחק,זה מה שהביא אליפויות ,לברון יצטרך להכיר בעצמו ובחוסר יכולת וזה יהיה קשה כי הוא לא מספיק בוגר בחשיבה כדי לוותר מעצמו ולתת לספינה לשוט בשקט ולא בכח .
,הלגבי שאר הנושאים הבחור אפילו לא ניסה במשך שנה וחצי בקליבלנד ליצור כימיה חיבור ,יחידה אחת,אפילו לא ששמים ידים בסוף פסקי זמן,הוא פשוט משתמש בכולם כמו זבל למען המטרה שלו,יש הבדל בינו לבין שאר השחקנים הגדולים,לא זכור לי היתנהגות והיתנהלות כזו ,היו יוצאי מהכלל אבל לא ככה בסך הכל.
אנחנו תמיד מדברים על שחקני כדורגל צעירים שישר כבר כוכבים ולא עשו כלום,זה נובע מתרבות הספורט הזו,שהתקשורת ושאנשי הספורט וששחקני הספורט יצרו ,שהכי חשוב להיות כוכב לפני בכלל להיות שחקן
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2016, 16:28

rc4991 כתב:מדהים התגובות של כל כך הרבה מאמנים למהלך
אני מניח שזה גם כדי לרמוז להנהלות להעריך יותר את תפקיד המאמן

מדובר על מכה עצומה למאמנים. עד עכשיו היה סוג של קונצנזוס שמאמן מנצח לא מחליפים. ברגע שהקאבס עשו מה שעשו, הם למעשה אומרים שאין כללים ואת כולם אפשר לפטר מהיום למחר גם בלי הגיון. מעמד המאמן ב- NBA היה שחוק גם ככה, והפיטורים של בלאט רק שחקו אותו עוד.
יותר ויותר קבוצות הולכות עם מאמנים לא מנוסים שהם למעשה בובות של שחקנים/סוכנים או ה- GM. היקס עם פישר שהוא לא יותר מבובה של פיל ג'קסון, הקאבס עם לו שהוא בובה של לברון,
roy1000

הודעהעל ידי ni4ni » 24 ינואר 2016, 16:49

לא ברור לי מה מנסים להשיג פה. הקאבס יקחו את אליפות המזרח גם אם דני פרנקו יאמן אותם. הם יפסידו את סדרת הגמר גם אם פיל ג'קסון יאמן אותם.
לכן זה לא משנה כל כך מי עומד על הקווים כי התוצאה תהיה זהה.

עכשיו אני יכול לחזור ולאהוד בלב שלם את הספרס האהובים שלי...

Sent from my A0001 using Tapatalk
ni4ni

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2016, 16:56

ממש לא משוכנע שיעברו את שיקגו בכזאת קלות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 ינואר 2016, 17:06

MTA2311 כתב:ממש לא משוכנע שיעברו את שיקגו בכזאת קלות.

אני חושב שהקאבס הולכים לקראת מפלה גדולה מאוד העונה (אלא אם יעשו טרייד על לאב). הפלייאוף יהיה קצר עבורם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 24 ינואר 2016, 17:17

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:ממש לא משוכנע שיעברו את שיקגו בכזאת קלות.

אני חושב שהקאבס הולכים לקראת מפלה גדולה מאוד העונה (אלא אם יעשו טרייד על לאב). הפלייאוף יהיה קצר עבורם.

הלוואי, אבל המזרח השנה פורס להם שטיח אדום עד לגמר נגד המערב.
כרגע, שיקאגו היא היחידה לדעתי שיכולה לאיים עליהם בסדרה, יש להם מאצ'אפ טוב מולם אבל היא לא יציבה בשיט ויכולה לעוף מול קבוצות אחרות.
כל שאר הקבוצות חלשות מדי, אני מקווה שלאחר תקופת הטריידים תהיה עוד איזו קבוצה או שתיים שתאיים עליהם בזמן שקליבלנד תישאר במקום (אם לא תלך אחורה).
לא רוצה שהם יגיעו לגמר הליגה ואז יגידו שטיירון הגיע לאותם ההישגים כמו בלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי yanay21 » 24 ינואר 2016, 17:41

הם לא ילכו לשום מפלה בפלייאוף.שתי הקבוצות היחידות שבולטות הן שיקגו וטורונטו. הראפטורס נוטים להתפרק בפלייאוף, וגם שיקגו חלשים מקליבלנד, מנטלית וגם מבחינת משחק נטו. יחד עם זאת, כולי תקווה שהם יעופו בפלייאוף, ואם לא, שיחטפו סוויפ מהווריורס, בסגל מלא ובריא.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי ankram » 24 ינואר 2016, 17:53

עזבו שטויות , לא יותר פשוט שלברון יישבור רגל?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Asf » 24 ינואר 2016, 17:59

ankram כתב:עזבו שטויות , לא יותר פשוט שלברון יישבור רגל?

פשוט יותר - כן, מספק - פחות. לא רוצה שיהיו להם תירוצים.
(בכל מקרה אני לא מאחל לו שום רע מבחינה שהיא לא ספורטיבית)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2016, 18:00

אתה מאחל לו שיצליח?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 24 ינואר 2016, 18:05

rc4991 כתב:

אתה מאחל לו שיצליח?

אני מאחל לו שטיירון לו יכנס לאוטו , יעשה רוורס , וידפוק את הרגל של לברון , שמיצידו יפול , וימשוך את גריפין איתו למטה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 ינואר 2016, 18:21

yanay21 כתב:הם לא ילכו לשום מפלה בפלייאוף.שתי הקבוצות היחידות שבולטות הן שיקגו וטורונטו. הראפטורס נוטים להתפרק בפלייאוף, וגם שיקגו חלשים מקליבלנד, מנטלית וגם מבחינת משחק נטו. יחד עם זאת, כולי תקווה שהם יעופו בפלייאוף, ואם לא, שיחטפו סוויפ מהווריורס, בסגל מלא ובריא.

שיקגו הוכיחה היום שהיא בהחלט מסוגלת להתמודד עם קליבלנד, גם במשחק חוץ שלהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2016, 19:51

ענק! תקראו, ושימו לב לתאריך שיצאה הכתבה הזאת! :clap2

http://sports.walla.co.il/item/2901050
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 24 ינואר 2016, 22:22

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:הם לא ילכו לשום מפלה בפלייאוף.שתי הקבוצות היחידות שבולטות הן שיקגו וטורונטו. הראפטורס נוטים להתפרק בפלייאוף, וגם שיקגו חלשים מקליבלנד, מנטלית וגם מבחינת משחק נטו. יחד עם זאת, כולי תקווה שהם יעופו בפלייאוף, ואם לא, שיחטפו סוויפ מהווריורס, בסגל מלא ובריא.

שיקגו הוכיחה היום שהיא בהחלט מסוגלת להתמודד עם קליבלנד, גם במשחק חוץ שלהם.

שנינו יודעים שמשחקי עונה סדירה, חוץ מבמקרים חריגים, הם לא אינדיקציה לפלייאוף.

לברון יתאמץ יותר בפלייאוף, כי כל משחק שם יכול להיות על עונה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 25 ינואר 2016, 12:54

מישו יכול בבקשה להביא את הדברים של בלאט אחרי הפיטורים? לא מוצא את זה...

תודה!

עריכה:

מצאתי:
"אני אסיר תודה על שקיבלתי את ההזדמנות להיות המאמן הראשי של קליבלנד קאבלירס", אמר בלאט. "אני רוצה להודות לבעלים דן גילברט ולג'נרל מנג'ר דייויד גריפין על שהעניקו לי את ההזדמנות. היה לי לכבוד לעבוד עם חבורה מדהימה של שחקנים, החל בלברון ג'יימס קיירי אירווינג, קווין לאב וכל הסגל. אני גם רוצה להביע תודה גדולה לצוות האימון שלי. אני חב להם המון על המקצוענות שלהם, העבודה הקשה, הנאמנות שלהם והחברות. אני גאה במה שהשגנו בתקופתי כמאמן הקבוצה, ואני מאחל לקאבלירס אך ורק את הטוב ביותר העונה ולהמשך".

תודה לי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2016, 13:01

לא יכל לוותר על עוד התרפסות אחת ללברון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2016, 13:03

תגובה קלאסית לאדם שמעוניין בהזדמנות שניה ב-NBA. נותן כבוד לכל מי שעבד איתו, על אף שלא קיבל בחזרה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ינואר 2016, 13:08

הקבוצה שהכי תפורה עליו היא שיקאגו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר