ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים- הוגשה הצעה לזוראן ארצג

הודעהעל ידי אדם » 25 ינואר 2016, 04:31

לאוול זה הפיספוס של מכבי ,יכל להיות בובה של שחקן ,ידיים טובות ,אתלטי ,חזק יכול לשמור סנטרים מאסיבים,מחליף אולטימטיבי לטיוס ,פיספוס ענקי באמת ,סוג השחקנים שממש אכזבה שלא הגיעו ,שחקן אם אנרגיות ובקיצור חבילה מצוינת בתור הקפיץ,בסוף לקחנו את החמור אמבאקווה ,אין אסון ,לאוול מבחינה הגנתית זה סופר דופר ,וגם שחקן פיקנרול מצוין.
לגבי סנטר או 4 וחצי היתי רוצה את דובליביץ מולנסיה ,חכם ,חזק ,וטכני,וגם בעל קליעה ,בפנים ובחוץ מצוין.
היתי לוקח את דובליביץ ,לאוול ועוד איזה סוג של סטרץ.
אבל זה המצב.
אדם

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 07:47

לא מבין את ההחתמה. בקיץ התחננתי שמכבי יביאו אותו, אבל עכשיו זה לא קשור לשום דבר. תראו כמה חסרונות: מכבי תשחק עד סוף העונה בלי סנטר למעשה. אז נכון שלא רושמים אותו כרגע בליגה כדי לשמור את הזר השמיני, אבל למעשה זה אומר שהם הרימו ידיים במפעל היורוקאפ. מעבר לכך, הבחור רך כמו חמאה בהגנה ולא שיחק פאקינג חצי שנה כדורסל. לא כל אחד הוא דיוויד בלו. היתרון היחיד שלו זה שיש לו יד נפץ משלוש מחוץ לקשת. שנה שעברה הוא היה הסטרץ' הכי טוב באירופה לדעתי. לעונה הבאה שחקן כזה שלצידו פורוורד הגנתי קשוח זה יכול להיות חלום, אבל לפרק זמן זה? לא ברור לי כלל וכלל.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 ינואר 2016, 08:30

er79 כתב:לא מבין את ההחתמה. בקיץ התחננתי שמכבי יביאו אותו, אבל עכשיו זה לא קשור לשום דבר. תראו כמה חסרונות: מכבי תשחק עד סוף העונה בלי סנטר למעשה. אז נכון שלא רושמים אותו כרגע בליגה כדי לשמור את הזר השמיני, אבל למעשה זה אומר שהם הרימו ידיים במפעל היורוקאפ. מעבר לכך, הבחור רך כמו חמאה בהגנה ולא שיחק פאקינג חצי שנה כדורסל. לא כל אחד הוא דיוויד בלו. היתרון היחיד שלו זה שיש לו יד נפץ משלוש מחוץ לקשת. שנה שעברה הוא היה הסטרץ' הכי טוב באירופה לדעתי. לעונה הבאה שחקן כזה שלצידו פורוורד הגנתי קשוח זה יכול להיות חלום, אבל לפרק זמן זה? לא ברור לי כלל וכלל.

הוא חתם ?

חוץ מזה זה שחקן טוב לעונה הבאה וזה חשוב יותק מעוד ניצחון ביורוקאפ , מהסירחון של העונה כבר חא יצא כלום .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Number8 » 25 ינואר 2016, 09:02

ארצג רך. חוץ מקליעה אין לו כלום. עם זאת, לעונה הנוכחית הוא עשוי לעזור. לא יודע אם הייתי בונה עליו לשנים הבאות.
והוא גם לא סנטר, מכבי צריכה ביג מן בצבע, שחקן מטרה בלואו פוסט.
Number8

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 09:04

Number8 כתב:ארצג רך. חוץ מקליעה אין לו כלום. עם זאת, לעונה הנוכחית הוא עשוי לעזור. לא יודע אם הייתי בונה עליו לשנים הבאות.

אני חושב בדיוק הפוך ממך. במצב הנוכחי, מכבי חייבת ביג מן בצבע העונה, כי אין לה כזה. דווקר במימד הקליעה אנחנו קבוצה לא רעה, ארצג סטרץ' נפלא, אין לו ערך העונה. דווקא הדבר היחיד הטוב שיכול לצאת מזה זה אם מכבי יחתימו אותו לעונה וחצי, ולצדו יציבו שחקנים מתאימים בעונה הבאה. מה שכן, שחקן כמו מקל יכול לפטם יפה את ארצג, זה אין לי ספק בכלל.
er79

הודעהעל ידי Number8 » 25 ינואר 2016, 09:15

er79 כתב:
Number8 כתב:ארצג רך. חוץ מקליעה אין לו כלום. עם זאת, לעונה הנוכחית הוא עשוי לעזור. לא יודע אם הייתי בונה עליו לשנים הבאות.

אני חושב בדיוק הפוך ממך. במצב הנוכחי, מכבי חייבת ביג מן בצבע העונה, כי אין לה כזה. דווקר במימד הקליעה אנחנו קבוצה לא רעה, ארצג סטרץ' נפלא, אין לו ערך העונה. דווקא הדבר היחיד הטוב שיכול לצאת מזה זה אם מכבי יחתימו אותו לעונה וחצי, ולצדו יציבו שחקנים מתאימים בעונה הבאה. מה שכן, שחקן כמו מקל יכול לפטם יפה את ארצג, זה אין לי ספק בכלל.

אני מסכים איתך בחלק של הביג מן, אני נוטה להאמין לעובדה שבאמת אין מישהו ששווה את זה כרגע בשוק (על אף שאני שם לב שכמעט כל גבוה בליגה מחוץ למכבי יותר טוב מאוסף הגרוטאות שהביאו לנו השנה). בנוגע לארצג, אני הוא טוב במה שהוא יודע לעשות, אבל מה שהוא יודע לעשות זה לא הרבה. אני לא חושב שזה מה שמכבי צריכה באופן כללי. קלעים יש לנו מספיק. הצבע שלנו מת.
Number8

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ינואר 2016, 09:27

הצבע שלנו באמת מת, אבל דווקא שחקן כמו ארצג, ביחד עם חודר כמו מקל וסלאשר כמו מילסאפ אמורים לשנות לגמרי את צורת המשחק של מכבי.
הספייסינג של מכבי על הפנים כי גם בעמדה 4 וגם בעמדה 5 אין לה קליעה.

הרבה קבוצות נבנות היום על פיק אנד רול ופיק אנד פופ ולא על פיור פוסט אפ.
ארצג יודע להשיג את הנקודות שלו, וזה מה שחשוב בעיקר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 09:32

החציל האצטקי כתב:הצבע שלנו באמת מת, אבל דווקא שחקן כמו ארצג, ביחד עם חודר כמו מקל וסלאשר כמו מילסאפ אמורים לשנות לגמרי את צורת המשחק של מכבי.
הספייסינג של מכבי על הפנים כי גם בעמדה 4 וגם בעמדה 5 אין לה קליעה.

הרבה קבוצות נבנות היום על פיק אנד רול ופיק אנד פופ ולא על פיור פוסט אפ.
ארצג יודע להשיג את הנקודות שלו, וזה מה שחשוב בעיקר.

ראשית כל אני לא סגור כמוך לגבי יכולות הסלאשינג של מילסאפ (הגנה יש לו על פי מה שהספקתי להתרשם, לא בטוח שהוא סלאשר כמו שאתה מדמיין אותו) אבל מסכים איתך שכנראה על הסגנון הזה טבק מנסה לשחק, וככה להציב את ארצג בהרכבים מסוימים כשחקן מאיים מבחוץ. יחד עם זאת, בתמונה הגדולה יותר מכבי חייבת סנטר, כי אין לה אחד כזה. את תרגילי הכיווץ פנימה כדי לשחרר לקלעים אתה יכול גם לבצע עם שחקנים כמו פניני, סמית, או לצורך העניין גארד כמו רוצ'סטי, בהרכבים מסוימים שמילסאפ או מקל לצדו. אני לא בעד החתמה של ארצג. הייתי מאוד בעדה בקיץ האחרון, אני לגמרי בעדה בקיץ הקרוב, לא לפרק זמן זה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 09:36

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp

אז אולי אפשר לשכוח מארצג. הסוכן של ארצג עוד יגמור לו את הקריירה, הבן אדם פאקינג לא שיחק עונה שלמה. אני במקומו מזמן הייתי מעיף אותו. מצחיק שעוד יש לו דרישות. שימשיך להתאמן בקבוצה סרבית. אני דווקא לא בעד לראות אותו בקבוצה בין כה וכה.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ינואר 2016, 09:53

יש למכבי את היום ואולי את מחר בבוקר.
אין הרבה זמן להתמזמז פה. זו צריכה להיות עסקה של כן כן, כן כן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ינואר 2016, 09:56

er79 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/264477.html?ref=hp

אז אולי אפשר לשכוח מארצג. הסוכן של ארצג עוד יגמור לו את הקריירה, הבן אדם פאקינג לא שיחק עונה שלמה. אני במקומו מזמן הייתי מעיף אותו. מצחיק שעוד יש לו דרישות. שימשיך להתאמן בקבוצה סרבית. אני דווקא לא בעד לראות אותו בקבוצה בין כה וכה.

נשמע כמו משחק סוכנים של הרגע האחרון, להעלאת המחיר.
אני מאמין שארצג יחתום היום במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 10:33

ארצג הוא לא הבחירה שלי לתפקיד הזר הנוסף , דווקא הקנדי היה מתאים יותר , אפילו וראנדו מסאסארי.
אבל , וזה אבל גדול , ארצג את מה שהוא יודע הוא יודע לעשות גם ברמת יורוליג , דהיינו לקלוע , ואם אין סנטר שיותר טוב מאמבקווה (מוזר...) אז עדיף את השחקן הכי איכותי שמכבי יכולים לשים עליו יד , וזה ארצג.
הקטע הוא שארצג יכול לשחק רק לצד שחקנים ששומרים כי אחרת זה יהיה מכאיב לצפייה , שילוב של ארצג - טיילר או ארצג - לאנסברג הוא שילוב רע הגנתית והתקפית.
ארצג צריך לשחק לצד דווין,מקל,שגב, אמבקווה , שחקנים מהסוג הזה. אחרת יהיה רע מאד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 10:52

הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
er79

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 10:55

er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.

אם תחתים אותו לשנה וחצי אתה צריך ל"שרוף" את ההחתמה הנותרת שלך בליגה עליו , וזאת הבעיה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 11:06

ankram כתב:
er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.

אם תחתים אותו לשנה וחצי אתה צריך ל"שרוף" את ההחתמה הנותרת שלך בליגה עליו , וזאת הבעיה.

מצד אחד נכון, מצד שני יכול להיות מצב, אמנם הזוי, שהוא יוחתם לעונה וחצי אך לא יירשם בסגל לליגה לעונה זו. נחכה וננראה. אני עדיין מקווה שהם יביאו שחקן מהסוג שמכבי זקוקה לו יותר.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 11:11

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04541.html

שורה תחתונה. ארצג מתרחק. אני מרוצה.
er79

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 11:14

בתכלס זאת לא דרישה מופרכת לבדוק כושר של שחקן שלא שיחק עונה שלמה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 11:19

er79 כתב:
ankram כתב:

מצד אחד נכון, מצד שני יכול להיות מצב, אמנם הזוי, שהוא יוחתם לעונה וחצי אך לא יירשם בסגל לליגה לעונה זו. נחכה וננראה. אני עדיין מקווה שהם יביאו שחקן מהסוג שמכבי זקוקה לו יותר.

וזה בדיוק מה שהוא לא מוכן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 11:20

בקיצור, גם הוא וגם הסוכן שלו חיים בסרט. לא פלא שהשחקן בלי קבוצה. שיבושם לו.
er79

הודעהעל ידי my man » 25 ינואר 2016, 11:38

אבל אפשר ליצור חמישייה מעניינת עם מקל טיילור מילסאפ אצג ואמבקווה..
מקל ומילסאפ יודעים ומבצעים חדירות והוצאות שבמקרה של מילסאפ האיש אמור גם לדעת לחדור ואשכרה לשים כדור בסל..יש לך שני קלעים אבסולוטיים בחוץ בדמות טיילור ואצג ואמבקווה אמור לקבל כדורים כשההגנה יוצאת לקלעים...
דווקא נראה לי מעניין...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים