המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא מבין את ההחתמה. בקיץ התחננתי שמכבי יביאו אותו, אבל עכשיו זה לא קשור לשום דבר. תראו כמה חסרונות: מכבי תשחק עד סוף העונה בלי סנטר למעשה. אז נכון שלא רושמים אותו כרגע בליגה כדי לשמור את הזר השמיני, אבל למעשה זה אומר שהם הרימו ידיים במפעל היורוקאפ. מעבר לכך, הבחור רך כמו חמאה בהגנה ולא שיחק פאקינג חצי שנה כדורסל. לא כל אחד הוא דיוויד בלו. היתרון היחיד שלו זה שיש לו יד נפץ משלוש מחוץ לקשת. שנה שעברה הוא היה הסטרץ' הכי טוב באירופה לדעתי. לעונה הבאה שחקן כזה שלצידו פורוורד הגנתי קשוח זה יכול להיות חלום, אבל לפרק זמן זה? לא ברור לי כלל וכלל.
Number8 כתב:ארצג רך. חוץ מקליעה אין לו כלום. עם זאת, לעונה הנוכחית הוא עשוי לעזור. לא יודע אם הייתי בונה עליו לשנים הבאות.
והוא גם לא סנטר, מכבי צריכה ביג מן בצבע, שחקן מטרה בלואו פוסט.
er79 כתב:Number8 כתב:ארצג רך. חוץ מקליעה אין לו כלום. עם זאת, לעונה הנוכחית הוא עשוי לעזור. לא יודע אם הייתי בונה עליו לשנים הבאות.
והוא גם לא סנטר, מכבי צריכה ביג מן בצבע, שחקן מטרה בלואו פוסט.
אני חושב בדיוק הפוך ממך. במצב הנוכחי, מכבי חייבת ביג מן בצבע העונה, כי אין לה כזה. דווקר במימד הקליעה אנחנו קבוצה לא רעה, ארצג סטרץ' נפלא, אין לו ערך העונה. דווקא הדבר היחיד הטוב שיכול לצאת מזה זה אם מכבי יחתימו אותו לעונה וחצי, ולצדו יציבו שחקנים מתאימים בעונה הבאה. מה שכן, שחקן כמו מקל יכול לפטם יפה את ארצג, זה אין לי ספק בכלל.
החציל האצטקי כתב:הצבע שלנו באמת מת, אבל דווקא שחקן כמו ארצג, ביחד עם חודר כמו מקל וסלאשר כמו מילסאפ אמורים לשנות לגמרי את צורת המשחק של מכבי.
הספייסינג של מכבי על הפנים כי גם בעמדה 4 וגם בעמדה 5 אין לה קליעה.
הרבה קבוצות נבנות היום על פיק אנד רול ופיק אנד פופ ולא על פיור פוסט אפ.
ארצג יודע להשיג את הנקודות שלו, וזה מה שחשוב בעיקר.
er79 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/264477.html?ref=hp
אז אולי אפשר לשכוח מארצג. הסוכן של ארצג עוד יגמור לו את הקריירה, הבן אדם פאקינג לא שיחק עונה שלמה. אני במקומו מזמן הייתי מעיף אותו. מצחיק שעוד יש לו דרישות. שימשיך להתאמן בקבוצה סרבית. אני דווקא לא בעד לראות אותו בקבוצה בין כה וכה.
er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
ankram כתב:er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
אם תחתים אותו לשנה וחצי אתה צריך ל"שרוף" את ההחתמה הנותרת שלך בליגה עליו , וזאת הבעיה.
er79 כתב:ankram כתב:er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
אם תחתים אותו לשנה וחצי אתה צריך ל"שרוף" את ההחתמה הנותרת שלך בליגה עליו , וזאת הבעיה.
מצד אחד נכון, מצד שני יכול להיות מצב, אמנם הזוי, שהוא יוחתם לעונה וחצי אך לא יירשם בסגל לליגה לעונה זו. נחכה וננראה. אני עדיין מקווה שהם יביאו שחקן מהסוג שמכבי זקוקה לו יותר.
er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים