25 ינואר 2016, 11:42
my man כתב:er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
אבל אפשר ליצור חמישייה מעניינת עם מקל טיילור מילסאפ אצג ואמבקווה..
מקל ומילסאפ יודעים ומבצעים חדירות והוצאות שבמקרה של מילסאפ האיש אמור גם לדעת לחדור ואשכרה לשים כדור בסל..יש לך שני קלעים אבסולוטיים בחוץ בדמות טיילור ואצג ואמבקווה אמור לקבל כדורים כשההגנה יוצאת לקלעים...
דווקא נראה לי מעניין...
25 ינואר 2016, 11:43
er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
מקל ומילסאפ יודעים ומבצעים חדירות והוצאות שבמקרה של מילסאפ האיש אמור גם לדעת לחדור ואשכרה לשים כדור בסל..יש לך שני קלעים אבסולוטיים בחוץ בדמות טיילור ואצג ואמבקווה אמור לקבל כדורים כשההגנה יוצאת לקלעים...
דווקא נראה לי מעניין...
ראשית כל, אני עדיין לא הבנתי על מה מתבססת תפיסתכם שמילסאפ הוא סלאשר טוב. אני לא בטוח בכך. לא יכול לשפוט אותו לפני שאני רואה אותו. ממה שאני יודע הוא בראש ובראשונה סטופר הגנתי. שנית, אם כבר, מילסאפ דווקא בא לי טוב יותר עם מקל וסמית לצדו, קו אחורי פיזי יותר, ובמצב כזה יש לך לצורך העניין גם את סמית וגם את ארצג כאיום מחוץ לקשת, ויכולת הגנתית טובה יותר. אבל מה זה משנה, ארצג מתרחק ממכבי, ולטעמי טוב שכך.
25 ינואר 2016, 11:49
25 ינואר 2016, 11:50
my man כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:הוא לא ישולב לדעתי עם לנדסברג וטיילור, זו חמישייה מחוררת יותר מגבינה שוויצרית. יחד עם זאת, סנטר הוא לא, ומימד הקליעה הוא לא המימד הבעייתי של מכבי. לדעתי אם מחתימים אותו, לפחות שזה יהיה לעונה וחצי, כי לחצי עונה הזאת ההחתמה שלו די טפשית. מכבי חייבת שחקן מטרה בצבע. אין לה אחד כזה לרפואה.
דווקא נראה לי מעניין...
ראשית כל, אני עדיין לא הבנתי על מה מתבססת תפיסתכם שמילסאפ הוא סלאשר טוב. אני לא בטוח בכך. לא יכול לשפוט אותו לפני שאני רואה אותו. ממה שאני יודע הוא בראש ובראשונה סטופר הגנתי. שנית, אם כבר, מילסאפ דווקא בא לי טוב יותר עם מקל וסמית לצדו, קו אחורי פיזי יותר, ובמצב כזה יש לך לצורך העניין גם את סמית וגם את ארצג כאיום מחוץ לקשת, ויכולת הגנתית טובה יותר. אבל מה זה משנה, ארצג מתרחק ממכבי, ולטעמי טוב שכך.
תגיד ראית את סמית העונה, נכון?! האיש לא עושה כבר הגנה..
25 ינואר 2016, 11:51
jol9 כתב:אני קצת מופתע מחלק מהתגובות כאן.
זה בערך כמו שתביאו לקבצן ברחוב שטר של 200 ש"ח עם התמונה של זלמן שז"ר, והוא יעקם פרצוף ויגיד שהוא רוצה את הכחול
החדש של נתן אלטרמן.
כאילו באמת... מכבי כרגע באנדרסטאף בכל מה שקשור בקו הקדמי. יש שחקן מצויין (שגם היה מצויין באליפות אירופה) שרוצים להביא.
נכון שהוא לא מתאים לגמרי בתכונות הנדרשות (וגם זה שנוי במחלוקת, כי עובדה שיש אנשים שדווקא חושבים שצריך סטרץ' 4 ולא סנטר
הגנתי), אבל מדובר בשחקן מצויין, עם יכולות התקפיות בטופ של אירופה, ואין שום סיבה שבמצב הנוכחי שלנו נעקם את הפרצוף על החתמה
אפשרית של שחקן כזה.
25 ינואר 2016, 11:52
זה בערך כמו שתביאו לקבצן ברחוב שטר של 200 ש"ח עם התמונה של זלמן שז"ר, והוא יעקם פרצוף ויגיד שהוא רוצה את הכחול
החדש של נתן אלטרמן.
כאילו באמת... מכבי כרגע באנדרסטאף בכל מה שקשור בקו הקדמי. יש שחקן מצויין (שגם היה מצויין באליפות אירופה) שרוצים להביא.
נכון שהוא לא מתאים לגמרי בתכונות הנדרשות (וגם זה שנוי במחלוקת, כי עובדה שיש אנשים שדווקא חושבים שצריך סטרץ' 4 ולא סנטר
הגנתי), אבל מדובר בשחקן מצויין, עם יכולות התקפיות בטופ של אירופה, ואין שום סיבה שבמצב הנוכחי שלנו נעקם את הפרצוף על החתמה
אפשרית של שחקן כזה.
25 ינואר 2016, 12:08
25 ינואר 2016, 12:09
25 ינואר 2016, 12:11
25 ינואר 2016, 12:12
er79 כתב:בהגנה הוא נופל מכל שחקן. אליהו יפרפר לו את האמא בליגה. לא רואה את הערך בהבאת עוד פורוורד, מצטער. קבוצה ללא סנטר היא לא קבוצה.
25 ינואר 2016, 12:12
my man כתב:jol9 כתב:אני קצת מופתע מחלק מהתגובות כאן.
החדש של נתן אלטרמן.
אפשרית של שחקן כזה.
סליחה אבל אם יש סיכוי שהשטר מזוייף אז מה עשית בזה שהבאת לי אותו? (בטח ובטח שהשטרות הקודמים שהבאת לי כבר התגלו כמזוייפים)...
ארצג לא שיחק מתחילת העונה וההגנה שלנו גם ככה לא משו והאיש רך...אני לגמרי יכול להבין מי שמעקם את האף(אני לא אחד מהם)
25 ינואר 2016, 12:13
החדש של נתן אלטרמן.
אפשרית של שחקן כזה.
25 ינואר 2016, 12:14
er79 כתב:בהגנה הוא נופל מכל שחקן. אליהו יפרפר לו את האמא בליגה. לא רואה את הערך בהבאת עוד פורוורד, מצטער. קבוצה ללא סנטר היא לא קבוצה.
25 ינואר 2016, 12:16
25 ינואר 2016, 12:18
25 ינואר 2016, 12:21
החציל האצטקי כתב:הסנטר שמכבי תביא יעשה את הדברים שעושה איתי שגב, לא בטוח שבצורה טובה יותר, ובטוח שלא עם המחוייבות והאינטנסיביות האדירה שהוא מפגין.
ההאסל של שגב ביחד עם האמינות (...) של אמבקווה זה מה שמכבי תוציא בעמדה 5. עכשיו תביא גבוה שישחק איתם. מי יתאים?
25 ינואר 2016, 12:22
ankram כתב:jol9 כתב:אני קצת מופתע מחלק מהתגובות כאן.
החדש של נתן אלטרמן.
אפשרית של שחקן כזה.
הבעיה שהוא לא שיחק במסגרת תחרותית בשנה האחרונה , למה נראה לך ששחקן עם אכויות כאלו בחוץ?? זאת שאלה טובה.
מלבד זאת אם תחתים אותו ות"שרוף" החתמת זר והוא כלל לא בכושר משחק , זה טוב?
25 ינואר 2016, 12:25
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:הסנטר שמכבי תביא יעשה את הדברים שעושה איתי שגב, לא בטוח שבצורה טובה יותר, ובטוח שלא עם המחוייבות והאינטנסיביות האדירה שהוא מפגין.
ההאסל של שגב ביחד עם האמינות (...) של אמבקווה זה מה שמכבי תוציא בעמדה 5. עכשיו תביא גבוה שישחק איתם. מי יתאים?
לא יודע, זה לא מתפקידי לבחור מי יתאים. אני רק מביע עמדה. לשיטתי עמדה 5 של אמבקווה ושגב היא אנמית למדי. אין לנו שחקן מטרה בצבע. ארצג לא ישנה זאת. המימד היחידי שארצג יתרום בו אופנסיבית הוא מימד לשטעמי מכבי לא לוקה בו, מימד הקליעה. למכבי יש כל כך הרבה אספקטים במשחק שהיא צריכה לשפר, ארצג לא יתרום באף מימד מלבד זה שלא דורש שיפור יתר על המידה.
25 ינואר 2016, 12:35
jol9 כתב:er79 כתב:החציל האצטקי כתב:הסנטר שמכבי תביא יעשה את הדברים שעושה איתי שגב, לא בטוח שבצורה טובה יותר, ובטוח שלא עם המחוייבות והאינטנסיביות האדירה שהוא מפגין.
לא יודע, זה לא מתפקידי לבחור מי יתאים. אני רק מביע עמדה. לשיטתי עמדה 5 של אמבקווה ושגב היא אנמית למדי. אין לנו שחקן מטרה בצבע. ארצג לא ישנה זאת. המימד היחידי שארצג יתרום בו אופנסיבית הוא מימד לשטעמי מכבי לא לוקה בו, מימד הקליעה. למכבי יש כל כך הרבה אספקטים במשחק שהיא צריכה לשפר, ארצג לא יתרום באף מימד מלבד זה שלא דורש שיפור יתר על המידה.
ברור שזה לא מתפקידך, אבל אתה לא חושב שאם היה מישהו סביר יותר מאוננקו, הוא כבר היה מוחתם?
שחקן מטרה בצבע עולה הרבה כסף, ושחקנים כאלה לא מסתובבים בלי קבוצה בפברואר...
ארצג בא לשפר באופן משמעותי את ההתקפה בקו הקדמי, שפשוט לא קיימת. יש לך 4 שחקני התקפה גרועים-חלשים בקו הקדמי.
שחקן התקפה איכותי לא יזיק לנו בקו הקדמי.
25 ינואר 2016, 12:43
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:החציל האצטקי כתב:הסנטר שמכבי תביא יעשה את הדברים שעושה איתי שגב, לא בטוח שבצורה טובה יותר, ובטוח שלא עם המחוייבות והאינטנסיביות האדירה שהוא מפגין.
ברור שזה לא מתפקידך, אבל אתה לא חושב שאם היה מישהו סביר יותר מאוננקו, הוא כבר היה מוחתם?
שחקן מטרה בצבע עולה הרבה כסף, ושחקנים כאלה לא מסתובבים בלי קבוצה בפברואר...
ארצג בא לשפר באופן משמעותי את ההתקפה בקו הקדמי, שפשוט לא קיימת. יש לך 4 שחקני התקפה גרועים-חלשים בקו הקדמי.
שחקן התקפה איכותי לא יזיק לנו בקו הקדמי.
רבאק, נו, בחייך, בליגה שלנו יש סנטרים יותר טובים מאוננוקו. מונרו יותר טוב מאוננוקו. סימפסון יותר טוב ממנו. גם תומאס מאשדוד.