המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:"מה שלא הורג אותך מחשל אותך", כן אמר ז'אן טבק לקראת ההמראה. "אנחנו צריכים לשרוד, להשתפר ולנסות לנצח. גם את ניז'ני ניצחנו עם תשעה שחקנים, וננסה לעשות זאת שוב הפעם. אנחנו יודעים בוודאות מי ישחק ומי לא, יוגב לא ישחק, רנדל לא ישחק, בנדר לא ישחק ויש עוד כמה שנמצאים בספק. לא אסכן אף אחד.
לא הגענו לסיכום עדיין עם אף שחקן. אני לא רוצה שיהיו ספקות לגבי העובדה שאנחנו מנסים להתחזק ומציעים הצעות. אבל כרגע, בכל מה שקשור לעמדת הגבוהים, אין לנו מזל. אני לא זוכר שום שנה קודמת, שהיה לי כזה חוסר מזל. נמשיך לחפש עד הרגע האחרון על מנת להתחזק. לא הצלחנו להגיע לסיכום עם ארצג וג'ואי דורסי. אנחנו מחפשים שחקן שיחזק אותנו הגנתית, אבל שיהיה לו גם צד התקפי טוב".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4757436,00.html
ankram כתב: מישהו באמת חשב שיש סיכוי שיביאו שחקן שיושב בדיוק, אבל בדיוק, על המשבצת של בנדר?! הרי זה יפגע בקופון שוויצ'יץ יקבל...
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:לא מבין מדוע מכבי מטרפדת את עסקת ארצג. למה לא לרשום אותו לליגה הישראלית?!
ארצג הוא לא ויטור פבראיני שהגיע לפה אחרי פציעה של שנתיים ושני ניתוחים. הוא בסך הכל לא שיחק חצי שנה, ביג דיל.
תוך כמה משחקים הוא בחזרה בעניניים. לא ייאמן שעל דבר כזה מכבי לא מחתימה את אחד הגבוהים המוכשרים התקפית ביבשת!
אני נפעם כל פעם מחדש מרמת הטמטום של מקבלי ההחלטות במכבי.
שמואל1 כתב:לא מבין מדוע מכבי מטרפדת את עסקת ארצג. למה לא לרשום אותו לליגה הישראלית?!
ארצג הוא לא ויטור פבראיני שהגיע לפה אחרי פציעה של שנתיים ושני ניתוחים. הוא בסך הכל לא שיחק חצי שנה, ביג דיל.
תוך כמה משחקים הוא בחזרה בעניניים. לא ייאמן שעל דבר כזה מכבי לא מחתימה את אחד הגבוהים המוכשרים התקפית ביבשת!
אני נפעם כל פעם מחדש מרמת הטמטום של מקבלי ההחלטות במכבי.
er79 כתב:עד איזה שעה מחר מותר לרשום שחקנים למפעל? על פי שעון ישראל, בכל אופן. עושה רושם שמכבי כבר לא יצליחו.
There is also a short period for replacing players (except for the provisions stipulated in Article 8.4) during the Tuesday immediately prior to Last 32 Round 4 until 18:00 CET.